Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    05. Ožujak 2015. 10:49

Tena tu sam ali više manje leteći, nikako naći vremena za napisati koju riječ pa se onda skupi post od pola stranice 
    Kako si mi ti?

<3 2/2013 <3

jelena21
    05. Ožujak 2015. 10:57

StellaMaris, digitalni toplomjer.. pokazuje dvije decimale i brzo izmjeri, tako da mi je super...

snaga uma....

StellaMaris
    05. Ožujak 2015. 11:09

Morat ću i ja tog nabaviti, prije dva dana sin mi razbio zadnji živin što sam imala, više ih ne proizvode pa sam kupila ovog novog bez žive, temeparura se očitava tek nakon 8-10min, užassss. A sad da prelazim na digitalni...strah me odstupanja u temp jer sam baš na pola ciklusa 

<3 2/2013 <3

StellaMaris
    05. Ožujak 2015. 11:33

Tena aaaaa....malo štene, blago ti se  Mislim da je to baš ono što vam sad i treba. Brzo će proći ta tri mjeseca, nečeš se ni okrenuti a već ćeš opet odbrojavati

<3 2/2013 <3

Pepita2109
    05. Ožujak 2015. 11:47

Evo mene M nije došla još, a test je jutros s prvom mokraćom pokazao ono što sam i sama znala, a to je -  plakala sam kao kišna godina jer više ne znam šta da radim, još me i lijevi bubreg počeo boljeti lagano, trbuh me za razliku od prethodnih dana boli već od jutra, i leđa me bole..

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tena9
    05. Ožujak 2015. 11:58

Daaa..znaaam..jedva čekam...i nekako osjećam da će ovaj puta opet biti tako brzo i da ću možda već u ovo doba sljedeće godine grliti svog anđela  A pesek je već dugo moja želja a dragi je to sada i "dozvolio", tj.složio se jer vidi koliko to želim i koliko mi treba...a biti će i nama lakše i bolje jer smo sad ušli u neku monotoniju i nervozu zbog cjelokupne situacije..malo je tuga zavladala u našim redovima ali malena će to ubrzo razbiti i donjet će nam radost koju sada, trenutno nisamo sami u mogućnosti donjeti ;)

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Muma2
    05. Ožujak 2015. 11:59

Pozdrav dame moje!

Pepita zao mi je zbog -, ali još ima nade sve dok M ne dođe! Nadam se da će se - pretvoriti u + vrlo brzo! 

Stella i ja tebi šaljem big hug  

Nije me bilo ovih dana, pa sam sad na brzaka pročitala postove!
    Želim dobrodošlicu novim curama i da što prije svi zajedno odemo u drugi pdf! :D

Meni danas treba biti O. Lh trakice nisam koristila dva dana jer nisam mogla zbog posla! Na temperaturu se ne mogu pouzdati je sam se razboljela. Jučer sam imala visoku temperaturu, grlo mi se jako upalilo, jedva pričam. Danas je temp pala, ali je grlo ostalo upaljeno. Nadam se samo da nije gnojna angina. Popodne idem doktoru i vjerovatno će mi dati antibiotike! Po svemu sudeći ne moran očekivati + u ovom ciklusu.
    Pitanje jedno, ako sam bolesna, da li će mi lh trakice i dalje pokazivati O kao i kad sam zdrava? Pitam zato što iscijedak baš i nemam, samo me drži pritisak u jajnicima i bol u leđima već dva dana, vjerovatno od prehlade!

Šaljem vam puno pusa! 

Pepita2109
    05. Ožujak 2015. 12:03

Muma nije meni krivo što je - nego zato jer je već 64dc 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Muma2
    05. Ožujak 2015. 12:10

Vjerujem! Teško je čekati, a još teže tako dugo! Divim ti se što si uspjela izdržati do danas!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.