almS, drago mi je da si se lijepo provela. Malo opuštanja i uživanja dobro dođe svima.
Kod mene standardno. Grudi bole, ništa strašno. Prvo su jako boljele sad su kao malo popustile. Lagano probadanje u jajnicima i tako. Imam žućkasti iscjedak ali to nije ništa novo kod mene. Da, još 5 dana do ne/dolaska M. Mislim da će ipak doći i ovaj mjesec. U FF mi piše da u petak mogu raditi test iako ja trebam dobiti u ponedjeljak. Ciklus mi traje 24 dana, pa mislim da mi je to još malo rano za test. Mislim da ću pričekati još par dana. Što se tiče temperature, ja sam neki dan čisto radi provjere mjerila, kao i uvijek po jezikom, prvo na jednu stranu, pa onda na drugu stranu. Pokazalo mi je da mi je na ovoj drugoj strani, gdje inače ne mjerim, temperatura za 0,3-0,4C veća. To mi je malo nevjerovatno, pa sam probala isto tako i pod pazuhom i pokazalo mi je istu razliku. Sad sam totalno zbunjena.
Draga Muma, ne znam otkud tolike razlike u temperaturi...Nastavi mjeriti pod jezikom, to je navodno najbolja metoda.
StellaMaris,almS,baby girl,Pepita,dillb, drzim palceve za vase plusice! Znam da ste neke od vas rekle da mislite da nista ovaj mjesec, ali ipak mislite pozitivno, ne gubite nadu, cak i kad je najmanja sansa.
kookoo30, sretno s maruljom za poboljsanje sluzi. Gorka je jako, znam, ali sluz je stvarno obilnija od nje, vidjet ces. Ti i ja smo obje na 5.danu ciklusa!A tinktura konopljike, jel ona isto za sluz, kao sto sam negdje citala? U pauzi sam od cajeva, pa mozda probam nesto drugo.
Sretno svim trudilicama!!!
Dulcinela, konopljika navodno smanjuje lucenje prolaktina i time kao stvara ravnotezu izmedju estrogena i progesterona. Koliko ja znam, ne djeluje na lucenje sluzi, ali je super za PCOS, PMS simptome i slicno. Ne znam, potrositi cu ovu bocicu koju imam, pa cu najvjerojatnije pauzirati malo sa svime, jer sam se natrpala kojecega :)
Eto danas pola dana osjetim jajnike, to valjda nesto od ovoga svega djeluje :)
Evo i mene malo. Mene već dva dana stomak zateže, malena mi doslovno sjedi na mjehuru, spavam 2-3 sata po noći, a ostatak sam na wc-u. Pa, sam ko drogirana. Malo me brine što ju još ne osjetim, a 20 tt sam. Čačkala sam po internetu ima različitih iskustava.
A svima koje očekuju plusiće želim puno sreće da i one imaju slatke probleme!
Jutro trudilice moje!
Odradili smo prvi pregled, plod se ne vidi, ali vidi se gestacijska i žumanjčana vrećica. Ovulaciju sam imala kasnije i dr. kaže da se to poklapa sa slikom i da je sve ok, nalaz uredan. Ponovo za dva tjedna na pregled! Umrit ću za dva tjedna, kao da mi je reka za 2 miseca da dođem.
Nadam se da će se pojavit ta mala točkica, nervozna sam.
pozdrav, drage moje. hvala što navijate, potajno navijam i ja. mučnina ne prestaje! prisutna je cijeli dan, lagano i podmuklo.
grlo me bolucka pa sam jutros otišla u ljekarnu uzeti neke pastile, i prekršila obećanje koje sam si sama dala ... kupila sam test!!!
eto, ako izdržim do nedjelje (jer u subotu bi po mom proračunu trebala dobiti M), kupit ću si buket tulipana!!!
Arria, normalno je da prvorotke ne osjete akrobacije prije 20tt. ako osjetiš lagane leptiriće u području maternice, i to je micanje. uskoro ćeš misliti da tvoja mala ljubav igra olimpijske igre u maternici.
Sortiraj odgovore
Najstariji