LuKi, Lela hvala cure, odmaranje je danas na listi obaveza
i nadam se da ta luda M neće doći. Na FF mi piše da je danas i vrijeme za test, iako ga planiram napraviti sutra ako zakasni. Cijelo vrijeme od O imam lagani iscjedak, i lagano grčevi, tu i tamo. Čak sam po noći išla mokriti već par puta zadnjih dana, i mislim da mi je to prvi put u životu. Bolesna nisam, tako da ne mislim da od neke upale idem mokriti. Sise teške, lagano bole. Temperaturu još ne mjerim, nadam se da neću ni trebati.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
babygirl, drago mi je da si bolje. samo se ti lijepo odmaraj i čekamo lijepe vijesti od tebe.
svak tjedan je bio bar jedan +, nadam se da će tako biti i ovaj tjedan. sretno svima!!!
BabyGirl sretnooo i neka ne dođe sljedećih 9mj 😘
mene je sinoć oko 1 počeo lagano probadati desni jajnik,ali nije puno...49dc još 13 dana :)
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ciao drage moje cure!
Babygirl, drago mi je sto si bolje. Nadam se i zelim ti + ko' kucu sutra.
Tena, nisam u toku, nazalost ne čitam druge potforume, ali vidim iz napisanog da nije nista dobro, stoga mi je zaista zao. Budi jaka i hrabra, šaljem ti veliki zagrljaj.
Muma, imal' sta novo kod tebe? jel sada -5?
Kookoo, samo hrabro naprijed. Ja sam prošli ciklus pocela sa maruljom i ocekivala sam puno gori ukus, ali sam se brzo navikla i pila sam je redovno.
Vecaa25, dobrodosla. Kao sto su vec cure pisale, imas bas tipicne trudnicke simptome, nadam se da smo sve upravu.
Lelo, jel prosla prelada?
Luki, lavice, kako si mi ti?
Izvinite ako sam koga zaboravila, mislim na sve vas.
Vidim da su me spominjale moje drage Stella i Pepita, hvala vam, sta bih ja bez vas.. Mi smo bili na produzenom vikendu, bas smo uzivali, zaista mi je bio prijeko potreban predah. Vidim da ste pisali o komercijalizaciji Valentinova i upravu ste, ali nemam ja nista protiv ovakvih iznenadjenja mog dragog, narucito jer znam da nikada ne ceka neki specijalan datum da me iznenadi.
Meni je danas 31 dan ciklusa, od jučer imam osjecaj da cu stalno procuriti jer uvijek imam neki osjecaj vlaznosti i kao da mi nesto curi. Jucer je suprug morao stajati 3/4 puta da ja provjerim jel sve ok.
Iscekujem M do 21-og. Ako dotad ne dodje, moci cu smatrati da kasni, mada je zaista ocekujem ovih dana, bez ikakve lazne nade. Od jutros me bolucka i stomak i lijevi jajnik.. Ja sam od kraja prosle M pocela mjeriti prvu jutarnju temp sa digitalnim termometrom u ustima (ne bas u isto vrijeme svaki dan) i stalno je bila 36.1-36.2 i par puta 36.3. Onda sam igrom slucaja nasla u suprugovoj prvoj pomoći obicni zivin toplomjer i mjerim s njim zadnjih 10ak dana, uporedo sa ovim i s njim mi temp varira otprilike 36.7-36.8 i par puta je bila 36.6. a jutros su pale obje temp za 0,2° tako da M stize.
Eto raspisala sam se, ko' i obično, nadam se da mi necete zamjeriti, nisam dugo.
Cmoka!!
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Sortiraj odgovore
Najstariji