KooKoo30 nadam se da će marulja pomoći i da ti je ovaj ciklus onaj dobitni :)
Držim ti fige kao i ostalim curkama, da se konačno preselimo i na druge teme ;)
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Tena jako mi je žao! Nadam se da ćeš se brzo oporaviti i dobiti zeleno svijetlo za novi plusić :(
Vecaa25 dobrodošla!
Lela brz oporavak od prehlade!
Ostale koje (ne) čekaju M želim da ne dođe i da se pojavi plusić, a onima koje su u "akciji" da ovaj mjesec bude uspješan.
Kod mene ništa novo. Još 5 dana do (ne) dolaska M. Grudi nabrekle, bradavice osjetljive, ali tako je bilo i prošli mjesec. Možda je sad malo jače ili si samo umišljam, ne znam više ni sama. Jučer mi je grudnjak jako smetao i jedva sam čekala da ga skinem. Već dva-tri dana osjetim lagano probadanje u jajnicima. Danas je bilo malo jače, imala sam osjećaj kao da ću procuriti svaki tren.
Kako ste mi vi?
Muma ja eto identično ko i ti, ne nadam se previše jer mi nisu prvi put takvi simptomi i M redovno stigne
kookoo nadam se da ćeš izdržati to piti, javi nam ako uočiš razliku od dosadašnjih ciklusa
Vecaa25 dobrodošla i nadam se da su to sve znakovi od T. O imlantacijskom krvarenju neznam baš puno osim da se može javiti par dana prije nego (ne)treba doći M
<3 2/2013 <3
Cure samo da vas pozdravim. idući tjedan ne očekujem M. još uvijek pokrivamo svaki drugi dan i ja sam još na mjerenju temperature. zadnjih 5-6 dana je konstantno 37, jedino jučer 36.8. od simptoma imam lagano probadanje i grudi mi baš znaju biti osjetljive, kao da su vrele pa mi grudnjak smeta... to mi je i prošlih mjeseci bilo ali su bili simptomi vještice :D
Sretno svima...
Tena drži se
Cure koje (ne)očekujete M sretnoooo ❤❤❤
Danas mi je 33. dan kako pijem čaj i tako sam ponosna na sebe jer inače brzo odustanem, a sada nisam 😍
danas je 48dc akne me ubijaju 😞 trbuh bolucka, leđa isto malo..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Drage moje trebam savjet. Od jutra me boli ispod desnog rebra, kasnije je krenula i nepodnošljiva bol u desnom ramenu. Čekam da mi muž dođe s posla pa ću na hitnu, stvarno mi je postalo užasno. E sad, kako mjesečnicu još nisam dobila, sutra bi trebala doći, što da napravim ako kažu da žele me snimiti da vide što mi je. Ako i postoji šansa da sam trudna, a npr rano je za test, i test pokaže negativno, mogu li svejedno odbiti snimanje? Valjda me razumijete, nisam neka frikuša koja pokušava pametovati doktorima, ali zbilja se bojim obzirom da radimo na bebi i znam koliko je snimanje opasno. Čak sam jutros razmišljala da prvo pričekam M, ali jednostavno ne mogu disati više od bolova. Kud baš sad?
Drage moje trebam savjet. Od jutra me boli ispod desnog rebra, kasnije je krenula i nepodnošljiva bol u desnom ramenu. Čekam da mi muž dođe s posla pa ću na hitnu, stvarno mi je postalo užasno. E sad, kako mjesečnicu još nisam dobila, sutra bi trebala doći, što da napravim ako kažu da žele me snimiti da vide što mi je. Ako i postoji šansa da sam trudna, a npr rano je za test, i test pokaže negativno, mogu li svejedno odbiti snimanje? Valjda me razumijete, nisam neka frikuša koja pokušava pametovati doktorima, ali zbilja se bojim obzirom da radimo na bebi i znam koliko je snimanje opasno. Čak sam jutros razmišljala da prvo pričekam M, ali jednostavno ne mogu disati više od bolova. Kud baš sad?
Draga, svakako odi na hitnu, napomeni im da radite na bebi I da ne znas ako jesi ili nisi trudna. Oni ti ne bi smjeli raditi nista sto moze nastetiti trudnoci ako je u pitanju trudnoca. Samo im napomeni. Mislim fa im je snimanje zadnja opcija, kad iskljuce sve ostalo. Sretnk draga, nadam se da ce sve biti u redu

14.06.2014. L ♥
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
babygirl ajme :( samo im napomeni da postoji mogućnost trudnoće, pa će oni reći kako dalje i sretno javi se kad dođeš
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hvala na podrsci..:) Takoder svima koji cekaju + zelim da ga so prije ugledaju.. Inace to malo krvarenje sam imala 18.dan ciklusa...trbuh,jajnici i bradavice me dosta bole...ne bi voljela da si umisljam...kad je to sve dosta slino simptomima prije menge...uf....nestrpljiva sam...
Verica Hrg Nogić
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji