Jutro žene drage! Nadam se da ste uživale jučer Moj dragi je prao suđe sve što je koristio ali poklon, po nekoj našoj tradiciji dobivanm dan nakon samog "bitnog" datuma ;)
M je stigla i drago mi je jer još jedna dođe i možemo u akcijuuuuu
Kako ste curke?
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
jutro ženskice.... nadam se da će s ovim suncem doći bebice... veliki pozdrav...
snaga uma....
O Tena blago tebi , meni ce prva gospodicnaM doći tek kroz 3 tjedna a rekli su nam da trebamo pričekati 4-6 mj za 'raditi' na bebi...
Ja to mogu, ja to hoću....
Uf to mi se čini kao jedna velika vječnost ali oke ,kažu sto se mora nije teško
jutro curke.. nadam se da ste barem malo uzivale jucer.
stella hvala na lijepim zeljama i nadam se da ces biti upravu, ali kako to vec kod mene biva.. bude cista 0 pile2 zasto ne bi probala sa testom. Rijesit ces se sumnje i olaksat ces sebi.A ako ste jos i pokrili nesto od dana ciklusa pogotovo. Ja bih vec dok citam ovo bila u ljekarni
Mama2 imaš pravo , samo malo je teško kad nešto želiš,to ti se ostvari pa izgubis i onda još moraš čekati 4-6 mj da bi uopće krenuo u ostvarenje svog cilja a ko zna koliko ce još od tad trebati... Dolazi nam proljeće,ljepši dani,boravak u prirodi pa ce nekako ti dani nadam se sve brze i brze prolaziti
Hmmm 6 mengi je pola godine.... Ali ajde zamisliti cu da nije puno
Sortiraj odgovore
Najstariji