Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    05. Ožujak 2015. 14:38

AlmS mozda da probas duze drzati test u mokraci, ja ga drzim oko 20-tak sek. A mozda su trakice takve pa su ti zato i testne linije jedva vidljive. Znala sam citati da nekim trakicama kontrolna linija bude svjetlija, tad isto vrijedi pravilo da je trakica poz kad testna linija bude jednake jacine ili tamnija od kontrolne.
    I meni je 13 dc testna linija bila dosta svjetla, a jucer 14 dc odjednom potamnila, a evo danas 15 dc bez sumnje pozitivna.
    E da namjerno sam piskila dvije trakice par dana zaredom. Ujutro oko 10h i popodne oko 18h. Linije ovih sto sam ih radila ujutro su sve znatno svjetlije od ovih popodne

<3 2/2013 <3

kosee
    05. Ožujak 2015. 14:43

Pepita, nadam se da će menga uskoro doći

Cure koje mjerite bazalnu, nemojte brinuti oko razlika kad međusobno uspoređujete temperature, svaka od vas ima svoju sniženu i svoju povišenu temperaturu, a i onda može varirati od ciklusa do ciklusa. Meni je neki put snižena bila 35.5 pa bi nakon ovulacije skočila na 36.3; a neki puta je snižena bila 36.4 a nakon ovulacije bi skočila na 37. Važno je da postoji taj skok i da nakon ovulacije ostane povišena.

Muma2
    05. Ožujak 2015. 14:47

Hvala vam na odgovorima! Iskoristila sam jednu trakicu danas i pokazale su se obje crtica ali je drug bila svjetlija od kontrolne. Pokušati ću i dan iskoristi kad dragi dođe doma, da nam ne propadne!
    Dobila sam Amokscilin od 1000g i doktorica zna da radimo na bebaču pošto sam joj to prije kojeg tjedna napomenula. Vjerovatno mi zato nije dala Klavocin, inače većinom taj dobijem.
    Dulcinela, želim ti brzo oporavak.

almS
    05. Ožujak 2015. 15:03

Tena, pa u biti nije problem, upravu si, ali nisu nam se poklopile dosad neke stvari.. U svakom slucaju, ukoliko budem dolazila u ZG javim ti se, svakako.. ne samo zbog psica
    Stella, drzim ih po 20-ak sec u mokraci, mislim da nisu one sa maksimalnom osjetljivoscu, jucer sam malo isptazivala i ukoliko ne grijesim moje su 25 ml (il' tako nesto).. Nazalost, zbog neiskustva nisam gledala taj senzibilitet. Nadam se da je samo rano i da cu narednih dana ugledati jacu testnu liniju..
    Pepita, javni mi ako ti bude trebalo nesto.

Tena9
    05. Ožujak 2015. 15:21

almS

Tena, pa u biti nije problem, upravu si, ali nisu nam se poklopile dosad neke stvari.. U svakom slucaju, ukoliko budem dolazila u ZG javim ti se, svakako.. ne samo zbog psica Stella, drzim ih po 20-ak sec u mokraci, mislim da nisu one sa maksimalnom osjetljivoscu, jucer sam malo isptazivala i ukoliko ne grijesim moje su 25 ml (il&#39; tako nesto).. Nazalost, zbog neiskustva nisam gledala taj senzibilitet. Nadam se da je samo rano i da cu narednih dana ugledati jacu testnu liniju..Pepita, javni mi ako ti bude trebalo nesto.

Držim te za slovo! ;)

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Pepita2109
    05. Ožujak 2015. 15:27

dita ja sam razmišljala o femisan a kapima prije par dana,ali ipak su mi preskupe i onda sam se sjetila da si ti spomenula te kapi  pa ako su toliko jeftinije odmah si tri bočice kupiti  sutra ću ako budem išla u grad navratiti u ljekarnu

almS od srca ti hvala  ajme cure kako ste mi sve tu divne i krasne ma želim vam svima bebice što prijeeee 

martina25 dobrodošla i nadam se da nećeš još dugo čekati na svoju bebicu.. nažalost ne mogu ti puno pomoći svojim savjetima..nadam se da će ti neka od cura uspjeti pomoći

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dillb
    05. Ožujak 2015. 15:39

pepita, pričaj sa svekrvom... ja sam znala popiti koju šalicu čaja od gospine trave ili majčine dušice (mislim da je bila gospina trava, ali sam u jednoj knjizi čitala da takav učinak ima majčina dušica) kad mi je menga kasnila. navodno pospješuje čišćenje, čak i pobačaj (ovo spominjem da ne bi nekoj trudnici palo na pamet da ga pije).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI