Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    StellaMaris
    16. Veljača 2015. 21:27

Lela ja nemam pojma koja mi je soc. Bila sam kao nešto mjenjala pa se nije promjenilo u sustavu, uglavnom, uputnicu za rodilište mi je dala dr. Petrović, u nje sam bila tad upisana. Uopće se nisam raspitivala ko je dobar a ko nije. Hvale onog dr. Markovinu što radi u Bušića u gradu, čak su mi ga u rodilištu hvalili.
    Sorry ostale cure na off topic

ducinela teško je glavi narediti da bude opuštena. Jako je bitno prihvatiti stanje onako kakvo je trenutno. Jednostavno nema smisla osvrćati se unazad jer to narušava šanse za idući ciklus. A za sve ostalo smo mi tu: za plakanje, navijanje, bodrenje i pokoji dobronamjerni savjet 

<3 2/2013 <3

dulcinela
    16. Veljača 2015. 23:40

Lela, hvala, mjerit cu, za sad mi se to cini ok i da mi se, nadam se da necu dugo morat! 
    StellaMaris, slazem se s tobom, nema osvrtanja nazad, nego samo naprijed u nove prilike. Big hug! 

dillb
    17. Veljača 2015. 08:28

slažem se s curama, najvažnija je potpora. 
    moram priznati da sam i ja mislila jedno dok nisam počela iščitavati stranice klokanice. prva trudnoća: bolovi u jajnicima, sex, 2 dana poslije opaki bolovi u maternici i 2 tjedna poslije + na testu. 
    sluz, bazalna temperatura, lh trakice, dizanje nogu u zrak, sex svaki drugi-treći dan.... pomalo sam izgubljena. 
    vidjet ćemo kako će biti sljedeći put. iako mi se bolovi provlače već danima (možda je i od čajeva), čekam rezultat papa testa. već me gnjavi mučnina, ali kad sve zbrojim i oduzmem nekako mi se čini nemogućim da sam trudna.

i dalje navijam za sve trudilice!!!!!  

StellaMaris
    17. Veljača 2015. 10:03

Dillb ja navijam za tebe i za sve ostale koje (ne)ocekuju.
    U mene ni S od simptoma...grudi uzarene, jucer malo osjetila jajnike i to je sve
    Kiss svima

<3 2/2013 <3

Tena9
    17. Veljača 2015. 12:29

Curke, evo me opet s vama...opet smo na početku...

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

Lela29
    17. Veljača 2015. 12:35

Tena, pročitala sam sve na trudnicama  ...žao mi je, neopisivo! Želim ti puno, puno, puno sreće u novim pokušajima, samo hrabro!

Pepita2109
    17. Veljača 2015. 13:15

Tena nije prošao ni dan, a da nisam škicnula da li si se javila na onoj temi, zapravo vjerujem da je većina nas tu to radila, žao mi je da je tako završilo uistinu, mlada si i sigurna sam da kad ponovno krenete na bebicu da ćeš ubrzo vidjeti + onaj koji će te razveseliti 9 mjeseci poslije

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.