StellaMaris, drago mi je zbog tebe da si opustena, to je uistinu najvaznije. Vjerujem da ti je taj 15. dan kad te bolilo i bila ovulacija, sigurno nisi bila naspavana pa si drukcije vrijednosti izmjerila. Da bar, to bi znacilo da ti je 13.dan odnos mogao biti dobitan. Drzim fige!
Bojim se za sebe da se ne opteretim svim tim mjerenjima pa ne dozivim sto razocaranja, a opet s druge strane, u pravu si da je fora sve to znati. Odjednom shvatimo koliko ne znamo o sebi i svome tijelu prije nego sto pocnemo pratiti zbog silne zelje za bebicom.
Nadam se da cemo ovim medjusobnim razgovorima i savjetima, te razmjenom iskustava pomoci jedne drugima da sto prije docekamo plus. Meni bas puno znaci to sto sam se registrirala na ovaj forum i sto se medjusobno bodrimo.
Pepita, sretno! Javljaj nam i dalje sto se desava.

StellaMarís, u pravu si, predivna osoba, vrhunski stručnjak, puno nam je pomogao u svemu ovom. Iman novu soc.ginićku koja mi isto pari super.
Zapravo ni sama ne znam di cu, molim Boga da dobro prođu prvi pregledi kod oboje, pa cemo vidit...

Dulcinela, ja sam bila lijena mjerit bazalnu, al mislim ako imas volje, samo daj. Al cure nemojte da vam to postane sve na svijetu, veliki hug za sve!!

Lela ja nemam pojma koja mi je soc. Bila sam kao nešto mjenjala pa se nije promjenilo u sustavu, uglavnom, uputnicu za rodilište mi je dala dr. Petrović, u nje sam bila tad upisana. Uopće se nisam raspitivala ko je dobar a ko nije. Hvale onog dr. Markovinu što radi u Bušića u gradu, čak su mi ga u rodilištu hvalili.
Sorry ostale cure na off topic
ducinela teško je glavi narediti da bude opuštena. Jako je bitno prihvatiti stanje onako kakvo je trenutno. Jednostavno nema smisla osvrćati se unazad jer to narušava šanse za idući ciklus. A za sve ostalo smo mi tu: za plakanje, navijanje, bodrenje i pokoji dobronamjerni savjet
<3 2/2013 <3
Lela, hvala, mjerit cu, za sad mi se to cini ok i da mi se, nadam se da necu dugo morat!
StellaMaris, slazem se s tobom, nema osvrtanja nazad, nego samo naprijed u nove prilike. Big hug!

slažem se s curama, najvažnija je potpora.
moram priznati da sam i ja mislila jedno dok nisam počela iščitavati stranice klokanice. prva trudnoća: bolovi u jajnicima, sex, 2 dana poslije opaki bolovi u maternici i 2 tjedna poslije + na testu.
sluz, bazalna temperatura, lh trakice, dizanje nogu u zrak, sex svaki drugi-treći dan.... pomalo sam izgubljena.
vidjet ćemo kako će biti sljedeći put. iako mi se bolovi provlače već danima (možda je i od čajeva), čekam rezultat papa testa. već me gnjavi mučnina, ali kad sve zbrojim i oduzmem nekako mi se čini nemogućim da sam trudna.
i dalje navijam za sve trudilice!!!!!
Dillb ja navijam za tebe i za sve ostale koje (ne)ocekuju.
U mene ni S od simptoma...grudi uzarene, jucer malo osjetila jajnike i to je sve
Kiss svima
<3 2/2013 <3
Curke, evo me opet s vama...opet smo na početku...
Curke, evo me opet s vama…opet smo na početku…
Tena, užasno mi je žao!Drž se!
Curke, evo me opet s vama…opet smo na početku…
tena, ne znam što se dogodilo, ali iz tvojih riječi mogu prepoznati tugu.. žao mi je zaista...
snaga uma....
Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P
Tena, pročitala sam sve na trudnicama ...žao mi je, neopisivo! Želim ti puno, puno, puno sreće u novim pokušajima, samo hrabro!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji