Hvala vam na odgovorima! Iskoristila sam jednu trakicu danas i pokazale su se obje crtica ali je drug bila svjetlija od kontrolne. Pokušati ću i dan iskoristi kad dragi dođe doma, da nam ne propadne!
Dobila sam Amokscilin od 1000g i doktorica zna da radimo na bebaču pošto sam joj to prije kojeg tjedna napomenula. Vjerovatno mi zato nije dala Klavocin, inače većinom taj dobijem.
Dulcinela, želim ti brzo oporavak.
Tena, pa u biti nije problem, upravu si, ali nisu nam se poklopile dosad neke stvari.. U svakom slucaju, ukoliko budem dolazila u ZG javim ti se, svakako.. ne samo zbog psica
Stella, drzim ih po 20-ak sec u mokraci, mislim da nisu one sa maksimalnom osjetljivoscu, jucer sam malo isptazivala i ukoliko ne grijesim moje su 25 ml (il' tako nesto).. Nazalost, zbog neiskustva nisam gledala taj senzibilitet. Nadam se da je samo rano i da cu narednih dana ugledati jacu testnu liniju..
Pepita, javni mi ako ti bude trebalo nesto.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
dita ja sam razmišljala o femisan a kapima prije par dana,ali ipak su mi preskupe i onda sam se sjetila da si ti spomenula te kapi pa ako su toliko jeftinije odmah si tri bočice kupiti
sutra ću ako budem išla u grad navratiti u ljekarnu
almS od srca ti hvala ajme cure kako ste mi sve tu divne i krasne ma želim vam svima bebice što prijeeee
martina25 dobrodošla i nadam se da nećeš još dugo čekati na svoju bebicu.. nažalost ne mogu ti puno pomoći svojim savjetima..nadam se da će ti neka od cura uspjeti pomoći
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
pepita, pričaj sa svekrvom... ja sam znala popiti koju šalicu čaja od gospine trave ili majčine dušice (mislim da je bila gospina trava, ali sam u jednoj knjizi čitala da takav učinak ima majčina dušica) kad mi je menga kasnila. navodno pospješuje čišćenje, čak i pobačaj (ovo spominjem da ne bi nekoj trudnici palo na pamet da ga pije).
Pepita, žao mi je zbog tvog -
Čini mi se da isti problem imamo, meni isto kasni ali 5 dana... i sumnjam da sam trudna, već su mi samo ciklusi totalno raštrkani poslije pilula...ni sama ne znam otić li kod ginekologa ili uzeti neke čajeve ili kapi... već sam pila 3 mj duphaston, redovno je stizala M, eto nakon toga opet ništa...a ni od a T ništa...
sad samo želim da mi se ciklus ustali... istina, femisan a kapi su skupe dosta
Sortiraj odgovore
Najstariji