Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kookoo30
    03. Ožujak 2015. 14:55

Kosee draga, nemas pojma kako bi se rado preselila na trudnicki pdf :)
    Ja eto ovaj mjesec ocekujem M standardno, ali ne znam sto je gore:  cekati jer mislis da ima nade, pa da napravis test ili znati da ovaj ciklus nista od trudnoce, pa boga moliti da M dodje sto prije , da mozemo krenuti u novi ciklus. 
    Ja ionako bas volim skoro pa svaki dan zaviriti na trudnicki pdf, bas je lijepo tamo :)
    Jos cca 7-8 dana do M... pepita, meni su i ovi moji relativno kratki ciklusi ponekad predugi, ali drzi nam se, jos dan pa jos jedan dan pa test :)

• kookoo30
    03. Ožujak 2015. 14:57

E pepita, a kako stojis sa iscjetkom? Mislim, mozda nesto iz njega mozes iscitati? :) Sorry ako pitam previse :)

Pepita2109
    03. Ožujak 2015. 15:05

kookoo30 tek se učim zapravo o svom tijelu od prošlog utorka sam poprilično obdarena iscjetkom koji mi se činio normalnim, nikakav neugodan miris, a boja je blijeda, ne mogu skužiti zbog glupog svijetla da li je bijeli ili žućkasti,tada se baš fino razvlačio, a sada nije takav po razvlačenju, onaj kao da je bio O iscjedak,ali mi se čini nekako nemogućim, ma vidjeti ćemo.. 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

LuKi5
    03. Ožujak 2015. 15:14

Pepita, ne znam ako ce ti sto pomoci ali meni ti je M u dobitnom ciklusu kada sam zatrudnila trajala punih 15 dana. A ovulacija mi je po UZV I mjerama bebaca nastupila vise od 2 tjedna od prestanka krvarenja. Ciklus zbrda zdola, a bio je dobitni. Sve se nadam da tebi ni nece doci M I da si trudna. Sretno draga 

14.06.2014. L ♥

kosee
    03. Ožujak 2015. 15:15

Joooj, i meni bilo tako teško čekati tih 13-14 dana poslije ovulacije, a da moram čekati kao Pepita mislim da bih se svima popela na glavu.

A simptomi su tako varljivi, ja tek od neki dan imam žile na grudima, a prije sam ih kao simptom tražila povećalom jesu li tu; iscjedak je neki čudan pola vremena - malo bijel, malo žut, malo gust, malo ljepljiv, svaki dan neka druga priča. Isto sam se uprištavila u početku, sad se zadnjih dana počelo to čistiti. Da se mene pita, 'pravi' simptomi trudnoće, oni o kojima svi pišu počinju tek u devetom tjednu, tako je meni bilo. U četvrtom, petom tjednu, kad je kasnila menga nije bilo ničeg, samo bol kao da ću dobiti i čudne bradavice.

Pepita, ja sam imala ovulacijski iscjedak na dan kad bi mi bila ovulacija da sam dobila mengu. Dakle cca 13-14 dana nakon pozitivnog testa, slučajno pogledam u kalendar i vidim da su mi 'plodni' dani. Čudno je to naše tijelo, kao da ne zna da je trudno

Jesam vas udavila, nemojte zamjeriti  

• ada5
    03. Ožujak 2015. 15:24

Pozdrav svima..nova sam ovdje..mada dugo citam forume nikad nisam nista napisala...sad osjecam da moram sa nekim podijeliti svoje iskustvo ... dugo vec radimo na bebi u braku 3,5 godina imala jednu trudnocu koja je zavrsila spontanim prije 2 godine od tad nista trenutno radim nalaze i pripremam se za hsg... danas bila kod gin i kazem joj da mi zadnja men nije kao ostale bila je oskudna i krace trajala uvijek imam redovite i istog intenziteta...a ona meni uzmi test pa vidi ...s njenu stranu jako grubo jer zna koliko dugo zelimo bebu...uradila test maloprije i pokazao negativan a bila sam se ponadala da nije jedna od onih "laznih menstracija"...sta vi mislite
    hvala

Pepita2109
    03. Ožujak 2015. 16:09

kosee hahaha baš si me fino nasmijala, trudila sam se da vas tu sve ne davim  bilo je teško,ali nema veze hehe  šta se tiče simptoma i svega, simptomi kakve imam mogu biti i PMS i trudnoća simptomi, tako da zaista sve može biti samoo i isključivo nagađanje  ali nema veze, zaista mi ovaj put nije bitno jesam li trudna, iako bi mi naravno bilo drago,ali eto sad me muče ciklusi moji zločesti..
    Luki naši ciklusi su zaista čudo hehe a vidjeti ćemo, glavno da ja znam da je moguća i toliko kasna O iako mi je to čudno hehe

ada ne znam šta da ti kažem, osim da smo mi našim doktorima očito samo još jedne u nizu, jako tužno.. a da potražiš drugog doktora/ doktoricu.. Želim ti od srca da što prije dobiješ svoju bebicu

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    03. Ožujak 2015. 17:49

ada ne mogu ti reći kad ne znam kakav ti je ciklus? da li ti je izostala sljedeća M nakon te zadnje oskudne?

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.