Jelena žao mi je što je došla 😈, sljedeći ciklus je tvoj 😙
StellaMaris od srca se nadam da ti je uspjelo i da te M neće vidjeti barem 9 mjeseci 💖💖
Pepita lijepo je da si tako opuštena. Zavidim ti, ja ću u St početkom 5mj, i jedva čekam. Živjela sam u St godinu dana i to mi je kao drugi dom. Jedva cekam šetnju po Baćama 😊😙
dita0108 nadam se da si u krivu i da nećeš dobiti M 😙
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
dita inače sam poprilično nestrpljiva osoba,ali da sam napravila test prije 20 dana, da je neg i da M nema svaki dan pa mislim da bih se živa pojela, a ovako kad dođe taj 63dc ako ne bude M i dalje 64.dan radim test ujutro, i ako je negativan,pa hvala Bogu biti će plus kad tad, dati će dragi Bog...
Stella,babyGirl hvala vam curke, moram priznati da mi je sve teže kako se bliži taj dan, taj trenutak jer me strah da ne dođe M ako je neg,svi su simptomi tu.. pa sad ma ako sam mogla čekati 20 dana mogu još i ta 3.. Stella sjetiti ću te se kakvo je stanje kod tebe?
babyGirl da Split je lijep
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Drage moje trudilice, one stare koje poznajem i nove koje cu tek upoznati, evo ja se vraćam ponovno vama.... Vise nisam u temi jesenske bebe niti ce ove godine biti jesenska bebica, nadam se samo da su do kraja ove godine ponovno ostati trudna, ovaj puta sa sretnim završetkom.

Ja to mogu, ja to hoću....
NMareN žao mi je jako.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
NMareN draga nisam se nadala tome ni najmanje. Jako mi je žao
<3 2/2013 <3
NmareN 😔..
Najgore je kada nam se cure vrate..
Uz tebe smo..
snaga uma....
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji