Cure ne znam sto bih nam svima rekla
Svaka se doslovno muci i jako me smeta to... Radi tih stvari sam i prestala biti na forumima, ali kad dublje razmislis, drugacije ne moze ni biti ( ocito ovako mora ) . Iskreno svakoj zelim da vidi svoj + u sto je moguce kracem roku. Vjerujem i da ce ovi topliji dani pridonijeti tomu
Ipak je stigla jutros ... Ne znam vise sta da mislim...opet nije kao inace, ne boli me trbuh kao do sada, zapravo gotovo nikako, nesto je oskudno i smeckasto, barem za sada, vidjet cu do kraja dana ili sutra hoce li se promijeniti. Mislim da ni ovaj put nema nista od bebaca, ali ocito se moje tijelo potpuno mijenja jer svaki mjesec nesto novo sa vjesticom.
Layla držim ti palčeve da možda ipak nije M,ako je ništa,u nove pobijede. Mama2 tako valjda mora biti, i samo neka mi cekamo,nije bitno,kad nam dodu bebice neka nam one samo budu zdrave i super
Ja to mogu, ja to hoću....
pa nemam sad nekih simptoma, osim tih bolova što su bili i osjetljivih i bolnih bradavica... sve pripisujem neredovitim ciklusima, znala sam dobit nakon 2. mj kašnjenja... pa ne bi radila test... i da se ne razočaram... ako ne bojime kroz tjedan-dva hoću
pile2 ako ne sumnjaš na trudnoćiu i ako je uobičajeno da nema M i po dva mjeseca onda ne radi test. Ali bilo bi dobro da sa svojim gin napraviš daljni plan. Što ti je rekao nakon što ti je zadnji put dao terapiju?
mama2 ja mislim da su tu na našoj temi pretežno cure koje su imale problema ili nekih sumnji pa su došle potražiti savjet, ali imaš pravo, iz tog razloga se sve mučimo što nije dobro i šteta što ne može drugačije. One kojima uspiju iz prve obično se odmah jave na temu trudnoće. Ali stići ćemo i mi do njih, jedna po jedna dok ovdje ne zavlada pustoš
Layla
<3 2/2013 <3
Ma jooj...tu si samo olakšamo dušu..hehehehe...ja sam puno bolje volje zbog ovog portala i vas svih jer mi svo to vrijeme kaj prolazi i mora proći uz vas prolazi brže ;)
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
dobila sam duphaston da lakše zatrudnim, nakon 3 mj što sam pila stvarno sam redovno imala, no nemam više tableta... ni T se nije desila, a nema ni M...
pila sam pilule dugo i nakon prestanka imam neredovite cikluse, prije njih su mi bili redoviti
ako uskoro ne stigne idem kod ginekologa
ma pilule su zlo, naravno ima onih cura /žena kojima su pomogle,ali ja više čula negativna iskustva nego pozitivna, ja samu sebe nagovaram da nazovem ginekologa,a nikako jer mi se gadi njihovo ponašanje ko na traci, naravno da ne očekujem od njega da razgovara samnom sat vremena,ali on je mene doslovno na brzinu pregledao rekao policistični jajnici, najbolja terapija bi bila kao pilule i rekao doviđenja, meni se takav stav gadi, i zato mi sad svekrva traži nekoga dobrog za drugo mišljenje...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji