Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    17. Veljača 2015. 13:24

Draga Tena žao mi je što si morala sve to proživjeti. Oporavak sigurno ne dolazi preko noći. Nadam se da ćete što prije dobiti zeleno svjetlo za krenuti u nove pobjede 

<3 2/2013 <3

baby♡girl
    17. Veljača 2015. 13:30

Tena jako mi je žao  

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

dillb
    17. Veljača 2015. 13:34

hvala StellaMaris, ali mislim da je nemoguće da sam trudna. 

Tena, bilo bi mi draže da si nas samo došla pozdravit na brzinu... samo hrabro.

• Vecaa25
    17. Veljača 2015. 15:02

Lijep pozdrav!!Evo ja sam nova ovdje,doduse pratim vas vec neko vrijeme i evo odlucila sam se registrirati Mama sam cetverogodisnje curice i nadam se uskoro jos jednom bebacu!!Radimo na tome vec duze vrijeme..Al eto nikako zbog mojih groznih ciklusa..Krvarenja znam imat i po 2-3 puta mjesecno..Do ovulacije tada uopce nedode...Radila ultrazuvuk jedan gin.veli da imam cistu na desnom jajniku,a moja gin.opet da to nije cista..Pila duphaston,nakon 2mj.prestala..I eto ovaj mj.ciklus normalan..Prije 2 dana sam imala skroz malo krvarnje,tockasto..trbuh boli.mokrit moram cesto..nadam se da bi se moglo radit o implatacijkom krvarenju.Svaki  vas komentar je dobrodosaoOprostite na dugom postu,nadam se da cu nekako docekati kraj mjeseca i da teta menga nece doci..

Verica Hrg Nogić

• kookoo30
    17. Veljača 2015. 15:44

Evo da vam se malo javim. Tena, tako mi je zao, i ja sam svako toliko provjeravala hoces li se javiti na drugoj temi, ali eto, sada sve skupa opet mozemo u nove pobjede. 
    Danas mi je 4. dan ciklusa, pocela sam po prvi puta piti marulju - koliko god puta sam procitala da je uzasna, svejedno sam se iznenadila da je tako odvratna. Ali za divno cudo, cak sam se i na nju navikla. Kupila i tinkturu konopljike za ovaj ciklus, pa cemo vidjeti kako ce se dalje stvari razvijati.

Pepita2109
    17. Veljača 2015. 15:47

Vecca25 dobrodošla
    nisam još bila trudna pa ne mogu ništa reći, osim da sam imala lažne simptome, psiha je čudo.. Ali u svakom slučaju držim fige 😊😘

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

baby♡girl
    17. Veljača 2015. 15:50

Vecaa25 dobrodošla :)
    Čula sam da bi to trebalo biti to ako se radi o točkastom krvarenju :) nadam se da je trudnoća u pitanju, držim fige, kad zakasni gospođica M brzo po testić :)

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    17. Veljača 2015. 17:03

KooKoo30 nadam se da će marulja pomoći i da ti je ovaj ciklus onaj dobitni :) 
    Držim ti fige kao i ostalim curkama, da se konačno preselimo i na druge teme ;)

LuKi5
    17. Veljača 2015. 17:10

Tena, zao mi je neopisivo :(( Drzi nam se. 

14.06.2014. L ♥

Muma2
    17. Veljača 2015. 17:13

Tena jako mi je žao! Nadam se da ćeš se brzo oporaviti i dobiti zeleno svijetlo za novi plusić :(

Vecaa25 dobrodošla!
    Lela brz oporavak od prehlade!
    Ostale koje (ne) čekaju M želim da ne dođe i da se pojavi plusić, a onima koje su u "akciji" da ovaj mjesec bude uspješan.

Kod mene ništa novo. Još 5 dana do (ne) dolaska M. Grudi nabrekle, bradavice osjetljive, ali tako je bilo i prošli mjesec. Možda je sad malo jače ili si samo umišljam, ne znam više ni sama. Jučer mi je grudnjak jako smetao i jedva sam čekala da ga skinem. Već dva-tri dana osjetim lagano probadanje u jajnicima. Danas je bilo malo jače, imala sam osjećaj kao da ću procuriti svaki tren. 

Kako ste mi vi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.