Lela, čestitke.. vjerujem da je to najljepši zvuk koji si u životu čula....
Pepita, ++++++++++++
snaga uma....
Pepita kakvo je stanje danas kod tebe?
Meni danas zadnji dan M pa krecemo u nove pobjede.pocela sam mjerit bazalnu i krece se izmedju 35.7-35.9.
I pijem caj od vrkute pa se nadam da cemo ovaj mjesec pogodit plodne dane.a obzirom da mi je dragi skoro uvik odsutan kad su plodni
Lela juuuuupi za srce malo koje junački kuca baš sam sretna zbog vas
Pepita draga kako si? Ima li išta nova? Svako malo promislim na tebe i zaželim da si trudna tako da više ne moraš razbijat glavu s tim užasnim ciklusima
kookoo jel se događa išta? Koliko još dana?
ada nadam se da će ti pokazati plusić ako ne sad onda već idući mjesec.Tvoja dr je isto malo bahata, možda da je promjeniš s obzirom koliko već pokušavate a ona očito nije sposobna napraviti vam plan. Ja ti samo mogu reći ono što iz iskustva znam a to je da nam je naša psiha najgori neprijatelj i najveći krivac za većinu negativnih stvari koje nam se događaju
dvidi kookoo ti je sve rekla. I ja mislim da zaslužuješ bolji tretman jer vi imate više od godine dana staža neuspješnog pokušavanja. Mislim da se tu nema više što čekati. Naručuj se stalno dokle doktori ne poduzmu nešto jer kako su nemarni dočekat ćeš 40-tu a oni će ti i dalje govoriti da ima vremena. Sretno vam
Cure ja ne mogu ni pomisliti da mi se gin tako ponaša, ne bi ga trpila ni sekunde. Ako su nemarni u ovim stvarima, a što bi se dogodilo u teškim i po život opasnim situacijama, ne daj Bože nikom.
pile ne gubi nadu, treba možda vremena da se tijelo pročisti, da možda probaš s vrkutom, skoru ju sve pijemo
Arria nadam se da su svi nalazi uredni i curka baš super napreduje
dita nek ti bude sretan ciklus, nadam se da će ti mjerenje bazalne pojasniti mnoge stvari
AlmS nema te?
Jelena, Luki, Muma, dulcinela, Tena, NMareN, BabyGirl, Kosee… i sve ostale šaljem vam BIG HUG
<3 2/2013 <3
Baš je zahladilo jutros, mi razmišljamo ići na snijeg za vikend ...
Inače mi pokrivamo sve plodne i manje plodne dane, O bi trebala biti danas(15dc) ili sutra, ipak malo kasni ovaj mjesec, temperatura mi već 4 dana na 36,4
Jelena koji ti toplomjer koristiš kad ti pokazuje dvije decimale?
<3 2/2013 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji