Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    almS
    06. Ožujak 2015. 10:56

Jutro cure,
    samo sam htjela da provjerim jesu li dobro cure iz Dalmacije? Citala sam da je bas uzasno vrijeme bilo sinoc, sa oborenim dvrecima, elektricnim stubovima,i nekoliko evakuacija, pa sam vas se sjetila. Ne znam ko je sve tamo, ali znam da vas ima (Stella, Pepita, Lela (cini mi se)... )  u Dlamaciji. Iskreno se nadam da ste i vi vase porodice dobro i da nije bilo nikakve stete.
    Luki i Babygirl, istopila sam se citajuci vase postove o bebcima, preslatki su.. ovo za zvake su je super, bas sam se ismijala. 

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• kookoo30
    06. Ožujak 2015. 11:23

Dita, prije nego sto smo se poceli "truditi", ciklusi su mi bili po 28 - 30 dana. Od kad pokusavamo, jedan mjesec sam uzimala vrkutu, pa je pocelo setati, 24-25 dana.  Zadnjih par mjeseci bi rekla da se ustalilo na 26 dana, uspjela sam odmjeriti da mi je lutealna tocno 14 dana. Ma ovaj mjesec bas nisam optimisticna, jos me i prehlada ulovila, i stvarno mislim da mi je utjecala na ovulacijski iscjedak, uglavnom, sve me to nekako pobrckalo, pa nisam sigurna ni kad je tocno bila O. 
    Trebam dobiti 11.03., to ce biti tocno 26. dan. Apsolutno nikakve simptome nemam, cak ni PMS-a, cice niti bole, niti su osjetljive. Iscjedak samo sto nije presusio skroz. 
    Sjetim se ponekad kako lani u ovo doba, trudnoca mi nije bila ni na kraj pameti. Oko 6.-7. mjeseca, nekako sam pocela o tome razmisljati, sta i kako kad bi bilo. Do kraja ljeta, vec je pala odluka, zelja, kako god, idemo pokusati, bili uvjereni to je to, od prve cemo uspjeti. Ali razdvojenost nam sve poremeti, nikako pokriti plodne dane, a opet se nadamo svaki mjesec da M nece doci, pa ipak dodje, pa suze... Uglavnom, da mi je lani netko rekao kakva je ovo igra zivaca, ne bi vjerovala ni jedno slovo.

Pepita2109
    06. Ožujak 2015. 11:38

almS ja kako nisam rođena u Dalmaciji i živim tu samo nešto malo od godine dana, ja sam gotovo umrla od straha hehe bojim se vjetra užasno, a ono sinoć i tijekom dana užas, mislila sam da će kuću odnijeti, da nije bio dragi uz mene ne znam šta bi sama skroz... danas je srećom malo bolje

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

almS
    06. Ožujak 2015. 11:52

Pepita, i ja se uzasavam oluje i grmljenja, ali to su neke moje traume iz djetinjstva, drago mi je sto si danas volje :)
    Kookoo30, moja prica je jako slicna tvojoj, a ako je ovaj broj uz tvoj nick tvoj broj godina onda smo i vrsnjakinje. Znam da je ovo posljednje sto zelis cuti, ali moras se opustiti. Ja sam u decembru skoro imala slom zivaca, u januru se to stanje nastavilo, narucito sto ja ni ne osjecam O, od jula sam iscjedak primjetila ja mislim 2x (doduse u pocetku nisam obracala paznju). Suprug mi je bio pusac, ne strastveni, ali je ipak pusio ali je u decembru prestao pusiti jer je htio da me podrzi sto vise. Iskreno da ti kazem, tek ovaj mjesec sam opustenija. Napravila sam plan, poduzela sam sto se poduzeti moze (mjerim bazalnu, pijem cajeve, pijem kapsule sa uljem nockurka za vecu sluz, eto pocela sam koristiti i lh trakice).. ukoiko ne upali novaj i sljedeci mjesec, treci mjesec cu ici da mi dr prati ovulaciju. Ako ni to ne upali, sljedeci korak su pretrage. Odmah da ti kazem da ja nemam s kim pricati o svemu ovome, nesto sam ko' natuknula najboljoj prijateljici o svemu, ali kako je ona trudna ne zelim da je smaram, znam da drugacije razmisljamo. Sve ovo sam ti napisala, da bih ti rekla da se pokusas sto manje opterecavati. Znam da sam ja posljednja osoba koja ti to ima pravo reci, ali istu stvar su meni pisale cure ovdje (Stella, Pepita, Luki, Dilb, Muma i Babygirl) i iako ih ne znam nikad im to necu zaboraviti zaista, jer su mi zaista pomogle i bile su u pravu. Drzim ti palceve jako, najjace da ovaj mjesec bude dobitni.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Pepita2109
    06. Ožujak 2015. 19:19

Bila sam u ljekarni da si kupim Evine kapi, i rekla mi je ženska da oni to ne drže, nemaju ni femisan a, ni išta slično  isplati li se naručiti online?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

LuKi5
    06. Ožujak 2015. 19:53

Tena, pa to je bas bebica mala. Drago mi je da ti je muz ispunio zelju I da cete sad imati jednu veliku mazu u kuci. :)) 

babygirl, bas sam se nasmijala za te zvake, preslatki su dok jos tako hodaju nestabilno, I bas im je najzanimljivije sve sto ne smiju, joj bebice. Mi se salimo da L puze ko mali pijanac  Glavna zanimacija su mu kabeli I daljinski, I naravno mobiteli, bori se svim snagama da se dokopa mobitela pa protestira kad mu ne damo. 

almS, draga saljem ti veliku pusu, nadam se da pretrage nece biti potrebne I da ces nas razveseliti svojom vjescu o trudnoci cim prije. 

dita, pozdrav sugrađanko hehe 

14.06.2014. L ♥

almS
    06. Ožujak 2015. 23:00

Znam da je na forumu pusto tokom vikenda, ali ukoliko neko procita i ima savjet, nek se javi.
    Danas mi je 14dc . Pojavio mi se neki svjetlo smedji iscjdak, jako oskudan, lici na onaj koji sam imala poslije M. Ne moze biti ovulavijski iscjedak jer su mi danas lh trakice bile negativne. Sta mislite da nije neki znak upale? Ne znam sta da mislim,  da ocekujem M pomislila bih da je inseminacijski iscjedak ili da je spotting ali na sredini sam ciklusa i ne znam sta da radim. Hvala :*

• pile2
    06. Ožujak 2015. 23:04

macina trava kupljena 
    sad je pitanje kad je piti, budući da mi kasni 6 dana ni sama ne znam, vrkutu nisam uspjela kupit jer je nije bilo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.