Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dvidi
    05. Ožujak 2015. 19:14

Curke moje, baš ste drage sve do jedne!!! Hvala vam na iskrenim razmišljanjima, hvala vam što ste tu! Odluka je pala, uputnica na stolu (šifra N97), u ponedjeljak se naručujemo (Petrova najvjerojatnije) jer ne želim postati i ostati žrtva ovog nakaradnog sustava!
    Odoh na temu "potpomognuta oplodnja", možda mi koja od cura pomogne u odabiru bolnice svojim iskustvom, a vas sve puno pozdravljam do pisanja, držim vam srećice, mislim na vas i šaljem dobre vibre da sve do jedne ostvarite čaroliju majčinstva!!!

Pepita2109
    05. Ožujak 2015. 19:21

kookoo nadam se da ćeš nas bar ti razveseliti nekom lijepom vješću :)
    čudno ja gdje god sam čitala i evinim kapima piše da se samo ujutro natašte uzima 40kapi hmm :/

muma peršin je jakoo hvaljena biljka, tj kad bi znale kako sve biljke djeluju ne bi više tablete koristile nikako :) meni je rekla svekrva da peršin potiče i M,ali je jako zeznuto u mojoj situaciji kad ne znam kad sam imala O

a da napomenem da imam danas neki pritisak u donjem dijelu trbuha, malo je napuhnut i idem često piškiti, i malo me bubreg boli, tj nisam sigurna da je tu bubreg :/ tako da sve mi se čini da sam i prehladicu pokupila, samo ne peče me dok piškim, nikakav neugodan miris i boja mokraće mi se činila zdravom kad sam piškila jutros u čašicu..

kookoo30
    05. Ožujak 2015. 19:30

Pepita, moze biti da ide 40 kapi jednom dnevno, kazem ti ne sjecam se bas, ali u svakom slucaju je razlika izmedju 4 i 40 kapi. Ujutro, dok bi izbrojila do 40, misli  da bi zaspala opet :) 
    Muma draga, tako bi se voljela nadati, ali nekako sumnjam. Iako imam uredne cikluse, ipak mi moja luda glava radi isto ovo kao kod Pepite, svaki pritisak meni znaci upalu. Nisam imala problema sa upalama nikad, ni mjehur, ni bubrezi, pa se nadam da nije nista opasno, ali opet, nikad ne reci nikad. 
    Jedino sto me znalo posjetiti cesto za vrijeme studiranja, candida. Ali nakon par puta, naucila sam je prepoznati, pa samo odem po canesten i problem rijesen. 
    Iscjedka imam, ali malo, ljepljiv, nije obecavajuce definitivno.

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    05. Ožujak 2015. 19:32

kookoo30 pitati ću u ljekarni šta mi preporučuje :) daj mi samo molim te reci puni naziv onoga što ti koristiš

kookoo30
    05. Ožujak 2015. 19:55

Samo tu konopljiku koristim, tinktura ( znaci kapi) i koliko sam citala, uzima se samo u tom obliku,  nema caja od konopljike, bar ja nigdje stvarno nisam na to naisla, i vidjela sam na nekom forumu da je netko pisao bas da ne dolazi kao caj. Ova moja je iz bio&bio, proizvodjac je Kernnel, u bijeloj je kutijici sa rozo/ljubicastim rubom/detaljima :) Znam da sam naisla na tu istu ambalazu kad sam se raspitivala tj trazila po netu gdje ju mogu naci, i kod nekih biljnih ljekarni i slicnih trgovina sa prirodnim ljekovima. 
    Jos uzimam onaj vrazji maca prah, ali evo zadnjih tjedana mozda jednom do dva puta ga preskocim. Sreca pa sam pri kraju pakiranja, mozda imam za jos 3-4 puta i odustajem od toga. Zato jer je skupo, odvratno i ne vidim neke konkretne dobrobiti. Nije da skodi, sigurno, ali eto, napraviti cu pauzu uskoro od svega.

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    05. Ožujak 2015. 20:21

mislim da ću i ja te od kernnela uzeti ako će ih biti jer vrkutu pijem čaj pa mislim da nema potrebe da kupim tinkturu u kojoj ima i vrkute.. 
    ja moram piti još mjesec i po vrkutu pa onda je pauza  zato sam mislila onda konopljiku sada uvesti,pa onda s tim nastaviti.. moja svekrva je na čajevima godinama i sve zna i ona zadnjih nekoliko godina nije bila bolesna, i vrkutom si je spasila maternicu od operacije, samo u pauzi uvijek pije koprivu, pa onda odluči sa čime će početi, najčešće si radi mješavine 

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI