Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Muma2
    18. Veljača 2015. 07:22

Babygirl slazem se s curama. Samo im napomeni da postoji mogucnost da si trudna i nece ti raditi nista sto bi nastetilo trudnoci.

Stella, Breskvic, Pepita, Vecaa i ostale koje (ne) cekaju M, izdrzat cemo mi do (ne) dolaska M s nadom da nece doci. Doci ce i nas vrijeme kad cemo ugledati plusic samo treba imati srpljenja. Nada umire posljednja! 😃😍❤️

Lela29
    18. Veljača 2015. 07:39

Babygirl jel sve ok?!?
    Veeca25 welcome!
    Muma, hvala, svaki dan sam sve bolje i bolje ;)

vibram za vas cure stalno, stalno!!  još mi se ne ide s ove teme
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

baby♡girl
    18. Veljača 2015. 08:19

Cure sve je dobro. Kaži doktori da je neki živac upaljen pa pritišće žučnu vrećicu i zato me boli ispod rebra, a sve je to povezano s ramenom. Dobila sam tablete protiv bolova. Brufen. Tu na svojoj lokalnoj hitnoj. Iako sam joj naglasila da postoji mogućnost trudnoće, i da radimo na bebi, to mi je propisala, citirat ću upute lijeka: " Primjenu ibuprofena u trudnoći i dojenju treba izbjegavati. Uporaba ibuprofena može smanjiti plodnost žena i ne preporuča se kod žena koje pokušavaju začeti." Pošto je bila preporuka liječnika, popila sam. Tamo mi nije napravila uzv, već samo šećer, urin i ctg srca. i dalje me bolilo pa sam otišla u bolnicu na hitnu. Tamo sam isto sve rekla i napravili su mi uzv. Nisu mi ništa propisali obzirom na moguću trudnoću. Samo odmaranje i obloge. I danas me boli, slabije hvala Bogu. Hvala što ste mislile na mene. 
    Danas trebam dobiti pa ćemo vidjeti šta će biti. I sorry na tolikom postu. Znate da sam ja piskaralo, kad krenem pisati, riječi dolaze same od sebe 

LuKi5
    18. Veljača 2015. 08:22

baby♡girl

Cure sve je dobro. Kaži doktori da je neki živac upaljen pa pritišće žučnu vrećicu i zato me boli ispod rebra, a sve je to povezano s ramenom. Dobila sam tablete protiv bolova. Brufen. Tu na svojoj lokalnoj hitnoj. Iako sam joj naglasila da postoji mogućnost trudnoće, i da radimo na bebi, to mi je propisala, citirat ću upute lijeka: " Primjenu ibuprofena u trudnoći i dojenju treba izbjegavati. Uporaba ibuprofena može smanjiti plodnost žena i ne preporuča se kod žena koje pokušavaju začeti." Pošto je bila preporuka liječnika, popila sam. Tamo mi nije napravila uzv, već samo šećer, urin i ctg srca. i dalje me bolilo pa sam otišla u bolnicu na hitnu. Tamo sam isto sve rekla i napravili su mi uzv. Nisu mi ništa propisali obzirom na moguću trudnoću. Samo odmaranje i obloge. I danas me boli, slabije hvala Bogu. Hvala što ste mislile na mene. 
    Danas trebam dobiti pa ćemo vidjeti šta će biti. I sorry na tolikom postu. Znate da sam ja piskaralo, kad krenem pisati, riječi dolaze same od sebe 

Drago mi je da si bolje. Nadam se da ce ti cim prije skroz bol popustiti. Bas sam gledala kad ces se javiti 

14.06.2014. L ♥

renata6
    18. Veljača 2015. 09:16

baby♡girl

Drago mi je da si bolje, gle ponekad stvarno treba i uzeti tu tabletu jer vjerujem i da ta bol nikako ne može bit izdržljiva, vjeruj mi i ako jesi trudna to je još mala trudnoća da bi išta bilo, tako da ne brini, od te tablete ne bude ništa. Ako te mogu utješiti, moj primjer, ja sam bila na rengenu a nisam znala da sam trudna, i evo sve ok, rana trudnoća, tako da niš ne brini. Naravno navijam za +

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Lela29
    18. Veljača 2015. 08:34

Bravo Babygirl, sad sve četiri u zrak, odmaraj i NEčekaj M! :D

baby♡girl
    18. Veljača 2015. 08:43

LuKi, Lela hvala cure, odmaranje je danas na listi obaveza 
    i nadam se da ta luda M neće doći. Na FF mi piše da je danas i vrijeme za test, iako ga planiram napraviti sutra ako zakasni. Cijelo vrijeme od O imam lagani iscjedak, i lagano grčevi, tu i tamo. Čak sam po noći išla mokriti već par puta zadnjih dana, i mislim da mi je to prvi put u životu. Bolesna nisam, tako da ne mislim da od neke upale idem mokriti. Sise teške, lagano bole. Temperaturu još ne mjerim, nadam se da neću ni trebati. 

jelena21
    18. Veljača 2015. 08:49

babygirl, tebe sada čekamo s vijestima, s plusićem... drago mi je što si bolje, a za wc i ostale simptome, neka budu još izraženiji, naravno ako znače +.....

snaga uma....

LuKi5
    18. Veljača 2015. 09:11

baby♡girl

LuKi, Lela hvala cure, odmaranje je danas na listi obaveza 
    i nadam se da ta luda M neće doći. Na FF mi piše da je danas i vrijeme za test, iako ga planiram napraviti sutra ako zakasni. Cijelo vrijeme od O imam lagani iscjedak, i lagano grčevi, tu i tamo. Čak sam po noći išla mokriti već par puta zadnjih dana, i mislim da mi je to prvi put u životu. Bolesna nisam, tako da ne mislim da od neke upale idem mokriti. Sise teške, lagano bole. Temperaturu još ne mjerim, nadam se da neću ni trebati. 

Drzim fige da su to simptomi trudnoce...Nek ne dode M..Navijam za ++++ :)))

14.06.2014. L ♥

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

dillb
    18. Veljača 2015. 08:59

babygirl, drago mi je da si bolje. samo se ti lijepo odmaraj i čekamo lijepe vijesti od tebe. 

svak tjedan je bio bar jedan +, nadam se da će tako biti i ovaj tjedan. sretno svima!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI