Luki ne znam ni sama šta da radim
Kosee razmišljam da čekam i dalje.. nisam očekivala da će mi se u prvom mjesecu pijenja čajeva ciklus unormaliti jer znam da biljkama treba dulje da djeluju,ali sam očekivala da će se najkasnije jučer pojaviti..
dillb ma nema veze šta nije plus, ja sam tužna što nije koza od M došla
dita nastavljam ja svakako nego zanima me ti piješ evine kapi sada je li tako?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Cure, kad ste već sve u tim čajevima, zanima me da li ja pošto sam imala laporoskopiju 03.02. da li ja mogu sada već početi sa m i v ili da čekam do kad treba da počnemo opet delati bebu??
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Stella sjedim i razmišljam šta mi je činiti nemam neke pametne ideje.. uz sve ovo još me i bubreg počeo boljeti čekati ću do pon pa ću zvati ginekologa ako mi ne dođe do tada..
Viky96 najmanji problem mi je negativan test nisam ni očekivala plus, mene brine duljina ciklusa koji je do sada najduži
🙏👸👸🙏❤️
Jelena i dita nije bitno kolika vam iznosi temperatura prvi dio ciklusa, dobro je da ne varira puno a svi mi imamo individualnu prirodnu temperaturu tijela. Bitno je da nakon O temperatura ostane povišena u odnosu na prvu fazu ciklusa, odnosno prije O. Evo kopiram s klokanice tumač doktorice:
"U prvoj, folikularnoj fazi ciklusa temperatura je nešto niža (u prosjeku ispod 36.6 °C), dok je nakon ovulacije, u drugoj, luteralnoj fazi ciklusa temperatura povišena (36.6 °C-37.2°C). To se događa zbog djelovanja hormona progesterona koji je povišen u drugoj fazi ciklusa. Na taj način mjerenje bazalne temperature kod više od 80 posto žena može odrediti točan dan ovulacije. S obzirom da i kod potpuno pravilnih ciklusa veliki broj žena nema ovulaciju točno 14. dan ciklusa, mjerenjem bazalne temperature se puno točnije može predvidjeti ovulacija
koja je obično oko jedan dan nakon blagog pada i naglog porasta temperature. Ukoliko bazalna temperatura ostane povišena 16 dana nakon ovulacije, postoji velika mogućnost trudnoće"
<3 2/2013 <3
viky čula sam s više strana da je za uho najdjelotvorniji čuvarkuća, proguglaj malo pa probaj
Tena vrkuta je dobra za sve ženske probleme i mislim da ti ni u ovoj situaciji nebi škodila ali koliko se sjećam pije se tri mjeseca pa se napravi pauza
<3 2/2013 <3
Tena vrkuta se pije 3mjeseca pa 1 mjesec pauza i onda po potrebi ponavlja se
🙏👸👸🙏❤️
Viky kod jake upale ćuvarkuća može samo škoditi, pravac doktoru, ja sam se mučila kapanjem time par dana na kraju završila na dva antibiotika za redom
🙏👸👸🙏❤️
Drage trudilice, citam vas, ali nisam imala snage pisati, a ni sto pametno napisati ovih dana. Peti dan gripe mi je danas, ocajno se osjecam. Temp 38.5 tri dana, od jucer malo niza, ispod 38. Nisam ni sanjala da cu biti sretna sto je gripa, jer nisam dobila antibiotik, nego samo treba mirovanje i puno tekucine. Kaze doktorica da se ne trebam brinuti, ako se i uhvatilo ovaj mjesec, gripa ne bi trebala naskoditi. Razboljela sam se dan nakon zadnjeg odnosa, 2.dan nakon O.
Muma, mislim da onda ni tebi upala grla ne bi trebala smetati kod detektiranja O lh trakicama, a ako ti bude davala antibiotik, napomeni joj da radis na bebi. Cula sam da postoje neki koje i trudnice smiju piti, ali su skuplji.
StellaMaris, kookoo30,Pepita,jelena, dita0108,almS, Lela,baby girl i sve ostale cure!
Sortiraj odgovore
Najstariji