Sretan vam dan zena svima redom!
Ajme Pepita, ajde ako si nakupovala dovoljno tih testova s ebaya, probaj jos jednom pisati :)
Nekako to meni kod tebe zvuci kao T, mozda se varam, ali eto, ako ti nije prestresno, probaj. Jer ionako ne znas tocno ni kad ti je bila O, pa si mozda prerano napravila test.
Kod mene nista novoga, 23 dc., nista ne boli, nista ne zulja, cice kao da niti nemam, ne bole, samo eto svako toliko pritisak u donjem dijelu trbuha, ali to nije ni cudno, jer gospodjica M ima doci kroz 3 dana.
Sretan Dan zena svima, drage trudilice!
Pepita, sretno ako odlucis opet raditi test. Svasta je moguce...
Kookoo30, identicna nam je situacija, 23.dan ciklusa...
StellaMaris, opet je i tebi bila kasnija O..Nadam se da ti je ovaj mjesec nesto i donijela. Ne znam jel umisljam, ali sve cure koje su u zadnje vrijeme imale plusic, imale su kasniju O dobitni mjesec.

ne znam da li se kome ovo desilo...imala sam strašne bolove kao grčeve ali neprestano boli u donjem dijelu trbuha, koje je trajalo dok nisam popila tabletu za bolove...inače kasni mi 8 dana, bradavice me bole, ali mislim da nisam T jer inače imam problem sa neredovitim ciklusima?
Jutro žene drage! Nadam se da ste uživale jučer Moj dragi je prao suđe sve što je koristio ali poklon, po nekoj našoj tradiciji dobivanm dan nakon samog "bitnog" datuma ;)
M je stigla i drago mi je jer još jedna dođe i možemo u akcijuuuuu
Kako ste curke?
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
jutro ženskice.... nadam se da će s ovim suncem doći bebice... veliki pozdrav...
snaga uma....
O Tena blago tebi , meni ce prva gospodicnaM doći tek kroz 3 tjedna a rekli su nam da trebamo pričekati 4-6 mj za 'raditi' na bebi...
O Tena blago tebi, meni ce prva gospodicnaM doći tek kroz 3 tjedna a rekli su nam da trebamo pričekati 4-6 mj za 'raditi' na bebi…
Ahaa..a dobroo..bude i vama prošlo ;) Uživajte na druge načine...i bude prošlo... sljedeće god budemo i mi imale svoje bebice, toliko očekivane i željene
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Ja to mogu, ja to hoću....
Uf to mi se čini kao jedna velika vječnost ali oke ,kažu sto se mora nije teško
Uf to mi se čini kao jedna velika vječnost ali oke ,kažu sto se mora nije teško
vjeruj mi i meni je bilo 3 mj..isuuuseee..nikad proći..ali onda ide vrijeme po mengama a kad pogledaš, to su samo 4-6 mengi...nije tako puno... :*

Ja to mogu, ja to hoću....
jutro curke.. nadam se da ste barem malo uzivale jucer.
stella hvala na lijepim zeljama i nadam se da ces biti upravu, ali kako to vec kod mene biva.. bude cista 0 pile2 zasto ne bi probala sa testom. Rijesit ces se sumnje i olaksat ces sebi.A ako ste jos i pokrili nesto od dana ciklusa pogotovo. Ja bih vec dok citam ovo bila u ljekarni

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji