Luki, sutra 8 tjedana, al beba je malo mlađa, po doktoru 7+1, kasna ovulacija.
Luki, sutra 8 tjedana, al beba je malo mlađa, po doktoru 7+1, kasna ovulacija.
Vjerujem da letis od uzbudenja, bas je prekrasan osjecaj cuti malo srceko kako kuca.

14.06.2014. L ♥

Lela čestitaaaaaaaaaaaaaaam
Mene je opet počelo boljeti malo jače, tokom dana jedva ili uopće ne, a u drugom dijelu dana malo jače.. i pojavio mi se iscjedak, prozirni mliječne boje bar mislim(svijetlo je zeznuto) ali ugl svijetle boje, i nije onako ljepljiv nego vodenkast
Lela čestitaaaaaaaaaaaaaaam
Mene je opet počelo boljeti malo jače, tokom dana jedva ili uopće ne, a u drugom dijelu dana malo jače.. i pojavio mi se iscjedak, prozirni mliječne boje bar mislim(svijetlo je zeznuto) ali ugl svijetle boje, i nije onako ljepljiv nego vodenkast
Pepita Meni se takav iscjedak pojavi uvijek prije M.sto god da je drzim fige!!
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Lela, čestitke.. vjerujem da je to najljepši zvuk koji si u životu čula....
Pepita, ++++++++++++
snaga uma....
Pepita kakvo je stanje danas kod tebe?
Meni danas zadnji dan M pa krecemo u nove pobjede.pocela sam mjerit bazalnu i krece se izmedju 35.7-35.9.
I pijem caj od vrkute pa se nadam da cemo ovaj mjesec pogodit plodne dane.a obzirom da mi je dragi skoro uvik odsutan kad su plodni
Pepita kakvo je stanje danas kod tebe?
Meni danas zadnji dan M pa krecemo u nove pobjede.pocela sam mjerit bazalnu i krece se izmedju 35.7-35.9.
I pijem caj od vrkute pa se nadam da cemo ovaj mjesec pogodit plodne dane.a obzirom da mi je dragi skoro uvik odsutan kad su plodni
dita, zajedno u nove pobjede..
moja bazalna za stupanj viša (36,35 - 36,45)...
snaga uma....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji