Pozdrav dame moje!
Pepita zao mi je zbog -, ali još ima nade sve dok M ne dođe! Nadam se da će se - pretvoriti u + vrlo brzo!
Stella i ja tebi šaljem big hug
Nije me bilo ovih dana, pa sam sad na brzaka pročitala postove!
Želim dobrodošlicu novim curama i da što prije svi zajedno odemo u drugi pdf! :D
Meni danas treba biti O. Lh trakice nisam koristila dva dana jer nisam mogla zbog posla! Na temperaturu se ne mogu pouzdati je sam se razboljela. Jučer sam imala visoku temperaturu, grlo mi se jako upalilo, jedva pričam. Danas je temp pala, ali je grlo ostalo upaljeno. Nadam se samo da nije gnojna angina. Popodne idem doktoru i vjerovatno će mi dati antibiotike! Po svemu sudeći ne moran očekivati + u ovom ciklusu.
Pitanje jedno, ako sam bolesna, da li će mi lh trakice i dalje pokazivati O kao i kad sam zdrava? Pitam zato što iscijedak baš i nemam, samo me drži pritisak u jajnicima i bol u leđima već dva dana, vjerovatno od prehlade!
Šaljem vam puno pusa!
Muma nije meni krivo što je - nego zato jer je već 64dc
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Vjerujem! Teško je čekati, a još teže tako dugo! Divim ti se što si uspjela izdržati do danas!
Pepita, sada se samo nadam da će uskoro doći M, da možeš u nove pobjede..
drži se...
Pepita, sada se samo nadam da će uskoro doći M, da možeš u nove pobjede..
drži se…
Nisam mislila da ću to reći,ali moja pobjeda je svaki put kad mi M dođe.. kada sam došla tu želja za bebicom je bila toliko jaka da je to ludo,ali zadnja 3mj samo želim da mi M dođe kako spada i da se unormali.. s obzirom da sam od 31.10.2014 pa do sada imala samo jednu M
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
snaga uma....
Pepita, zao mi je zbog cjelokupne situacije. Nadam se da ce ti uskoro M stici...Jesi li mozda kontaktirala ginekologa? Drzi nam se
Tena, presladak ti je stencic, oni su takva radost I ljubav. Mi smo imali macu ali nam je uginula s 4 mjeseca, imala je neku urodenu manu I bila je najmanja I najslabija od svih u leglu.
Koliko ti ima stencic?
Pepita, zao mi je zbog cjelokupne situacije. Nadam se da ce ti uskoro M stici…Jesi li mozda kontaktirala ginekologa? Drzi nam se
Tena, presladak ti je stencic, oni su takva radost I ljubav. Mi smo imali macu ali nam je uginula s 4 mjeseca, imala je neku urodenu manu I bila je najmanja I najslabija od svih u leglu.
Koliko ti ima stencic?
Nije još stigla..jer je okoćena 01.02. pa će doći tek slj.tjedan ali se nas dvoje već jako užurbano pripremamo za nju...razmišljamo di ju smjestiti preko dana dok smo na poslu, kako org.mog starog da ju jednom dođe vodit van jer je štene....di će spavati..ako će se zvati i tako dalje Baš jedva čekam!
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

14.06.2014. L ♥
jedva sam dočekala da mi proradi internet da vidim što se tu događa...
pepita, žao mi je....
svim trudilicama šaljem veliki zagrljaj!!!! i puno pozitivnih vibracija!!!
Pepita Hoćeš li čekati mengu ili ideš kod ginekologa? Možda je ipak bilo preambiciozno očekivati da će vrkuta regulirati već prvi ciklus, ali baš sam se nadala da će se ili primiti kod tebe, ili da će menga doći u neko normalno vrijeme.. Drži se draga
Tena, mislim da vam je pesek super ideja, uživajte maksimalno
Ostalim curama šaljem puse i zagrljaje, sretno s trakicama i mjerenjima bazalne, i samo se seksajte što više.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji