Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dita0108
    01. Ožujak 2015. 20:30

NmareN bas mi je zao .
    e cure ipak nista od testa dosla gospodja M maloprije.bas me iznenadila.ali kao i Jelena glavu cu gore i u nove pobjede :)).eto sad je jeleni i meni isti ciklus :).nadam se dobitni !!!

jelena21
    02. Ožujak 2015. 07:49

dita0108

NmareN bas mi je zao .
    e cure ipak nista od testa dosla gospodja M maloprije.bas me iznenadila.ali kao i Jelena glavu cu gore i u nove pobjede :)).eto sad je jeleni i meni isti ciklus :).nadam se dobitni !!!

dita, sad nas dvije nastupamo... sretno nam objema.... 

snaga uma....

Lela29
    02. Ožujak 2015. 07:20

Jutro cure!
    Dita, jelena bravo za pozitivu, držim fige da je ovaj ciklus vaš ciklus!!
    Stella, nadam se da je trenutak bio pravi!! :D
    NMareN, ja sam svako malo škicala na trudnicama di si, što je bilo. Tvoj zadnji post mi se urezao u pamćenje i stalno sam te tražila. Žao mi je što je završilo tako kako je, želim ti da što prije ugledaš svoj plus!
    Ostale curke...

NMareN
    02. Ožujak 2015. 10:41

Super ste cure, hvala vam na podršci. Prije cca 15-ak dana bilo je strasno,srceko ne kuca,nije ni počelo,pričekati ćemo,pa jedan dr,pa drugi,pa treći... Svi isto... To je to,nemoćan si,nemozes nikako pomoći... Kiretaza.... Nije boljelo, suprug je bio samnom i uspjeli smo... Sad treba pričekati kažu otprilike 4mj i onda možemo raditi i planirati bebicu... Možda još ove godine budemo ponovno trudni...

Ja to mogu, ja to hoću....

almS
    02. Ožujak 2015. 10:54

NmareN uzasno mi je zao. Divim se tako hrabrim zenama. Bit ce ubrzo plusic,  sigurna sam. Znam da nije nek utjeha, ali bar znate da nema nikakvih smetnji da ostanete trudni. Sada je samo pitanje vremena. Drzi se, draga. 
    Dita, Jelena  zao mi je, ali pozitiva prsti iz vas. Tako treba i mora biti. Sada cim prodje M, u nove pobjede.
    Veliki pozdrav cure, zelim vam ugodnu radnu sedmicu.   

dita0108
    02. Ožujak 2015. 11:57

almS

NmareN uzasno mi je zao. Divim se tako hrabrim zenama. Bit ce ubrzo plusic,  sigurna sam. Znam da nije nek utjeha, ali bar znate da nema nikakvih smetnji da ostanete trudni. Sada je samo pitanje vremena. Drzi se, draga. 
    Dita, Jelena  zao mi je, ali pozitiva prsti iz vas. Tako treba i mora biti. Sada cim prodje M, u nove pobjede.
    Veliki pozdrav cure, zelim vam ugodnu radnu sedmicu.   

Alms draga iskreno mi je ovako nekako lakse kad je M dosla nego da sam radila test on negativan a od M nists.ovako znam da je ciklus relativno uredan pa mogu dalje.samo mi je vjestica danas toliko obilna da me strah se pomakut sa stolice.svako malo trcim u wc.
    Pepita kako  si nam ti?

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

dulcinela
    02. Ožujak 2015. 11:54

NMareN, jako mi je zao zbog nesretnog dogadjaja. Kao sto kazes, vec ove godine mozes opet biti trudna. Nadam se da ce tako i biti.
    jelena i dita0108, steta sto nije upalilo ovaj mjesec. Samo strpljivo, bit ce!
    Cure, ja sam jucer pocela kasljati i dobila temperaturu 38.5. Danas je malo niza, ali ne znam ni sama. Sumnjam da se onda uhvatilo ovaj mjesec kad sam se razboljela.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI