Pepita, posebno mi je zao zbog tebe sto se toliko patis s ciklusom. Pratim cijelo vrijeme tvoju situaciju i ne znam vise sto ti pametno reci. Mozda ovo sto su cure rekle, da se ipak javis ginekologu...
viky, cuvarkuca je dobra, slazem se sa Stellom.
viky96 ako ništa ne pomaže i ako je upala uznapredovala najbolje da napraviš što ti je pepita savjetovala, samo da što prije prođe
dulcinela ozdravi bzo i oporavi nam se još brže
<3 2/2013 <3
dulcinela prvo da ti zaželim oporavak što prije a šta se tiče moje situacije, pričekati ću da prođe vikend pa se javiti ginekologu...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita baš mi je zao, samo neka ti što prije dode gospodičnaM… Mi čekamo svoj nalaz,za nekih 8 dana bi trebao biti gotov,nakon toga javiti se ginekolgu i vidjeti što dalje. Preporuka je navodno 4-6mj ne raditi na bebici, mislim da nećemo čekati 6mj...
Ja to mogu, ja to hoću....
Ciao drage moje, nisam vam tipkala par dana, ali sam vas citala kad god sam imala min slobodnog vremena. Novim curama zelim dobrodoslicu, nazalost, ne mogu vam puno pomoci savjetima, jer nit imam isustva nit znam kako funcionira zdravstvo u HR. U svakom slucaju vam zelim da se sto prije pravite drustvo Kosee i Arria kojima po ko zna koji put cestitam i zelim sve najljepse.
Pepita, iskreno bas bas mi je zao zbog situacije u kojoj se nalazis. Znam da nisi tako rastrgana zbog minusa vec zbog te tvoje situacija. Znam da lijekovi nisu rjesenje i ja sam prva koja je za priorodu ali mozda bi ipak trebala zatraziti misljenje lijecnika. Ako nisi zadovoljna s tim kojem ides sada, promijeni ga. Ukoliko postoji neki lijek za koji saznas da ti moze pomoci, javi mi se privatno, ja cu ti ga poslati odavde. Voljela bih ti pomoci, nadam se da ti nisam uvrijedila na bilo koji nacin ovom ponudom.
Muma, za razliku od temp koja moze da varira usljed prehlade, trakice su pouzdanije. Pokusaj iskoristi bar jednu danas pa vidi, ukoliko pokaze dvije jednake linije nema fule. Drzim palceve.
Tena, zavidim ti. Jedna od mojih zelja od malena je da imam psa, ali posto zivim u stanu, a i volimo putovati suprug i ja nismo se odlucili za istog, a tako bih voljela jednog. Jel mogu malo doletjeti do tebe da ju izgnjavim?
Stella, tu sam ja, nista novo, 13 dc, trakice negativne, iako ih isti dan radim u skoro isto vrijeme. Ne znam jel normalno da mi i kontrolna linija bude jako svijetla? Za razliku od prvih dana kada sam pocela raditi testice, kada je testa linija bila jako svijetl, sada je nema nikako. Doduse ja imam kasnu ovulaciju ( ako ju budem imala ocekujem je oko 20-og dana ciklusa) pa cemo vidjeti kako ce se odvijati stvari. I temp mi jako varira, u par dana zna pasti/porasti 3, 4 stupnja. Nekako sam rasterecenija ovaj mjesec. Vi samo pokrivajte redovno i uzivajte u druzenju, pa ce biti i plusic uskoro.
Svima redom saljem big hug, da vas ne nabrajam ionako sam opet roman napisala. Sorry!!
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Dulcinela, zelim ti brz oporavak. Miruj, vitamin C i dosta cajeva ce smiriti situaciju. Svakako se nadam da se uhvatilo i das nas ovaj mjesec obradovati s +
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
NmareN ma samo neka mi ona dođe.. sretnoo sa nalazima, nemam iskustva s time,ali mislim da ljudi ponovno krenu kada su oni spremni..
almS hvala ti puno i ne naravno da se nisam uvrijedila, hvala ti iskreno na ponudi.. zbunjena jesam jer eto prvi put se suočavam sa ovom situacijom gdje se borim za ciklus tako dugo.. u ponedjeljak ako ne dobijem do tada ću nazvati ginekologa i tražiti pomoć
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
AlmS mozda da probas duze drzati test u mokraci, ja ga drzim oko 20-tak sek. A mozda su trakice takve pa su ti zato i testne linije jedva vidljive. Znala sam citati da nekim trakicama kontrolna linija bude svjetlija, tad isto vrijedi pravilo da je trakica poz kad testna linija bude jednake jacine ili tamnija od kontrolne.
I meni je 13 dc testna linija bila dosta svjetla, a jucer 14 dc odjednom potamnila, a evo danas 15 dc bez sumnje pozitivna.
E da namjerno sam piskila dvije trakice par dana zaredom. Ujutro oko 10h i popodne oko 18h. Linije ovih sto sam ih radila ujutro su sve znatno svjetlije od ovih popodne
<3 2/2013 <3
Pepita, nadam se da će menga uskoro doći
Cure koje mjerite bazalnu, nemojte brinuti oko razlika kad međusobno uspoređujete temperature, svaka od vas ima svoju sniženu i svoju povišenu temperaturu, a i onda može varirati od ciklusa do ciklusa. Meni je neki put snižena bila 35.5 pa bi nakon ovulacije skočila na 36.3; a neki puta je snižena bila 36.4 a nakon ovulacije bi skočila na 37. Važno je da postoji taj skok i da nakon ovulacije ostane povišena.
Sortiraj odgovore
Najstariji