Muma ja eto identično ko i ti, ne nadam se previše jer mi nisu prvi put takvi simptomi i M redovno stigne
kookoo nadam se da ćeš izdržati to piti, javi nam ako uočiš razliku od dosadašnjih ciklusa
Vecaa25 dobrodošla i nadam se da su to sve znakovi od T. O imlantacijskom krvarenju neznam baš puno osim da se može javiti par dana prije nego (ne)treba doći M
<3 2/2013 <3
Cure samo da vas pozdravim. idući tjedan ne očekujem M. još uvijek pokrivamo svaki drugi dan i ja sam još na mjerenju temperature. zadnjih 5-6 dana je konstantno 37, jedino jučer 36.8. od simptoma imam lagano probadanje i grudi mi baš znaju biti osjetljive, kao da su vrele pa mi grudnjak smeta... to mi je i prošlih mjeseci bilo ali su bili simptomi vještice :D
Sretno svima...
Tena drži se
Cure koje (ne)očekujete M sretnoooo ❤❤❤
Danas mi je 33. dan kako pijem čaj i tako sam ponosna na sebe jer inače brzo odustanem, a sada nisam 😍
danas je 48dc akne me ubijaju 😞 trbuh bolucka, leđa isto malo..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Drage moje trebam savjet. Od jutra me boli ispod desnog rebra, kasnije je krenula i nepodnošljiva bol u desnom ramenu. Čekam da mi muž dođe s posla pa ću na hitnu, stvarno mi je postalo užasno. E sad, kako mjesečnicu još nisam dobila, sutra bi trebala doći, što da napravim ako kažu da žele me snimiti da vide što mi je. Ako i postoji šansa da sam trudna, a npr rano je za test, i test pokaže negativno, mogu li svejedno odbiti snimanje? Valjda me razumijete, nisam neka frikuša koja pokušava pametovati doktorima, ali zbilja se bojim obzirom da radimo na bebi i znam koliko je snimanje opasno. Čak sam jutros razmišljala da prvo pričekam M, ali jednostavno ne mogu disati više od bolova. Kud baš sad?
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
babygirl ajme :( samo im napomeni da postoji mogućnost trudnoće, pa će oni reći kako dalje i sretno javi se kad dođeš
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hvala na podrsci..:) Takoder svima koji cekaju + zelim da ga so prije ugledaju.. Inace to malo krvarenje sam imala 18.dan ciklusa...trbuh,jajnici i bradavice me dosta bole...ne bi voljela da si umisljam...kad je to sve dosta slino simptomima prije menge...uf....nestrpljiva sam...
Verica Hrg Nogić
Babygirl slazem se s curama. Samo im napomeni da postoji mogucnost da si trudna i nece ti raditi nista sto bi nastetilo trudnoci.
Stella, Breskvic, Pepita, Vecaa i ostale koje (ne) cekaju M, izdrzat cemo mi do (ne) dolaska M s nadom da nece doci. Doci ce i nas vrijeme kad cemo ugledati plusic samo treba imati srpljenja. Nada umire posljednja! 😃😍❤️
Babygirl jel sve ok?!?
Veeca25 welcome!
Muma, hvala, svaki dan sam sve bolje i bolje ;)
vibram za vas cure stalno, stalno!! još mi se ne ide s ove teme
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure sve je dobro. Kaži doktori da je neki živac upaljen pa pritišće žučnu vrećicu i zato me boli ispod rebra, a sve je to povezano s ramenom. Dobila sam tablete protiv bolova. Brufen. Tu na svojoj lokalnoj hitnoj. Iako sam joj naglasila da postoji mogućnost trudnoće, i da radimo na bebi, to mi je propisala, citirat ću upute lijeka: " Primjenu ibuprofena u trudnoći i dojenju treba izbjegavati. Uporaba ibuprofena može smanjiti plodnost žena i ne preporuča se kod žena koje pokušavaju začeti." Pošto je bila preporuka liječnika, popila sam. Tamo mi nije napravila uzv, već samo šećer, urin i ctg srca. i dalje me bolilo pa sam otišla u bolnicu na hitnu. Tamo sam isto sve rekla i napravili su mi uzv. Nisu mi ništa propisali obzirom na moguću trudnoću. Samo odmaranje i obloge. I danas me boli, slabije hvala Bogu. Hvala što ste mislile na mene.
Danas trebam dobiti pa ćemo vidjeti šta će biti. I sorry na tolikom postu. Znate da sam ja piskaralo, kad krenem pisati, riječi dolaze same od sebe
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji