Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelena21
    05. Ožujak 2015. 12:12

Pepita, sada se samo nadam da će uskoro doći M, da možeš u nove pobjede..
    drži se...

snaga uma....

LuKi5
    05. Ožujak 2015. 12:25

Pepita, zao mi je zbog cjelokupne situacije. Nadam se da ce ti uskoro M stici...Jesi li mozda kontaktirala ginekologa? Drzi nam se

Tena, presladak ti je stencic, oni su takva radost I ljubav. Mi smo imali macu ali nam je uginula s 4 mjeseca, imala je neku urodenu manu I bila je najmanja I najslabija od svih u leglu. 
    Koliko ti ima stencic? 

14.06.2014. L ♥

dillb
    05. Ožujak 2015. 12:32

jedva sam dočekala da mi proradi internet da vidim što se tu događa... 
    pepita, žao mi je....  

svim trudilicama šaljem veliki zagrljaj!!!! i puno pozitivnih vibracija!!! 

kosee
    05. Ožujak 2015. 12:37

Pepita   Hoćeš li čekati mengu ili ideš kod ginekologa? Možda je ipak bilo preambiciozno očekivati da će vrkuta regulirati već prvi ciklus, ali baš sam se nadala da će se ili primiti kod tebe, ili da će menga doći u neko normalno vrijeme.. Drži se draga

Tena, mislim da vam je pesek super ideja, uživajte maksimalno

Ostalim curama šaljem puse i zagrljaje, sretno s trakicama i mjerenjima bazalne, i samo se seksajte što više.

StellaMaris
    05. Ožujak 2015. 12:55

Pepita 
    Neznam što da ti kažem...jel pametno i dalje odgađati M? Možda da se javiš doktoru da ti da terapiju tako da napokon krene. Dobro razmisli što napraviti, vjerujem da ti je jako teško zbog takvih problema, i nije dobro da se toliko dugačak ciklus ponovio. Čini mi se da si bila pisala da si se malo zdebljala, mislim da to sve može biti povezano s hormonima i s cistama, ali ja nisam doktor tako da znam da ćeš odlučiti onako kako je najbolje za tebe...za sve ostalo smo mi tu 

Muma mislim da prehlada ne bi trebala utjecati na vjerodostojnost trakica, samo ti piški i nek se pojavi tamna crtica. Nadam se da ćeš brzo ozdraviti. 
    Mene je prošli ciklus isto zdrmila prehlada i upala zuba baš oko O i isto sam morala na antibiotik, naravno da sam odma i gljivice dobila pa je cijeli ciklus otišao u PM, tako da u slučaju antibiotika uzmeš odma i probiotik

Tena treba vremena da se sve posloži na svoje mjesto nakon takvog šoka koje ste vi proživjeli ali vidim da idete dobrim putem

Meni danas druga pozitivna trakica i mislim da je crtica baš prava (jučer malo svjetlija)

<3 2/2013 <3

• viky96
    05. Ožujak 2015. 13:01

Pozz curke!! 

Pepita zao mi je zbog minusa...drzim fige da ubrzo bude plusić i tebi i svima koji to zele...

Meni je danas 40 dc i m jos nema...Najduzi ciklus mi je bio 46 dana pa cu pricekati do tad....

Al sad imam veci problem...uho me boli da nezz vise sta napraviti...ako netko ima neki savjet kako ce bol prestati nek mi napise jer cu izludit...
    Velika pusa svima!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.