Svakako da bi koristili zaštitu, preporuča se kondom (kojeg usput nismo koristili godinama) radi mogućih infekcija.... Pepita vidim da ti ne očekuješ gospodičnuM, držim ti veeelike palčeve da je to to
Ja to mogu, ja to hoću....
da vas pitam da li neka ima mucnine tokom O, ovo mi je prvi put. inace mi je ciklus redovan 28 eventualno 29 dana. pored standardnih simptoma O koje uvijek imam sada i ovo?
sara
Pepita vibram da se za dva dana barem nešto dogodi
Dita pa zar je baš morala doći, baš šteta Nek ti bude sretan novi ciklus
Kookoo sretno...malo vibrica neće škoditi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dulcinela ništa to ne mora značiti, nadam se da ce ti ovaj ciklus imati sretan završetak
NMareN u tvojim riječima se vidi koliko si snažna osoba i taj karakter će ti brzo opet donijeti sreću. Što se tiče odnosa bebinjo bi ti to mogla znati, ali nije nam se dugo javila. Mislim da su oni čak imali odnos odmah nakon što je prestala krvariti. Ali to vjerojatno na kraju sve ovisi o vama samima...sretno
AlmS jel se događa išta u tebe?
Sara ja ih imam često ali nisam ih nikad vezivala uz O, više su posljedica mog gastroenteralnog poremećaja
<3 2/2013 <3
StellaMaris bilo nam je teško prije 15-ak dana,prvi pregled šok i nevjerica, ali nekako polako iz dana u dan,uz neizmjernu ljubav i podršku supruga i obitelji shvatila sam da je tako moralo biti, i na kraju krajeva,možda zvuci ružno ali to je još bila točkica i tu je stalo,tako da na kraju krajeva kad je sam početak tako počeo bolje da je tako završilo kako je. Ojećam se puno bolje nego prije 15-ak dana, možda je to nekima prebrzo da se osjećam super,ali vjerujte isplakala sam se i sama i pred drugima,i puno je teže živjeti u suzama i tuzi. Okrenuli smo novi list, veselimo se novim danima, i novim testovima za trudnocu. Doduše testovi ce pricekati barem još cca 5mj ali oke,veselimo se ipak. Vi ste super i lijepo je ponovno biti s vama i navijati jedne za druge
Ja to mogu, ja to hoću....
NMareN, tako treba, samo pozitivno i bit ce uskoro nova sreca.
kookoo30, tebi i meni svaki ciklus nesto slicno. Super je sto si imala bjelanjak sluz 3 dana. Ako i niste dobro pokrili, u takvoj sluzi spermiji dulje zive, tako da...nije sve izgubljeno.
StellaMaris, hvala ti na podrsci. Mnogi su rekli, dogodit ce se trudnoca kad se najmanje budes nadala. Evo, sad se ne nadam..Malo pratim i svoju lutealnu fazu, sto smo prije pricale. Ne bi li se malo produzila, zadnji put je bila 10 dana.
Pepita, jos SAMO 2 dana cekanja! Kod tebe se jos uvijek nadam trudnoci.
NmareN ako se osjećaš spremnom za malo nježnosti sa dragim samo naprijed
da da očekujem M za dva dana, prošli ciklus se odužio na 63 dana, a danas je evo 61dan, pa ćemo vidjeti kako će biti ovaj ciklus..
Stella danas sam plakala kad sam se probudila jer me trbuh ne boli pa se bojim da ne što nisam trudna nego da mi moja M neće doći jer me zaista strah, nikad mi nije bilo ovako kao sada da su mi ciklusi toliko dugi.. bila sam hrabra 20dana,ali sada više nisam
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Dita žao mi je što je došla nepoželjna gospođica, nek ti ovaj ciklus bude onaj pravi 😊
Dulcinela ozdravi brzo, nadam se da tvoja M neće doći 😁
Pepita, Alms, StellaMaris, KooKoo, Jelena, NMareN, LuKi, Anavi
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Pepita, bas te zezaju ti ciklusi...Tijelo nekad bas cudne signale salje...Drzi se...Jos dva dana, cini se kratko, a vjerujem da ti je kao vjecnost.
NMareN svaka cast na snazi, zelim ti puno srece, a za seks, mislim da mozete krenuti cim se budes osjecala spremnom I ako je krvarenje stalo.
babygirl, kako si mi ti draga?
Trudilice, saljem vam jednu veliku pusu, I pozitivne vibre, sve cete se vi prebaciti na podforum trudnice.
14.06.2014. L ♥
NMareN ne trebaš se ti gristi jer si nakon 15 dana okrenula novi i list i jer si se pomirila da je tako moralo biti. Ti razmišljaš na ispravan način. Brzo će proći tih par mjeseci, samo nek dođe ljeto, ja sam sigurna da ćeš ti na moru uživati sa svojom mrvicom
Luki hvala na ljepim željama, i ja želim tebi da ti se svi zdrastveni problemi rješe pa da napokon možeš biti aktivna trudilica
Dulcinela ja mislim da je ono prošli ciklus bilo slučajno i da će nam objema ovaj ciklus lutelana normalno trajati
Pepita ne mogu ni zamisliti kako ti je...znam da se stalno pitaš oće li doći i kad će, znam da te i muči duljina ciklusa. Neznam što bi ti savjetovala, nikad nisam bila u takvoj situaciji. Treba dosta strpljenja za to sve izdržati. Nadam se da ćeš kroz par dana znati na čemu si
<3 2/2013 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji