Da jos dodam, na FF mi pise da na osnovu temeperature ( upisivala sam ovu sa digitalnog termometra, jer sam s njim pocela,kada prodje M upisivat cu ovu sa zivinog) ovulacija nije detektovana. To potvrđuje i iscjedak, kojeg ja skoro nikako da nisam imala. Ovaj mjesec je bilo tako, sljedeci ce biti bolji.
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.
Jelena hvala, ja se samo nadam da i ako nije + da će mi doći do tada, jako me strah :/ a tebi sretnoooo :)
almS pa naravno da smo te se sjetili i drago mi je da si se lijepo provela i slažem se s tobom šta se tiče Valentinova, ja imam Valentinovo svaki vikend ;)
Šta se tiče M sretnooo, ako i dođe nema veze biti će uskoro uvjerena sam :) a dok ne dođe sve je moguće
btw curke sinoć sam zaspala poslije 3 nisam mogla spavati hehe i čak sam bila u napasti napraviti test jedva sam se suzdržala, i da uvjerena sam ne 100 nego 1 000 000 % da nije plusić u pitanju kod mene, ali nema veze :) samo da mi dođeeeeee M :/
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
almS bolje sam iz dana u dan. Nadam se da te osjećaj vara i da se nesto tu kuha. I neka ste se lipo izguštirali za vikend!!
almaS, drago mi je da ste uživali i lijepo se proveli za zaljubljeni vikend. ti naši muškarci nam ponekad zaista znaju prirediti nezaboravna iznenađenja. samo nek tako nastave.
pepita, i ja dolazim u napast napraviti test jer sam već luda od mučnine i napuhnutosti. već sam i po raznoraznim internetskim aplikacijama gledala kad je pravo vrijeme za napraviti test, ali se ipak nagovaram i uvjeravam da je najbolje pričekati očekivani dan dolaska M, odnosno njenog izostanka. danas na gablecu sam mislila da ću se "unerediti" koliko mi je riba smrdila.
kookoo, navijam da se ovaj ciklus sve lijepo poklopi i da napokon slavimo tvoj + !!!
almS, draga, saljem veliku pusu, nadam se da si se uspjela odmoriti od stresa I da ste se lijepo proveli na odmoru. Da bar toplomjer vara pa da je bila ovulacija, I M ne dode uopce Meni je jucer napokon stala M, ako je mogu tako nazvati. Ovih dana bi trebala kod ginekologinje, odgadam vec predugo taj papa test
14.06.2014. L ♥
LuKi, odradi taj papa test ako ga već dugo odgađaš. znaš da to nije tak strašno. (u slučaju da ti treba malo moralne podrške, sam se raspisala.)
dillb a zamisli da moraš čekati do 63 dc heheh ako ne dođe prije, držim ti fige da je + kod tebe :) ti bar imaš neke simptome ja nikakve osim što me tu i tamo bolucka tibica, ali nula bodova i to veeelika nula
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji