Pogresno sam shvatila prethodni post, sorry! Ja u biti imam kasnu ovulaciju, cak mi i aplikacija FF pokazuje 18,19,20 kao plodne tj. najplodnije dane, tako da u biti ove negativne linije nista ne znace. Samo sam ja pocela testirati ranije, da budem sigurna da ne fulim O. I ona dva dana kada se pojavila druga crtica bila je skoro nevidljiva, tako da ne mislim da je to ikakav znak. Hvala ti na odgovoru. U biti mene sada brine ovaj tamni iscjedak.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
pile bez seksa ne ide nikako, taj dio je ipak ono najbolje
almS zbunjuje i mene taj tvoj iscjedak baš zato jer si rekla da ti je O kasnije, a znam da se on pojavljuje u toku O, samo ne znam da li prije, na samu O ili poslije hmmm.. malo sam i ja guglala za tebe,ali nisam dobila baš neki odgovor.. koji ti je dan ciklusa?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ma i ja sam googlala, nista konkretno nisam nasla. Danas je 15dc. Citala sam da moze biti od marulje, mada mi se pojavio nakon sto sam ubacila vrkutu (marulju pijem od kraja M, vrkutu dam dodala piti prije dva dana). Sto je najgore, ovdje se za ove cajeve ne zna, tj. i ako znaju za njih, ne koriste ih u ove svrhe, tako sve i da odem na pregled kod dr. jako mi je teško objasniti sto ih pijem i sta je to u biti.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
ne znam ja pijem vrkutu pa nemam takvih pojava,a marulju nisam previše proučavala, imaš li još taj iscjedak?
🙏👸👸🙏❤️
almS mozda ti je ovulacija uranila zbog cajeva. Procitala sam da je smedji iscjedak moguce imati par dana tokom ovulacije. Prati si stanje i iscjedak mozda nije nista i on nestane. Ako ti se budu pojavili jos neki simptomi odi doktoru.
Muma, nazalost nije ovulacijski iscjedak, maloprije sam popiskila lh trakicu, ni traga drugoj liniji. Necu vise mjesati marulju i vrkutu, tj. necu ih piti u isto vrijeme. Marulju cu piti dok trakica ne pokaze pozitivan rezultat, pa cu nastaviti sa vrkutom.
Pepita, i dalje je prisutan iscjedak, narucito na toalet papiru. Sacekat cu do ponedjeljka, pa ako se bude povecao ili se pojave neki drugi simptomi otici cu odmah kod dr.
Hvala vam na odgovorima..
AlmS, kuzim te u potpunosti da te brine taj smedji iscjedak. Kao sto LuKi kaze, mozda je od cajeva tako usred ciklusa...Cajevi pocnu djelovati pa uspostavljaju ravnotezu u tijelu. Moje iskustvo je smedjkarenje 2-3 dana pred mengu i to vec dugo vremena (skoro 2 godine). Nisam imala samo dok sam pila vrkutu 3 mjeseca, a prosli mjesec opet da jer nisam pila cajeve...I sad ga ocekujem prije menge.
Hvala vam cure, i ja mislim da je od cajeva.. iako je ovo drugi ciklus da ih pijem.. vidjet cemo.. zelim vam ugodnu vecer.. ;*
almS nadam se da će ti nestati taj misteriuozni iscjedak..
Moja šogorica se čudi što još nisam dobila M s obzirom koliko dugo pijem vrkutu
u pon ću nazvati ginekologa i objasniti stanje pa ćemo vidjeti,možda ga zamolim da mi još jednom pogleda stanje s cistama i svakako ću ga tražiti da mi da uputnicu da provjerim sve hormone koje mogu provjeriti..
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji