Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    09. Ožujak 2015. 11:22

Mislim ubrzo opet

<3 2/2013 <3

NMareN
    09. Ožujak 2015. 11:23

Eh da,točno to je što mi treba, pozitiva... Jer naravno da sam naišla i na slučajeve gdje je i drugi puta bila kiretaža... uf svako malo mi se vrte crne misli,nadam se samo da ce veseli i sretne misli nadvladati ove crne

Ja to mogu, ja to hoću....

almS
    09. Ožujak 2015. 11:39

NmareN samo pozitivno draga, bit ce sve bolje nego sto ti ocekujes. Daj vremena organizmu da se oporavi i samo ce ti poslat znak kada bude spremno. Moja sestra je u drugoj trudnoci imala sponatani i nakon 2 mjeseca neplanski ostane trudna, jer se nisu stitili i sada imamo malog decka kojem ce uskoro 3 godine. Zdrav, presladak djecak a doktori je iznapadali uzas jedan. Cak sam se ja posvadjala s njenim dr. Iskreno ti zelim od sveg srca, da ti vrijeme sto prije proleti i da nas uskoro obradujes sa +
    Ja sam u teskoj krizi. Iscjedak je potamnio, tj. poprimio tamno smedju boju a jutros sam na toaletnom papiru primjetila svjetu krv. Ukoliko se sjecate FF mi je oznacila ranu ovulaciju prije dva dana, od jutros je to ponistila uz obavjest da na osnovu podataka koje unosim ne mogu utvrditi O. Ja se osjacam kao da trebam dobiti svakog trenutna (17dc). Stvarno ne znam sto da radim. Jedina pozitivna stvar je da je na lh trakici druga linija jasno vidljiva, iako nije jednaka kao kontrolna. Pretpostavljam da je to dobar znak.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Tena9
    09. Ožujak 2015. 11:46

hmm..sad kad čitam  možda mi nakon vanmaternične i laporoskopije možemo i prije opušteno delati bebicu? ;) ha?

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

StellaMaris
    09. Ožujak 2015. 12:03

AlmS ovo je s jednog našeg portala:
    'Do ovulacijskog krvarenja dolazi zbog naglog pada hormona razine estrogena koji doseže svoju najvišu vrijednost u očekivano vrijeme ovulacije i time uzrokuje blagu nestabilnost sluznice maternice. Krvarenje je obično kratko, u trajanju od nekoliko sati do najviše 3 dana, oskudnijeg intenziteta i smećkaste boje i ne sprečava zanošenje. Ako ono poprimi svoju konstantu u ponavljanju i traje duže od 3 dana savjetuje se opsežnija obrada koja uključuje papa test…"
    Ja vjerujem da se kod tebe to događa. Još piše da se događa za vrijeme plodnih dana i da nema utjecaja na začeće, stoga ako vam spotting ne smeta bacite se u akciju, osobito ako je crtica počela tamniti 
    Tena kod tebe je ipak bila operacija pa je možda najbolje da se konzultiraš s doktorom. Brzo će ti proletjeti tih mjesec-dva. Kad psić stiže?

<3 2/2013 <3

almS
    09. Ožujak 2015. 12:17

Stella poslala sam ti bila poruku, trebao mi je savjet u vezi sa trakicom, ali ok je sada, crtice su se izjedancile. U svakom slucaju cu nastaviti da piskim bar jednu dnevno naredna tri dana.
    Nadam se da je to to, mada plodne sluzi nema.. We'll see.. :*

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Pepita2109
    09. Ožujak 2015. 12:28

kookoo30, dulcinela eto mene, nisam ponavljala test još, danas bih trebala zvati ginića radi popodne.. vidjeti ću šta će on reći, danas je 68dc i daleko je nadmašilo moj najduži ciklus..
    bolovi su stali, bradavice su bile bolno osjetljive jako, sad i to sve slabije, izbile mi akne po bradi i vratu užasnooo, jučer tijekom odnosa mi se po prvi put dogodilo da mi rodnica nije bila vlažna kao inače nego jedva maloo, a taj dan par sati prije je bilo extra vlage toliko da mi je ne samo na gaćice nego i na trenirku prešlo.. baš čudnoo...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tena9
    09. Ožujak 2015. 12:57

curee..jel vas ima koje uskoro ne očekuju m??

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

baby♡girl
    09. Ožujak 2015. 13:03

AlmS da nije O bila ranije? Ako ste pokrili uranjenu O, možda je trudnoća u pitanjuuu??? Sve mi ovo liči na implantacijsko krvarenje 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.