Lela juuuuupi za srce malo koje junački kuca baš sam sretna zbog vas
Pepita draga kako si? Ima li išta nova? Svako malo promislim na tebe i zaželim da si trudna tako da više ne moraš razbijat glavu s tim užasnim ciklusima
kookoo jel se događa išta? Koliko još dana?
ada nadam se da će ti pokazati plusić ako ne sad onda već idući mjesec.Tvoja dr je isto malo bahata, možda da je promjeniš s obzirom koliko već pokušavate a ona očito nije sposobna napraviti vam plan. Ja ti samo mogu reći ono što iz iskustva znam a to je da nam je naša psiha najgori neprijatelj i najveći krivac za većinu negativnih stvari koje nam se događaju
dvidi kookoo ti je sve rekla. I ja mislim da zaslužuješ bolji tretman jer vi imate više od godine dana staža neuspješnog pokušavanja. Mislim da se tu nema više što čekati. Naručuj se stalno dokle doktori ne poduzmu nešto jer kako su nemarni dočekat ćeš 40-tu a oni će ti i dalje govoriti da ima vremena. Sretno vam
Cure ja ne mogu ni pomisliti da mi se gin tako ponaša, ne bi ga trpila ni sekunde. Ako su nemarni u ovim stvarima, a što bi se dogodilo u teškim i po život opasnim situacijama, ne daj Bože nikom.
pile ne gubi nadu, treba možda vremena da se tijelo pročisti, da možda probaš s vrkutom, skoru ju sve pijemo
Arria nadam se da su svi nalazi uredni i curka baš super napreduje
dita nek ti bude sretan ciklus, nadam se da će ti mjerenje bazalne pojasniti mnoge stvari
AlmS nema te?
Jelena, Luki, Muma, dulcinela, Tena, NMareN, BabyGirl, Kosee… i sve ostale šaljem vam BIG HUG
Lela juuuuupi za srce malo koje junački kuca baš sam sretna zbog vasPepita draga kako si? Ima li išta nova? Svako malo promislim na tebe i zaželim da si trudna tako da više ne moraš razbijat glavu s tim užasnim ciklusima
kookoo jel se događa išta? Koliko još dana?
ada nadam se da će ti pokazati plusić ako ne sad onda već idući mjesec.Tvoja dr je isto malo bahata, možda da je promjeniš s obzirom koliko već pokušavate a ona očito nije sposobna napraviti vam plan. Ja ti samo mogu reći ono što iz iskustva znam a to je da nam je naša psiha najgori neprijatelj i najveći krivac za većinu negativnih stvari koje nam se događaju
dvidi kookoo ti je sve rekla. I ja mislim da zaslužuješ bolji tretman jer vi imate više od godine dana staža neuspješnog pokušavanja. Mislim da se tu nema više što čekati. Naručuj se stalno dokle doktori ne poduzmu nešto jer kako su nemarni dočekat ćeš 40-tu a oni će ti i dalje govoriti da ima vremena. Sretno vam
Cure ja ne mogu ni pomisliti da mi se gin tako ponaša, ne bi ga trpila ni sekunde. Ako su nemarni u ovim stvarima, a što bi se dogodilo u teškim i po život opasnim situacijama, ne daj Bože nikom.
pile ne gubi nadu, treba možda vremena da se tijelo pročisti, da možda probaš s vrkutom, skoru ju sve pijemo
Arria nadam se da su svi nalazi uredni i curka baš super napreduje
dita nek ti bude sretan ciklus, nadam se da će ti mjerenje bazalne pojasniti mnoge stvari
AlmS nema te?
Jelena, Luki, Muma, dulcinela, Tena, NMareN, BabyGirl, Kosee… i sve ostale šaljem vam BIG HUG
A di si ti nestala na neko vrijeme??
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
<3 2/2013 <3
Baš je zahladilo jutros, mi razmišljamo ići na snijeg za vikend ...
Inače mi pokrivamo sve plodne i manje plodne dane, O bi trebala biti danas(15dc) ili sutra, ipak malo kasni ovaj mjesec, temperatura mi već 4 dana na 36,4
Jelena koji ti toplomjer koristiš kad ti pokazuje dvije decimale?
<3 2/2013 <3
Tena tu sam ali više manje leteći, nikako naći vremena za napisati koju riječ pa se onda skupi post od pola stranice
Kako si mi ti?
Tena tu sam ali više manje leteći, nikako naći vremena za napisati koju riječ pa se onda skupi post od pola stranice
Kako si mi ti?
Ja sam ok...čekam da prođu tri mjeseca da opet delamo bebicu..a ovaj vikend nam stiže štene retrivera pa se veselimo tome..mala curica napokon dolazi
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
<3 2/2013 <3
StellaMaris, digitalni toplomjer.. pokazuje dvije decimale i brzo izmjeri, tako da mi je super...
snaga uma....
Morat ću i ja tog nabaviti, prije dva dana sin mi razbio zadnji živin što sam imala, više ih ne proizvode pa sam kupila ovog novog bez žive, temeparura se očitava tek nakon 8-10min, užassss. A sad da prelazim na digitalni...strah me odstupanja u temp jer sam baš na pola ciklusa
<3 2/2013 <3
Tena aaaaa....malo štene, blago ti se Mislim da je to baš ono što vam sad i treba. Brzo će proći ta tri mjeseca, nečeš se ni okrenuti a već ćeš opet odbrojavati
<3 2/2013 <3
Evo mene M nije došla još, a test je jutros s prvom mokraćom pokazao ono što sam i sama znala, a to je - plakala sam kao kišna godina jer više ne znam šta da radim, još me i lijevi bubreg počeo boljeti lagano, trbuh me za razliku od prethodnih dana boli već od jutra, i leđa me bole..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Daaa..znaaam..jedva čekam...i nekako osjećam da će ovaj puta opet biti tako brzo i da ću možda već u ovo doba sljedeće godine grliti svog anđela A pesek je već dugo moja želja a dragi je to sada i "dozvolio", tj.složio se jer vidi koliko to želim i koliko mi treba...a biti će i nama lakše i bolje jer smo sad ušli u neku monotoniju i nervozu zbog cjelokupne situacije..malo je tuga zavladala u našim redovima ali malena će to ubrzo razbiti i donjet će nam radost koju sada, trenutno nisamo sami u mogućnosti donjeti ;)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji