Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    09. Ožujak 2015. 12:28

kookoo30, dulcinela eto mene, nisam ponavljala test još, danas bih trebala zvati ginića radi popodne.. vidjeti ću šta će on reći, danas je 68dc i daleko je nadmašilo moj najduži ciklus..
    bolovi su stali, bradavice su bile bolno osjetljive jako, sad i to sve slabije, izbile mi akne po bradi i vratu užasnooo, jučer tijekom odnosa mi se po prvi put dogodilo da mi rodnica nije bila vlažna kao inače nego jedva maloo, a taj dan par sati prije je bilo extra vlage toliko da mi je ne samo na gaćice nego i na trenirku prešlo.. baš čudnoo...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tena9
    09. Ožujak 2015. 12:57

curee..jel vas ima koje uskoro ne očekuju m??

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

baby♡girl
    09. Ožujak 2015. 13:03

AlmS da nije O bila ranije? Ako ste pokrili uranjenu O, možda je trudnoća u pitanjuuu??? Sve mi ovo liči na implantacijsko krvarenje 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• mama@
    09. Ožujak 2015. 13:06

Cure ne znam sto bih nam svima rekla 
    Svaka se doslovno muci i jako me smeta to... Radi tih stvari sam i prestala biti na forumima, ali kad dublje razmislis, drugacije ne moze ni biti ( ocito ovako mora ) . Iskreno svakoj zelim da vidi svoj + u sto je moguce kracem roku. Vjerujem i da ce ovi topliji dani pridonijeti tomu 

Layla2
    09. Ožujak 2015. 13:09

Ipak je stigla jutros  ... Ne znam vise sta da mislim...opet nije kao inace, ne boli me  trbuh kao do sada, zapravo gotovo nikako, nesto je oskudno i smeckasto, barem za sada, vidjet cu do kraja dana ili sutra hoce li se promijeniti. Mislim da ni ovaj put nema nista od bebaca, ali ocito se moje tijelo potpuno mijenja jer svaki mjesec nesto novo sa vjesticom.

NMareN
    09. Ožujak 2015. 13:12

Layla držim ti palčeve da možda ipak nije M,ako je ništa,u nove pobijede. Mama2 tako valjda mora biti, i samo neka mi cekamo,nije bitno,kad nam dodu bebice neka nam one samo budu zdrave i super

Ja to mogu, ja to hoću....

• pile2
    09. Ožujak 2015. 13:37

pa nemam sad nekih simptoma, osim tih bolova što su bili i osjetljivih i bolnih bradavica... sve pripisujem neredovitim ciklusima, znala sam dobit nakon 2. mj kašnjenja... pa ne bi radila test... i da se ne razočaram... ako ne bojime kroz tjedan-dva hoću

Pepita2109
    09. Ožujak 2015. 13:52

pile2

pa nemam sad nekih simptoma, osim tih bolova što su bili i osjetljivih i bolnih bradavica… sve pripisujem neredovitim ciklusima, znala sam dobit nakon 2. mj kašnjenja… pa ne bi radila test… i da se ne razočaram… ako ne bojime kroz tjedan-dva hoću

gledaj ja znam kako je to čekati i iščekivati, ako želiš napravi test sada,ako ne onda čekaj da ti prođe najduži ciklus, ja sam zadnju M imala 1.01,2015, ne znam koliko još imaš za čekati ali nervozom si nećeš donijeti ništa dobro, meni je prošao i najduži ciklus od 63dc pa pokušavam ostati smirena jer nervozom neću ništa postići.. mi ti tu ne možemo previše pomoći osim kao utjeha i podrška,ali kad netko ima nepravilne cikluse kao i ja jedino nam doktori mogu pomoći.. tako da sretnooooo i pokušaj ne gledati toliko simptome 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

StellaMaris
    09. Ožujak 2015. 14:20

pile2 ako ne sumnjaš na trudnoćiu i ako je uobičajeno da nema M i po dva mjeseca onda ne radi test. Ali bilo bi dobro da sa svojim gin napraviš daljni plan. Što ti je rekao nakon što ti je zadnji put dao terapiju?
    mama2 ja mislim da su tu na našoj temi pretežno cure koje su imale problema ili nekih sumnji pa su došle potražiti savjet, ali imaš pravo, iz tog razloga se sve mučimo što nije dobro i šteta što ne može drugačije. One kojima uspiju iz prve obično se odmah jave na temu trudnoće. Ali stići ćemo i mi do njih, jedna po jedna dok ovdje ne zavlada pustoš 
    Layla 

<3 2/2013 <3

Tena9
    09. Ožujak 2015. 14:27

Ma jooj...tu si samo olakšamo dušu..hehehehe...ja sam puno bolje volje zbog ovog portala i vas svih jer mi svo to vrijeme kaj prolazi i  mora proći uz vas prolazi brže ;)

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI