Draga Tena žao mi je što si morala sve to proživjeti. Oporavak sigurno ne dolazi preko noći. Nadam se da ćete što prije dobiti zeleno svjetlo za krenuti u nove pobjede
<3 2/2013 <3
Tena jako mi je žao
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
hvala StellaMaris, ali mislim da je nemoguće da sam trudna.
Tena, bilo bi mi draže da si nas samo došla pozdravit na brzinu... samo hrabro.
Lijep pozdrav!!Evo ja sam nova ovdje,doduse pratim vas vec neko vrijeme i evo odlucila sam se registrirati Mama sam cetverogodisnje curice i nadam se uskoro jos jednom bebacu!!Radimo na tome vec duze vrijeme..Al eto nikako zbog mojih groznih ciklusa..Krvarenja znam imat i po 2-3 puta mjesecno..Do ovulacije tada uopce nedode...Radila ultrazuvuk jedan gin.veli da imam cistu na desnom jajniku,a moja gin.opet da to nije cista..Pila duphaston,nakon 2mj.prestala..I eto ovaj mj.ciklus normalan..Prije 2 dana sam imala skroz malo krvarnje,tockasto..trbuh boli.mokrit moram cesto..nadam se da bi se moglo radit o implatacijkom krvarenju.Svaki vas komentar je dobrodosao
Oprostite na dugom postu,nadam se da cu nekako docekati kraj mjeseca i da teta menga nece doci..
Verica Hrg Nogić
Evo da vam se malo javim. Tena, tako mi je zao, i ja sam svako toliko provjeravala hoces li se javiti na drugoj temi, ali eto, sada sve skupa opet mozemo u nove pobjede.
Danas mi je 4. dan ciklusa, pocela sam po prvi puta piti marulju - koliko god puta sam procitala da je uzasna, svejedno sam se iznenadila da je tako odvratna. Ali za divno cudo, cak sam se i na nju navikla. Kupila i tinkturu konopljike za ovaj ciklus, pa cemo vidjeti kako ce se dalje stvari razvijati.
Vecca25 dobrodošla nisam još bila trudna pa ne mogu ništa reći, osim da sam imala lažne simptome, psiha je čudo.. Ali u svakom slučaju držim fige 😊😘
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Vecaa25 dobrodošla :)
Čula sam da bi to trebalo biti to ako se radi o točkastom krvarenju :) nadam se da je trudnoća u pitanju, držim fige, kad zakasni gospođica M brzo po testić :)
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
KooKoo30 nadam se da će marulja pomoći i da ti je ovaj ciklus onaj dobitni :)
Držim ti fige kao i ostalim curkama, da se konačno preselimo i na druge teme ;)
Tena jako mi je žao! Nadam se da ćeš se brzo oporaviti i dobiti zeleno svijetlo za novi plusić :(
Vecaa25 dobrodošla!
Lela brz oporavak od prehlade!
Ostale koje (ne) čekaju M želim da ne dođe i da se pojavi plusić, a onima koje su u "akciji" da ovaj mjesec bude uspješan.
Kod mene ništa novo. Još 5 dana do (ne) dolaska M. Grudi nabrekle, bradavice osjetljive, ali tako je bilo i prošli mjesec. Možda je sad malo jače ili si samo umišljam, ne znam više ni sama. Jučer mi je grudnjak jako smetao i jedva sam čekala da ga skinem. Već dva-tri dana osjetim lagano probadanje u jajnicima. Danas je bilo malo jače, imala sam osjećaj kao da ću procuriti svaki tren.
Kako ste mi vi?
Sortiraj odgovore
Najstariji