Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    07. Ožujak 2015. 22:08

dita svakako je vrijeme da prvo napravim te neke osnovne pretrage.. čak sam i sada koliko toliko smirena i ne znam otkud mi to, samo znam da je vrijeme da se nekako pokrenem

a tebi sretnooo :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Muma2
    08. Ožujak 2015. 08:44

LIJEPE MOJE, SRETAN VAM DAN ŽENA!    

• viky96
    08. Ožujak 2015. 09:51

Curke,žene zelim vam sretan Dan Zena!!! Uzivajte!!! :-* 
    sara12
    08. Ožujak 2015. 10:00

Sretan 8. mart svim curama i od mene, svima zelim po jednu bebicu do iduceg naseg praznika ! :)
    Citala sam sve vase postove ovih danai sve hocu da pisem ali ne stignem. Nisam vas jos sve zapamtila po nicku da tacno zanam koja o cemo pise, pa cu ovako generalno. Virak je zakon bas kao i marulja, samo treba biti uporan. Pila sam marulju u 8. i 9. mjesecu punih 40 dana, sa pauzama  tokom M, tako mi je vise zena reklo da u radim. Za te dvije M koje sam imala pijuci ju, nisam nikada obilnije imala (inace imam 3-4 dana i nikad mi ne trebaju veci ulosci). Te dvije M su bile obilnije jako i i bolilo je vise nego inace, imala sam i manje ugruske, koje do takada nisam. Trajale su po 7 dana. Tetka mi je rekla da je isto radila nakon sto nije imala djecu pune 3 godine. Potrebno je da se dobro iscisti to sve, od zaostalih upala i svega. U to sam se uvjerila. Sada pijem virak, dobar mi je za sluz i generalono osjetim da nesto radi. Pijem i Femisan a kapi, koje su odlicne. Sad 20.3. ce biti dva mjeseca kako pijem 30x3 svaki dan, pa cu napraviit pauzu. Istina pravo su bogatstvo, ali sam odlucila na svemu drugom ustediti zarad njih, malo je reci da su odlicne. Sestri sam ih preporucila, ima 19 god i nikada od svoje 12 god nije imala redovne M, ciklus od 30-60 dana. Nakon sto ih je pila samo 15-tak dana dobije M tacno 28. dan. To se nikad nije desilo, sada ih nastavlja piti puna 2 mjeseca pa pauza. Skupe jesu ali vrijede, nekom treba duze koristenje da djelju, zavisno sta je u pitanju, ali ih preporucujem, posebno curama ciji su ciklusi jako dugi.

sara

baby♡girl
    08. Ožujak 2015. 10:13

Drage moje sretan vam dan žena  
    AlmS nadam se da je iscjedak prestao i da je od čajeva kako su cure rekle. 
    Pepita kako si danas? 
    Stella, KooKoo, Pile, Jelena, dita, anavi, dulcinela, Tena, NMareN i sve ostale trudilice puno vam sreće želim ovaj ciklus. Sunce je vani, pravo proljeće, nadam se da će nam svima donjeti malo srećeee  
    LuKi kad je tek prohodala ista stvar, kao da je popila pa ju nosi na sve strane 😂 sad je u fazi hodam, ali ne dam ruku nikome. Dijete je takvo bogatstvo, ujutro me budi pusama, taj osmijeh, ma ne bi to mijenjala za ništa na ovom svijetu 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• mama@
    08. Ožujak 2015. 10:22

pozdrav svim zenama ovdje i sretan namnas dan.. jako dugo opet nisam bila na forumima... prosla je i moja godina dana od silnog truda da ostvafim svoju trecu bebicu, ali, eto, jos uvijek nisam uspjela... bila sam na duphastone tabletama prosli ciklus nakon kojih sam dobila menzes koji je kasnio punih 5 mjeseci... ovaj mj ne pijem nista i nadam se da cu dobiti slijedeci M bez pomoci tableta.. uglavnom nikad do proslog mjeseca nisam osjetila probadanje jajnika i sluz za vrijeme O kao sada... pokrili smo trudom sve moguce dane tj. od 9-17 dana ciklusa... tako da nada postoji... sada bih trebala dobiti 15.03... kao i uvijek opet imam neke simptome kao glavobolja, pritisak na stomak, malo zgaravice, vrtoglavice, ali otom potom... ne smijem to vise uzimati kao znak T. Uglavnom... svima koji su tek dosli zelim dobrodoslicu... vec sam neke trudilice i ispratila... mozda budem i vas... svakako vam svima zelim puno srece

almS
    08. Ožujak 2015. 11:45

Drage moje, sretan vam 8. Mart.  Zelim da mi uvijek budete zdrave, sretne, vesele, mažene i pažene.
    Ja jos uvijek imam iscjedak, dosta slabiji ali je prisutan. Medjutim jutros novi sok. Cim sam unijela temp u FF, promjeni mi se kompletan izgled Charta i pise mi 16 dc- 8dpo. Aplikacija je meni O odredila 3.dan poslije M, tada sam pocela s  testirati lh i vidjela drugu super svjetlu liniju. Bas sam se sokirala.. Najvise zato sto sam pila marulju svo vrijeme. Iskreno mislim da grijesi aplikacija pa cu se nastaviti testirati sa lh trakicama bar do 20-og dana kada sam zapravo ocekivala O. Sad nit smijem piti marulju, jer ako je O prosla rizikujem puno, nit smijem piti vrkutu jer mi je iscjedak poceo otkako dam nju dodala. Ne znam ziva sta su.. 

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.