pozdrav, drage moje. hvala što navijate, potajno navijam i ja. mučnina ne prestaje! prisutna je cijeli dan, lagano i podmuklo.
grlo me bolucka pa sam jutros otišla u ljekarnu uzeti neke pastile, i prekršila obećanje koje sam si sama dala ... kupila sam test!!!
eto, ako izdržim do nedjelje (jer u subotu bi po mom proračunu trebala dobiti M), kupit ću si buket tulipana!!!
Arria, normalno je da prvorotke ne osjete akrobacije prije 20tt. ako osjetiš lagane leptiriće u području maternice, i to je micanje. uskoro ćeš misliti da tvoja mala ljubav igra olimpijske igre u maternici.
pozdrav, drage moje. hvala što navijate, potajno navijam i ja. mučnina ne prestaje! prisutna je cijeli dan, lagano i podmuklo.
grlo me bolucka pa sam jutros otišla u ljekarnu uzeti neke pastile, i prekršila obećanje koje sam si sama dala … kupila sam test!!!
eto, ako izdržim do nedjelje (jer u subotu bi po mom proračunu trebala dobiti M), kupit ću si buket tulipana!!!
Arria, normalno je da prvorotke ne osjete akrobacije prije 20tt. ako osjetiš lagane leptiriće u području maternice, i to je micanje. uskoro ćeš misliti da tvoja mala ljubav igra olimpijske igre u maternici.
Saljem pozitivne vibre za test....I da ovih par dana iscekivanja do testa ne traju kao vjecnost

14.06.2014. L ♥
Pozdrav
Imam jedno pitanje
Doktor mi je dao dufastone da pijem za progesteron dali ja sad mogu ostat trudna ili ne?
Pozdrav
Imam jedno pitanje
Doktor mi je dao dufastone da pijem za progesteron dali ja sad mogu ostat trudna ili ne?
Koliko ja znam možeš ostati trudna, M se samo neće pojaviti nakon uzimanja ako je T u pitanju. Nek me netko ispravi ako nemam pravo
<3 2/2013 <3
Jutro svima
AlmS drago mi je da vam je bilo lijepo, svakom treba svako toliko mali odmak od svakodnevnice. Šlag na kraju bi bio pozitivan testić.
I rekla sam ti davno da taj tvoj toplomjer ne valja
Ja nekad znam mjeriti s digitalnim radi usporedbe, ogromne su razlike u temperaturi. Kad mi živin pokaže 36,4, s digitalnim mjerim oko 36 ili čak niže.
Lela, super za pregled, znam da sad ovo iščekivanje ubija, ali dan po dan proć će i dva tjedna kad ćeš napokon čuti malo
Dillb jel to slutim neki plusić u tebe, aj obraduj nas
Moja M je ko nečija sveki, upada nenajavljeno, redovno dosađuje i ne odustaje koliko god neželjena bila
Uglavnom stigla je 4 dana ranije, ista situacija kao kod dulcinele, čak sam mislila da će možda kasniti s obzirom na sve nevoljice koje su me snašle tokom ciklusa točno kad nije trebalo.
Držim fige svima od reda
<3 2/2013 <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji