Ciao cure,
Muma, cestitam. Zaista divne vijesti. Nadam se da ces i im se i ti uskoro pridruziti.
Stella ne mislimo nesto na O, jer ja smatram da je meni M jako kasno.. oko 20-og dana. Jucer sam popiskila prvu trakicu i pojavila se druga linija, ali jako svjetla. Za pocetak cu koristiti jednu dnevno, pa cemo vidjeti. Trudim se ne opterecivati se..
Pepita, kako se drzis? Kapa dolje za strpljenje. Ja sam nastavila piti marulju, ali sam onu iz Sa potrosila pa sam kupila ovdje jos jednu. Znaci isto izgleda, isto se zove na lat. ali je ukus uzasan. Ni prethodan nije bila super ukusna, ali ovo je najodvratnija tecnost koju sam ikad probala. Uzas. A smedji iscjedak mi obicno bude zadnji dan M, ali nikad kao sada.. povlaci se danima, bas me nevira.
Jelena, nista jos nije gotovo, dok M ne dodje. Ja ti i dalje drzim palceve, isto kao sto ih drzim Diti.
Nadam se lijepim vijestima. Dulcinela, Babygirl, Anavi
Novim curama zelim dobrodoslicu, nadam se da cete se sto prije preseliti na drugi potforum.
Ugodan dan vam zelim svima
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
dita, sto onda reci nego da svi zelimo plusic..
alms, i ja se nadam, ali sto bude prihvatit cu..
snaga uma....
pozdrav cure. vidim da ima svakojakih novotarija. čestitam novim tetama i držim fige vama kojima kasni.
pepita, ja sam mislila da je već prošlo vrijeme za raditi test. ali, strpit ćemo se još malo. navijam, mantram.....
Cure pomagajte...primjetila sam sluzavi rastezljivi iscjedak i ne da se prekinuti s prstima, danas mi 10dc.... Najgore sto nisam s dragim ali postoji mogucnost da jos veceras budem s njim...sto vi mislite. Ocu li zuriti kuci pa da pokrijemo za svaki slucaj? LH trakice isto ostale kod kuce pa ne mogu provjeriti jel stvarno O u pitanju
Dita, Jelena...GO GIRLS!!!
Muma bas lijepe vijesti od tebe, nadam se da ces nam uskoro priopciti jos ljepse
AlmS nadam se da ce trakica uskoro biti pozitivna. I ja inace piskim samo jednom dnevno, pocnem 10-11dc, evo bas sad ostale kod kuce
<3 2/2013 <3
Stella, nakon citanja tvog posta, ja bih ti savjetovala da pozuris kuci, ukoliko mozes. Bolje ne propuštati takve prilike.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
StellaMaris brzo doma i u akciju i držim fige da se primi
AlmS nadam se da će ti trakice pokazati O i da će se sve posložiti pa da nas uskoro razveseliš plusićem
Muma čestitke i od mene, nadam se da ćeš im se i ti pridružiti već ovaj ciklus
Jelena ništa nije gotovo dok se teta M ne pojavi
Anavi, dulcinela sretno i vama ovaj mjesec, odbrojavat ćemo skupa 😙
Dita držim figeee za plus k'o kuća
Pepita još maloo
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji