Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    09. Ožujak 2015. 10:25

Ma znam Tena da mi pokušavaš olakšati, ali točno to što kažeš,još kad se sjetim koliko će nam trebati da ostanemo trudno na trenutke mi se smraći, znači 6mj čekati da opće krenemo i onda ko zna koliko još da ostanemo trudni... U svemu tome trebamo ostati trezveni,zdravog razuma a imam osječaj da se laganini gubim... u petak idem na kontrolu i pitat cu dali barem možemo uz zaštitu se druškati,jer jedan mi dr i to zabranio,tek nakon što prođe ta prva menga a trebala bi kao doci kroz 3tjedna... Neznam zašto se sada nebi smijeli druškati ali oke... uz teške muke se suzdržavamo vec 1,5mj....

Ja to mogu, ja to hoću....

StellaMaris
    09. Ožujak 2015. 10:48

AlmS samo prati i dalje. Jel iscjedak nestao? Kako bi samo voljela da ti se napokon sve posloži 
    dulcinela moja O već treći ciklus zaredom na 16 dc. Znam da mi se i prva trudnoća uhvatila na 16 dc jer mi je termin po UZV bio dva dana iza termina po M. Tebi još svega par dana, a? Valjda M ovaj put neće pokucati
    Kookoo i tebi još malo...sretno!
    mama2 znam da si se dosta puta razočarala ali nemoj nikad gubiti nadu 
    Layla ako možeš strpi se još tih par dana, ja se nadam da ti M neće stići dotad ni još neko vrijeme.
    pile2 test bi ti pomogao riješiti tvoje nedoumice.Koliko ti je najviše kasnila dosad?
    Tena i NMareN stvarno me čudi kako svaki doktor ima svoju teoriju, neki kažu da se može odmah idući ciklus u nove pobjede, a neki ne preporučuju akciju prije nego prođe 6 mj. Ja mislim da je bitno da vam se poklopi fizičko i psihičko stanje tijela, a to je opet individualno od žene do žene. Ali istina je da kad nešto čekaš nikako to dočekat, dani budu ko godine. U svakom slučaju se nadam da ćete ugledati plus već u prvom pokušaju 

<3 2/2013 <3

• kookoo30
    09. Ožujak 2015. 10:52

Bok cure! Di mi je Pepita? Koji ti je plan? Jesi isla kod ginica?
    Dulcinela, kako se ti osjecas - buduci da isto brojimo :)
    Opet nista novoga kod mene. Znam samo da noc prije nego treba doci M, pocnu me boliti kriza, onako kao da imam neki veliki pritisak, kao da se trebam istegnuti ili tako nesto. Uglavnom, taj osjecaj ocekujem sutra navecer :) 
    NmareN, a nema ti druge nego cekati, dan po dan. Meni je uzas cekati od O do M. Mislim da bi bila lagano luda da moram cekati koliko i vi. Ali polako, dolazi lijepo vrijeme, mislim da ce ti to cekanje brzo proci, samo se pokusaj zabaviti necim drugim. I slusaj doktore :)

NMareN
    09. Ožujak 2015. 10:53

StellaMaris o to bi bilo diiivnooo da bude od prve, ali negdje na ovom forumu sam pročitala da ima je od kiretaže trebalo 2godine, iako su u prvoj trudnoci uspijeli vrlo brzo. Naš slučaj je bio da nam je uspijelo od 4puta, ali imam strah i to veliki da bi nam se sad moglo dogoditi da cekamo dugo dugo...

NMareN
    09. Ožujak 2015. 11:15

Gricko reci mi molim te koliko ste nakon zahvata cekali uopce za prvi sex (ako mogu biti toliko direktna) a koliko ste čekali da pcnete "raditi" na bebici?

StellaMaris
    09. Ožujak 2015. 11:19

I ja mislim da to nema baš veze, znam i ja slučajeve gdje su nakon spontanog cure odmah ostajale trudne. Najbitnije je misliti pozitivno da ne klonete duhom, psiha tu igra veliku ulogu. Ostale ste trudne već jednom i sigurna sam da ćete opet 

<3 2/2013 <3

Gricko3
    09. Ožujak 2015. 11:22

nismo dugo cim je prestalo krvarenje mozda nakon 10 dana. A na bebi smo poceli radit nakon 3 mjeseca mada su nam rekli da mozemo nakon 2 ciklusa al bilo je ljeto i ja sam pocela radit sezonu pa san cekala da prestanem radit da se mogu lipo opustit.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.