StellaMaris, brzo kuci i pokrijte, to bi moglo biti tooo! Sretno!
Muma, cestitke za lijepe vijesti, a ovaj mjesec navijat cemo da i sama postanes trudnica.
baby girl, almS, hvala cure, nadam se za svaku od vas jednako kao i za sebe.
jelena, dosta cura ovdje je ocekivalo M laganim padom temperature ili preranim negativnim testom, ali ipak je bila trudnoca. Samo strpljivo, ima jos nade.
dita0108, cekamo testic kad se ti sama odlucis napraviti ga. Sretno!
Hvala vam! 😃
Stella trk kuci da sto prije pokrijete dan! 😃
almS ja sam jutros krenila s trakicama. Ujutro nije bilo nista ali popodne se pojavila jako svijetla crta. Preporucujem ti da krenes s dvije trakice dnevno da ne bi promsila pik. Meni je O oko 11dc a danas mi je 7dc pa sam ta svaki slucaj krenila s dvije. 😃
Pepita divim ti se. Ja nebi mogla izdrzati toliko dugo! 😊
Curama koje iscekuju zelim plusice sto prije! ❤️
Hvala cure na savjetima
Pozurila sam se kuci, nabrzinu spakirala sebe i malog, naravno da je MM bio na raspolaganju, on ovakve prilike ne propusta
Sad me strah da nismo ipak mozda zakasnili jer se onakav iscjedak vise nije pojavljivao
Uglavnom popiskila sam trakicu cim sam dosla i pojavila se druga crtica jacine kao dan-dva prije ili nakon O. Toplo se nadam da nismo fulali...
Pepita kako je stanje? Mislim na tebe i navijam za najljepsi moguci ishod
Dita i Jelena...evo jos malo vibrica da se ni sutra M ne pojavi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma LH hormon se bolje detektira popodne, zato ti je tad mozda bila tamnija linija...i pozeljno je prije testa ne piskiti barem 3h i ne piti puno tekucine, najbolje se testirati uvijek u isto vrijeme
<3 2/2013 <3
almS evo poprilično sam dobro radi se lagano oko kuće po zemlji pa ne stignem ni misliti na M,ali da je PMS tu, itekako je tu,trbuh boli, sad me i leđa bole (ali to pripisujem radu)
dillb ma i ja mislim da sam mogla raditi test,ali neka ovako, s obzirom da nisam sigurna u O nikakooo.. prošli tjedan oko utorka na srijedu mi je počelo bockanje i nešto u jajniku, a da ne kažem da sam tih dana bila luuuuuda od želje za khm khm, i sluzi bilo za poludjeti, pa ti sad budi pametan kad mi je na kraju O bila nemam poooojma...
babyGirl još službeno 3 dana, točnije do 4.03.2015. godine gospodična M se očekuje najkasnije
Stella, dulcinela, dita stanje je i više nego kritično šta se strpljenja tiče,aaali Bog mi je začudo svaki dan tako fino isplanirao, da ni ne stignem pomisliti na test dan prođe
Sretnooo curke moje mi se malo družili sa našim frendićima i sada spavanje,a sutra tj danas šetnjica malo do Splita sa dragim
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Curke... M je stigla, uredno u jutarnjim satima.. 😈 U NOVE POBJEDE..
snaga uma....
Jelena ajooooj...nece pa nece baš mi je žao, stvarno sam pomislila da bi to moglo biti to...ali kao što si rekla pobjeda je ispred tebe
Ja isto mislim da bi proljeće trebalo pogodovati svima, hormoni se bude, meni je prošli put donijelo plus krajem svibnja, nadam se da će i ovaj put svima nama
dita0108 Kad misliš raditi test?
Pepita svaka ti čast na prisebnosti. Uživaj danas u izletiću, popij kavu u miru i u moje ime (u mene je kava uvijek s nogu jer se nikad nezna na koju će stranu ovaj hahar odlutati)
<3 2/2013 <3
Jelena žao mi je što je došla 😈, sljedeći ciklus je tvoj 😙
StellaMaris od srca se nadam da ti je uspjelo i da te M neće vidjeti barem 9 mjeseci 💖💖
Pepita lijepo je da si tako opuštena. Zavidim ti, ja ću u St početkom 5mj, i jedva čekam. Živjela sam u St godinu dana i to mi je kao drugi dom. Jedva cekam šetnju po Baćama 😊😙
dita0108 nadam se da si u krivu i da nećeš dobiti M 😙
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
dita inače sam poprilično nestrpljiva osoba,ali da sam napravila test prije 20 dana, da je neg i da M nema svaki dan pa mislim da bih se živa pojela, a ovako kad dođe taj 63dc ako ne bude M i dalje 64.dan radim test ujutro, i ako je negativan,pa hvala Bogu biti će plus kad tad, dati će dragi Bog...
Stella,babyGirl hvala vam curke, moram priznati da mi je sve teže kako se bliži taj dan, taj trenutak jer me strah da ne dođe M ako je neg,svi su simptomi tu.. pa sad ma ako sam mogla čekati 20 dana mogu još i ta 3.. Stella sjetiti ću te se kakvo je stanje kod tebe?
babyGirl da Split je lijep
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Drage moje trudilice, one stare koje poznajem i nove koje cu tek upoznati, evo ja se vraćam ponovno vama.... Vise nisam u temi jesenske bebe niti ce ove godine biti jesenska bebica, nadam se samo da su do kraja ove godine ponovno ostati trudna, ovaj puta sa sretnim završetkom.
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji