Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    almS
    02. Ožujak 2015. 19:52

Stella, kod mene nista novo. Danas mi je 11 dc, radim svaki dan oko 15h one lh testove. Jedan dan ima linije, dosta svjetlija nego kontrolna, drugi dan je nema, treci dan tamnija nego prethodnih dana,ali ipak svjetlija od kontrolne,pa je opet nema danas. Pocela sam jako rano sa testovima, da mi ne bi promakla ovulacija. Valjda je ovo normalno. Nemam nikakvog iscjetka. Nadam se da je samo rano za isti. Inace ne smaram se previse, dobila sam novi slucaj, koji me bas okupira i oduzima jako puno vremena, sto mi iskreno i odgovara. Vidjet cemo. Pepita, nadam se da ce ti za dva dana sve biti jasnije. Zao mi je sto se tako kidas. Drzim vam palceve, svima redom. Ljubac

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

MarijaŠ
    02. Ožujak 2015. 20:22

NMareN, iskreno mi je žao. Drži se, dovoljno si jaka, i u nove pobjede kada budeš spremna. Doći će taj plus!

jelena, čitam te već neko vrijeme, i baš mi je jako žao da je to još uvijek u ovom dijelu foruma... Od srca ti želim da se preseliš među trudnice! Držim fige!

Također i svima ostalim trudilicama mnogo uspjeha!

Krešimir 19.08.2014. <3

LuKi5
    02. Ožujak 2015. 20:49

StellaMaris, hvala ti draga. Bas bi voljelai I muz I ja jednog dana I curicu imati. Imamo vec spremna imena I za curicu I za decka ako bude nadam se opet jednog dana moguce :))) 

14.06.2014. L ♥

Pepita2109
    02. Ožujak 2015. 20:57

Cure moje hvala na vašim lijepim riječima kojima me želite utješiti, prvi puta sam se suočila sa ovom svojom ludom situacijom, čak i da mi zaista i je tako dug ciklus ne bi mi bilo žao, mene samo počinje biti strah da se ne oduži još više od prošlog, to je jedino, čak nemam više ni želje za seksom, ma ni zašto, sva sam bez volje i onda ova mutava kiša mi još više dan zezne 
    drage moje mislim na sve vas trudilice i one koje već imaju svoju mrvicu u tibici  sretnoooo svima  još malo pa jedan dan manje 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

StellaMaris
    02. Ožujak 2015. 23:19

Luki ma nema na cemu. I ja imam spremna imena 
    Ti si jos jako mlada tako da sam sigurna da ces stic iskoristit ta imena 
    AlmS i meni ti je tako, jedan dan tamnija, drugi svjetlija. 10dc mi je bila dosta tamna, 11dc svijetla a danas, 12dc srednja. Ja ocekujem O kroz 2-3 dana. Temperatura mi oko 36.2-36.4, dosta visa od prethodna dva ciklusa
    Dita vrkuta ti je super, moze ti samo donjeti pozitivne promjene, sretno

<3 2/2013 <3

Tena9
    03. Ožujak 2015. 08:54

Cure, vidim da nas se podosta vratilo ovdje...evo i mene makar još jedno 3 mjeseca ne smijemo raditi na bebici ali ju planiramo..pretrage i sve potrebne inf.kako bi znali sve i ušli u drugi pokušaj spremniji ;)

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.