Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baby♡girl
    28. Veljača 2015. 09:24

Jelena, Dita kad će ti testići ? 
    Breskvica nas dvije izgleda u isto vrijeme ne očekujemo M. Držim fige 
    Dulcinela, StellaMaris, AlmS, Muma, KooKoo, Pepita i još pokoja cura koju sam možda zaboravila, ma ja se nadam da ćemo sve skupa preseliti na pdf trudnoća, nek padne sustav od naših komentara da smo konačno stigle 😂😂

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

jelena21
    28. Veljača 2015. 10:33

Curke, da vam javim danasnje vijesti.. temperatura je pala na 36.5. Ne znam sto na to reci, ali nisam tuzna. Ako ne bude ovaj mjesec, biti ce drugi puta. Hvala vam svima na podrsci..

dita0108
    28. Veljača 2015. 14:15

jelena

Curke, da vam javim danasnje vijesti.. temperatura je pala na 36.5. Ne znam sto na to reci, ali nisam tuzna. Ako ne bude ovaj mjesec, biti ce drugi puta. Hvala vam svima na podrsci..

Jelena koliko ti sad kasni?meni danas tjedan dana.ali me stomak poceo bolit tako da ipak ocekujem M.a sise me idalje ubijaju!!!

snaga uma....

anavi2
    28. Veljača 2015. 10:52

Pozdrav cure,

evo prošla M i opet krećemo u akciju... Počela sam piti čaj od vrkute i ujutro i navečer pa ćemo vidjeti u ovom ciklusu kakva je situacija. Dali je moguće da O dođe dva dana nakon M? Jer inače me presječe tako nekako poslije M par dana i onda u ono vrijeme kada bi trebala nastupiti O. 
    Jelena ne treba se predati nikada, samo pozitivno gledati. Iskreno ja ne mjerim temp. jer mislim da ako to počnem onda ću teže zabrijavati, zbunjivati će me brojke i tek onda ću se početi opterećivati. To je do mene jer uhvati me paranoja kada sam vidjela da prvi mjesec nije se uhvatilo, i onda sam počela čitati malo informirati se i vidim da ustvari ne ide to tako lako kako sam mislila... 
    Breskvica i Babygirl samo naprijed, ovo bi mogao biti naš mjesec  

Lijep pozdrav ostalim curama :DDDD

jelena21
    28. Veljača 2015. 11:08

anavi imas pravo.. svako po sebi sudi sto mu je previse. ja sam mislila, hocu-necu, pa sam se ipak odlucila pokusati, cisto da znam imam li O i kada.. 
    sretno ti ovaj ciklus..

anavi2
    28. Veljača 2015. 11:26

jelena

anavi imas pravo.. svako po sebi sudi sto mu je previse. ja sam mislila, hocu-necu, pa sam se ipak odlucila pokusati, cisto da znam imam li O i kada.. 
    sretno ti ovaj ciklus..

Iskreno, to ne znači da neću početi ukoliko situacija se ne popravi u moju korist :D vidjet ćemo sve kroz eto par tih ciklusa ako ne bude bilo neke pozitive ne gine mi da počnem jutarnje buđenje sa toplomjerom :D

anavi2
    28. Veljača 2015. 11:26

jelena

sretno ti ovaj ciklus..

Iskreno, to ne znači da neću početi ukoliko situacija se ne popravi u moju korist :D vidjet ćemo sve kroz eto par tih ciklusa ako ne bude bilo neke pozitive ne gine mi da počnem jutarnje buđenje sa toplomjerom :D

snaga uma....

Muma2
    28. Veljača 2015. 11:45

Evo da podijelim s vama sretne vijesti!
    Sinoć sam saznala da ću postati tetka  a prošli tjedan da mi je i sestrična trudna.
    Obje imaju preko 30 godina! Sestrična jako dugo nije mogla ostati trudna i uspjeli su, napokon! 
    Mislim da je ovo naša godina, za nas koje imamo preko 30 i koje se dugo trudimo! 

Svim trudilicama bez obzira na godine i koliko dugo se trude želim da što prije odu u trudnice! 

jelena21
    28. Veljača 2015. 11:50

muma.. cestitke buducim majkama i da im se uskoro pridruzis.. sto vise beba u obitelji bit ce zanimljivije..

snaga uma....

anavi2
    28. Veljača 2015. 12:17

Muma čestitam ti na lijepim vijestima da ćeš postati tetka... 
    i još više ti želim preseljenje na trudnice 

I naravno svim ostalim curama 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI