LuKi dobro sam ovih dana, iako je vrijeme malo očajno, ali nekako sam opuštenija. Kako si ti? Kako je maleni šećer predivni?
Pepita žao mi je što ti se to događa. Nadam se da će se sve riješiti
AlmS, StellaMaris i sve ostale curke koje koriste lh trakice i kojima je ovih dana O, sretnoooo
Tena drago mi je da si bolje 😆😆😆😘
Meni su kao počeli plodni dani, iscjetka još nema na vidiku, opterećivati se ne planiram ovaj mjesec, iako mislim da ću za ove dane oko O iskoristiti baka servis, pa da više napravimo tu bebu pusa cure, pratim Vas i razmišljam o vama, jedino ne stignem tipkati
😚😚😚
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
babygirl mislim da sam ja malo kriva što nije došla jer sam se zadnja dva dana toliko bojala da će izostati, da sam si u glavu već utupila neće doći i tako je i bilo sada ćemo vidjeti
dillb rekla je svekrva da pijem čaj od peršina da mi potakne M, ali da pazim, nismo mogle puno pričati jer je u društvu bila,ali sad ću ja to istražiti
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
A sad malo mojeg grintanja. Danas ste se lijepo raspisale, pa ne pamtim vise ali netko je pitao u kojoj sam sada fazi. Danas mi je 20. dan ciklusa, racunam nekako po sluzi da je O bila izmedju 8. i 11. dc. Vikend nakon toga, najprije jedan dan nekakva bol u donjem dijelu ledja, uhvatila me paranoja zesca da je upala bubrega. Sutradan, donji dio trbuha, pritisak, nesto kao da sam napuhana, ali nije to, jednostavno sam zbog toga do kraja 2. dana izludila, nije me nista boljelo, ali svakakve upale su mi padale nas pamet, bakterije i tko zna sto. Rasplakala se nad tuznom sudbinom, odlucila da ako se kroz vikend nastavi, idem na pregled u pon. Nisam ni pomislila, nema vise nikakvog pritiska. Prosli/e cikluse, 10000 simptoma PMS- a, zadnji recimo, osjetljive peckave bradavice vec u O. Sada - 0. Niti jedan jedini put u zadnjih 20 dana da sam cice osjetila. I tako, sve krasno i divno, i onda jutros, pijem kavu koju obozavam, nije mi bas nesto. I opet neki nazovimo pritisak. I ne, nije probava/ nuzda bila u pitanju.
Samo konopljiku sada uzimam, nista cajeve.
Ma samu sebe izludjujem jer sam od kada pokusavamo, postala svjesna svakog trnca, svakog pikanja jajnika, svega. I onda si radim dijagnoze za bolestine, i pogotovo ovaj ciklus, jer po meni, O nismo pokrili. Sve u svemu, rekla sam da znam za ovaj ciklus da je promasen, ali zadnjih me dana zbog toga hvata depresija, jos jedan ciklus ode u vjetar..
Pa da, i ja bi na tvom mjestu tako: u neku posudu istresti sve cajeve,pa kako se posloze.
Meni samo nije jasno, jer sam citala za evine kapi i za konopljiku i usporedjivala, evinih kapi se uzima isto onako 40 kapi ili tako nesto, po 2-3 puta dnevno.
Kad sam isla po konopljiku, pitam tetu u ducanu imaju li ju. Ona kaze imamo 2 i koju cu. Ja pitam koja je razlika a ona meni da je ova jedna kao jaca, koncentriranija. Rekoh, dajte vi meni tu jacu :) Kazem ti, samo 4 kapi i bok.
Evo da se ubacim u priču oko peršina. Ja sam se uvjerila da je čaj od peršina jako dobar. Nisam mogla vjerovati kad sam čula ali sam probala i uvjerila se. Ne znam kako utječe na M pošto u to vrijeme nisam toliku pozornost imala na M. Naime, bila sam na brisu kod ginekologinje i utvrdili su da imam bakteriju. S tom bakterijom borila sam se skoro godinu dana, izmijenjala razno razne antibiotike, sve sam isprobala, a bakterija je i dalje bila prisutna. Poludjela sam više od tolikih antibiotika, još sam i nuspojave počela dobivati. Doktorica više nije znala što da mi prepiše. Onda mi je jedna kolegica s posla rekla za taj čaj. Pila sam ga nepunih mjesec dana i riješila se bakterije bez problema!
Negdje sam pročitala da ga nije dobro piti u trudnoći, kao ni marulju.
Curke moje, baš ste drage sve do jedne!!! Hvala vam na iskrenim razmišljanjima, hvala vam što ste tu! Odluka je pala, uputnica na stolu (šifra N97), u ponedjeljak se naručujemo (Petrova najvjerojatnije) jer ne želim postati i ostati žrtva ovog nakaradnog sustava!
Odoh na temu "potpomognuta oplodnja", možda mi koja od cura pomogne u odabiru bolnice svojim iskustvom, a vas sve puno pozdravljam do pisanja, držim vam srećice, mislim na vas i šaljem dobre vibre da sve do jedne ostvarite čaroliju majčinstva!!!
kookoo nadam se da ćeš nas bar ti razveseliti nekom lijepom vješću :)
čudno ja gdje god sam čitala i evinim kapima piše da se samo ujutro natašte uzima 40kapi hmm :/
muma peršin je jakoo hvaljena biljka, tj kad bi znale kako sve biljke djeluju ne bi više tablete koristile nikako :) meni je rekla svekrva da peršin potiče i M,ali je jako zeznuto u mojoj situaciji kad ne znam kad sam imala O
a da napomenem da imam danas neki pritisak u donjem dijelu trbuha, malo je napuhnut i idem često piškiti, i malo me bubreg boli, tj nisam sigurna da je tu bubreg :/ tako da sve mi se čini da sam i prehladicu pokupila, samo ne peče me dok piškim, nikakav neugodan miris i boja mokraće mi se činila zdravom kad sam piškila jutros u čašicu..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji