Gricko reci mi molim te koliko ste nakon zahvata cekali uopce za prvi sex (ako mogu biti toliko direktna) a koliko ste čekali da pcnete "raditi" na bebici?

Ja to mogu, ja to hoću....
I ja mislim da to nema baš veze, znam i ja slučajeve gdje su nakon spontanog cure odmah ostajale trudne. Najbitnije je misliti pozitivno da ne klonete duhom, psiha tu igra veliku ulogu. Ostale ste trudne već jednom i sigurna sam da ćete opet
<3 2/2013 <3
nismo dugo cim je prestalo krvarenje mozda nakon 10 dana. A na bebi smo poceli radit nakon 3 mjeseca mada su nam rekli da mozemo nakon 2 ciklusa al bilo je ljeto i ja sam pocela radit sezonu pa san cekala da prestanem radit da se mogu lipo opustit.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Eh da,točno to je što mi treba, pozitiva... Jer naravno da sam naišla i na slučajeve gdje je i drugi puta bila kiretaža... uf svako malo mi se vrte crne misli,nadam se samo da ce veseli i sretne misli nadvladati ove crne

Ja to mogu, ja to hoću....
NmareN samo pozitivno draga, bit ce sve bolje nego sto ti ocekujes. Daj vremena organizmu da se oporavi i samo ce ti poslat znak kada bude spremno. Moja sestra je u drugoj trudnoci imala sponatani i nakon 2 mjeseca neplanski ostane trudna, jer se nisu stitili i sada imamo malog decka kojem ce uskoro 3 godine. Zdrav, presladak djecak a doktori je iznapadali uzas jedan. Cak sam se ja posvadjala s njenim dr. Iskreno ti zelim od sveg srca, da ti vrijeme sto prije proleti i da nas uskoro obradujes sa +
Ja sam u teskoj krizi. Iscjedak je potamnio, tj. poprimio tamno smedju boju a jutros sam na toaletnom papiru primjetila svjetu krv. Ukoliko se sjecate FF mi je oznacila ranu ovulaciju prije dva dana, od jutros je to ponistila uz obavjest da na osnovu podataka koje unosim ne mogu utvrditi O. Ja se osjacam kao da trebam dobiti svakog trenutna (17dc). Stvarno ne znam sto da radim. Jedina pozitivna stvar je da je na lh trakici druga linija jasno vidljiva, iako nije jednaka kao kontrolna. Pretpostavljam da je to dobar znak.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
hmm..sad kad čitam možda mi nakon vanmaternične i laporoskopije možemo i prije opušteno delati bebicu? ;) ha?
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
AlmS ovo je s jednog našeg portala:
'Do ovulacijskog krvarenja dolazi zbog naglog pada hormona razine estrogena koji doseže svoju najvišu vrijednost u očekivano vrijeme ovulacije i time uzrokuje blagu nestabilnost sluznice maternice. Krvarenje je obično kratko, u trajanju od nekoliko sati do najviše 3 dana, oskudnijeg intenziteta i smećkaste boje i ne sprečava zanošenje. Ako ono poprimi svoju konstantu u ponavljanju i traje duže od 3 dana savjetuje se opsežnija obrada koja uključuje papa test…"
Ja vjerujem da se kod tebe to događa. Još piše da se događa za vrijeme plodnih dana i da nema utjecaja na začeće, stoga ako vam spotting ne smeta bacite se u akciju, osobito ako je crtica počela tamniti
Tena kod tebe je ipak bila operacija pa je možda najbolje da se konzultiraš s doktorom. Brzo će ti proletjeti tih mjesec-dva. Kad psić stiže?
AlmS ovo je s jednog našeg portala:
'Do ovulacijskog krvarenja dolazi zbog naglog pada hormona razine estrogena koji doseže svoju najvišu vrijednost u očekivano vrijeme ovulacije i time uzrokuje blagu nestabilnost sluznice maternice. Krvarenje je obično kratko, u trajanju od nekoliko sati do najviše 3 dana, oskudnijeg intenziteta i smećkaste boje i ne sprečava zanošenje. Ako ono poprimi svoju konstantu u ponavljanju i traje duže od 3 dana savjetuje se opsežnija obrada koja uključuje papa test…"
Ja vjerujem da se kod tebe to događa. Još piše da se događa za vrijeme plodnih dana i da nema utjecaja na začeće, stoga ako vam spotting ne smeta bacite se u akciju, osobito ako je crtica počela tamnitiTena kod tebe je ipak bila operacija pa je možda najbolje da se konzultiraš s doktorom. Brzo će ti proletjeti tih mjesec-dva. Kad psić stiže?
Ne znam...sad sam na poslu a lik mi se ne javlja na mail..nadam se da me nije prevarioo :(
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
<3 2/2013 <3
Stella poslala sam ti bila poruku, trebao mi je savjet u vezi sa trakicom, ali ok je sada, crtice su se izjedancile. U svakom slucaju cu nastaviti da piskim bar jednu dnevno naredna tri dana.
Nadam se da je to to, mada plodne sluzi nema.. We'll see.. :*
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji