Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelena21
    28. Veljača 2015. 11:08

anavi imas pravo.. svako po sebi sudi sto mu je previse. ja sam mislila, hocu-necu, pa sam se ipak odlucila pokusati, cisto da znam imam li O i kada.. 
    sretno ti ovaj ciklus..

snaga uma....

Muma2
    28. Veljača 2015. 11:45

Evo da podijelim s vama sretne vijesti!
    Sinoć sam saznala da ću postati tetka  a prošli tjedan da mi je i sestrična trudna.
    Obje imaju preko 30 godina! Sestrična jako dugo nije mogla ostati trudna i uspjeli su, napokon! 
    Mislim da je ovo naša godina, za nas koje imamo preko 30 i koje se dugo trudimo! 

Svim trudilicama bez obzira na godine i koliko dugo se trude želim da što prije odu u trudnice! 

jelena21
    28. Veljača 2015. 11:50

muma.. cestitke buducim majkama i da im se uskoro pridruzis.. sto vise beba u obitelji bit ce zanimljivije..

snaga uma....

anavi2
    28. Veljača 2015. 12:17

Muma čestitam ti na lijepim vijestima da ćeš postati tetka... 
    i još više ti želim preseljenje na trudnice 

I naravno svim ostalim curama 

jelena21
    28. Veljača 2015. 14:30

Ne kasni, trebala bi doci za dva dana. Jos uvijek nemam pravih simptoma M pa mi je cudno. Strpit cu se jos par dana. Ne znam bih li mogla kao ti cekati tjedan dana za test. Neces jos raditi test?

snaga uma....

jelena21
    28. Veljača 2015. 14:45

Mozda da sacekas do ponedjeljka, pa vidis, jer ako do tada ne dodje... mislim da bi moglo biti to..

snaga uma....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.