Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    02. Ožujak 2015. 13:30

Svakako da bi koristili zaštitu, preporuča se kondom (kojeg usput nismo koristili godinama) radi mogućih infekcija.... Pepita vidim da ti ne očekuješ gospodičnuM, držim ti veeelike palčeve da je to to

Ja to mogu, ja to hoću....

sara12
    02. Ožujak 2015. 13:55

da vas pitam da li neka ima mucnine tokom O, ovo mi je prvi put. inace mi je ciklus redovan 28 eventualno 29 dana. pored standardnih simptoma O koje uvijek imam sada i ovo?

sara

StellaMaris
    02. Ožujak 2015. 14:12

Pepita vibram da se za dva dana barem nešto dogodi 
    Dita pa zar je baš morala doći, baš šteta  Nek ti bude sretan novi ciklus 
    Kookoo sretno...malo vibrica neće škoditi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Dulcinela ništa to ne mora značiti, nadam se da ce ti ovaj ciklus imati sretan završetak
    NMareN u tvojim riječima se vidi koliko si snažna osoba i taj karakter će ti brzo opet donijeti sreću. Što se tiče odnosa bebinjo bi ti to mogla znati, ali nije nam se dugo javila. Mislim da su oni čak imali odnos odmah nakon što je prestala krvariti. Ali to vjerojatno na kraju sve ovisi o vama samima...sretno 
    AlmS jel se događa išta u tebe?
    Sara ja ih imam često ali nisam ih nikad vezivala uz O, više su posljedica mog gastroenteralnog poremećaja

<3 2/2013 <3

NMareN
    02. Ožujak 2015. 14:24

StellaMaris bilo nam je teško prije 15-ak dana,prvi pregled šok i nevjerica, ali nekako polako iz dana u dan,uz neizmjernu ljubav i podršku supruga i obitelji shvatila sam da je tako moralo biti, i na kraju krajeva,možda zvuci ružno ali to je još bila točkica i tu je stalo,tako da na kraju krajeva kad je sam početak tako počeo bolje da je tako završilo kako je. Ojećam se puno bolje nego prije 15-ak dana, možda je to nekima prebrzo da se osjećam super,ali vjerujte isplakala sam se i sama i pred drugima,i puno je teže živjeti u suzama i tuzi. Okrenuli smo novi list, veselimo se novim danima, i novim testovima za trudnocu. Doduše testovi ce pricekati barem još cca 5mj ali oke,veselimo se ipak. Vi ste super i lijepo je ponovno biti s vama i navijati jedne za druge

Ja to mogu, ja to hoću....

dulcinela
    02. Ožujak 2015. 15:03

NMareN, tako treba, samo pozitivno i bit ce uskoro nova sreca.
    kookoo30, tebi i meni svaki ciklus nesto slicno. Super je sto si imala bjelanjak sluz 3 dana. Ako i niste dobro pokrili, u takvoj sluzi spermiji dulje zive, tako da...nije sve izgubljeno.
    StellaMaris, hvala ti na podrsci. Mnogi su rekli, dogodit ce se trudnoca kad se najmanje budes nadala. Evo, sad se ne nadam..Malo pratim i svoju lutealnu fazu, sto smo prije pricale. Ne bi li se malo produzila, zadnji put je bila 10 dana.
    Pepita, jos SAMO 2 dana cekanja! Kod tebe se jos uvijek nadam trudnoci.

Pepita2109
    02. Ožujak 2015. 15:04

NmareN ako se osjećaš spremnom za malo nježnosti sa dragim samo naprijed  
    da da očekujem M za dva dana, prošli ciklus se odužio na 63 dana, a danas je evo 61dan, pa ćemo vidjeti kako će biti ovaj ciklus.. 
    Stella danas sam plakala kad sam se probudila jer me trbuh ne boli pa se bojim da ne što nisam trudna nego da mi moja M neće doći jer me zaista strah, nikad mi nije bilo ovako kao sada da su mi ciklusi toliko dugi.. bila sam hrabra 20dana,ali sada više nisam 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

baby♡girl
    02. Ožujak 2015. 17:35

Dita žao mi je što je došla nepoželjna gospođica, nek ti ovaj ciklus bude onaj pravi 😊
    Dulcinela ozdravi brzo, nadam se da tvoja M neće doći 😁
    Pepita, Alms, StellaMaris, KooKoo, Jelena, NMareN, LuKi, Anavi 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

LuKi5
    02. Ožujak 2015. 18:04

Pepita, bas te zezaju ti ciklusi...Tijelo nekad bas cudne signale salje...Drzi se...Jos dva dana, cini se kratko, a vjerujem da ti je kao vjecnost. 

NMareN svaka cast na snazi, zelim ti puno srece, a za seks, mislim da mozete krenuti cim se budes osjecala spremnom I ako je krvarenje stalo. 

babygirl, kako si mi ti draga? 

Trudilice, saljem vam jednu veliku pusu, I pozitivne vibre, sve cete se vi prebaciti na podforum trudnice. 

14.06.2014. L ♥

StellaMaris
    02. Ožujak 2015. 18:53

NMareN ne trebaš se ti gristi jer si nakon 15 dana okrenula novi i list i jer si se pomirila da je tako moralo biti. Ti razmišljaš na ispravan način. Brzo će proći tih par mjeseci, samo nek dođe ljeto, ja sam sigurna da ćeš ti na moru uživati sa svojom mrvicom 

Luki hvala na ljepim željama, i ja želim tebi da ti se svi zdrastveni problemi rješe pa da napokon možeš biti aktivna trudilica

Dulcinela ja mislim da je ono prošli ciklus bilo slučajno i da će nam objema ovaj ciklus lutelana normalno trajati 

Pepita ne mogu ni zamisliti kako ti je...znam da se stalno pitaš oće li doći i kad će, znam da te i muči duljina ciklusa. Neznam što bi ti savjetovala, nikad nisam bila u takvoj situaciji. Treba dosta strpljenja za to sve izdržati. Nadam se da ćeš kroz par dana znati na čemu si  

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.