Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tena9
    03. Ožujak 2015. 08:54

Cure, vidim da nas se podosta vratilo ovdje...evo i mene makar još jedno 3 mjeseca ne smijemo raditi na bebici ali ju planiramo..pretrage i sve potrebne inf.kako bi znali sve i ušli u drugi pokušaj spremniji ;)

jelena21
    03. Ožujak 2015. 09:15

Tena

Cure, vidim da nas se podosta vratilo ovdje…evo i mene makar još jedno 3 mjeseca ne smijemo raditi na bebici ali ju planiramo..pretrage i sve potrebne inf.kako bi znali sve i ušli u drugi pokušaj spremniji ;)

draga naša, lijepo što si bolje.. idemo svi u nove pobjede.. 

snaga uma....

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

NMareN
    03. Ožujak 2015. 11:15

Tena ti ja zajedno krećemo u nove pobijede,sa našim snažnim i hrabrim muškarcima .
    Pepita navijamo za tebe,navijamo da je plusic, ili dvije crtice,nebitno....

Ja to mogu, ja to hoću....

Pepita2109
    03. Ožujak 2015. 12:00

Cure moje ja uopće nemam osjećaj da trebam dobiti i da je sutra zadnji rok pa to je prestrašnoo  samo tu neke aknice najviše po vratu, ništa me ne boli već dva dana   sutra je najveći dan iščekivanja, prošli sam put dobila M tijekom noći (62. na 63. ) pa ćemo vidjeeetiiiiii 

hvala svima i sretno

dita0108
    03. Ožujak 2015. 12:24

Pepita

Cure moje ja uopće nemam osjećaj da trebam dobiti i da je sutra zadnji rok pa to je prestrašnoo  samo tu neke aknice najviše po vratu, ništa me ne boli već dva dana   sutra je najveći dan iščekivanja, prošli sam put dobila M tijekom noći (62. na 63. ) pa ćemo vidjeeetiiiiii 

hvala svima i sretno

Pepita stvarno se nadam da je to to!a sto ti je reka prosli put gin.kad ti je toliko kasnilo?znam da su ti rekli da imas policisticne jajnike.ali ja sam tako odavna imala problem pa sam pila dabroston tablete 5dana i nakon toga bi dobila M.stvarno se nadam da je u pitanju trudnoca ali ako nije trebala bi opet kpd gin.jer ces morat nesto uzet da ti izazove M radi zadebljanja materinice.ovo ti kazem jer sam bila u istoj situaciji ko i ti.i mislim sa sam imala isto godina ko i ti sad.ali je meni to bilo radi faksa i ispita.sorry na ovako dugom postu ali ti govorim iz iskustva.svasta sam prosla

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI