StellaMaris, nije ti kratka lutealna ako je 12 dana. Stigne se zakacit! Moze biti da si nesto krivo izmjerila kod temperature, pa ti je graf pokazao na 16.dan, a bol i LH trakice su pokazale ranije.
Medjutim,ono sto sam skuzila iz svih tih iscitavanja je da je kao jedino temperatura pravi pokazatelj da je O bila, a sve nase dodatne metode, LH trakice, bol itd.zapravo nagovjescuju ovulaciju, tj.povecanje LH hormona koji se od svih hormona prije ovulacije zadnji podize i pokrece pucanje folikla odnosno ovulaciju. Po tome ispada da su LH dobre za tajming odnosa sto blize ovulaciji, ali ne mora znaciti da ce koncentracija LH hormona biti dovoljna da pokrene ovulaciju...Malo zvuci obeshrabrujuce, u stilu imam pozitivan LH test ali jos uvijek mozda ne i ovulaciju dok temperatura to ne potvrdi, ali tako mi se cini iz svega sto sam procitala. Cure koje ste isto to malo proucavale, javite se ako ste vi drukcije shvatile....Ja se sigurno ne bih ni gnjavila mjerenjem bazalne, nego bih se oslonila na svoju bol i sluz kao do sada, da me nije to zainteresiralo nakon nekoliko bezuspjesnih ciklusa.
Ne bih zeljela postati robot od toga svega i zelim nam svima da budemo tj.ostanemo sto opustenije, jer ce tako brze doci i zeljeni plusic. Kao sto je kookoo30 rekla za sebe nesto u stilu "malo sam previse zabrijala ovaj mjesec"! To mislim i za sebe da sam se stvarno naoruzala svim i svacim, a opet nista. Zato cure, oprostite na kilometarskom postu, a poruka svima je: samo opusteno...to je ipak najvaznije od svega!
Lela i ja sam kod njega, on je jedna predivna osoba koja te uvijek na pravi način zna umiriti. Ja ću ipak kod njega voditi trudnoću kad nam se dogodi aBd.
Dulcinela ja se sjećam da baš taj 14-15dc nisam ni spavala više od 3-4 sata jer sam bila bolesna i mali mi je bio bolestan, temperaturu sam mjerila par puta i svaki put drugačije pokazivala, i još sam ju mjerila ranije nego inače.
Ali iskreno mene ti nisu preopteretile sve te puste metode, čak su mi fora, pokazuju kako se tijelo kroz ciklus ne ponaša isto. Mislim da još nisam zabrijala, bila sam zabrijala drugi mjesec pokušavanja kad ništa nisam mjerila pa u ništa nisam bila sigurna, sad mi je u glavi zen (mislim, i dalje jednako želim bebu ali neće bit smak svijeta ako se ovaj ciklus ne dogodi)
Pepita PMS i simptomi trudnoće se i ne razlikuju puno
<3 2/2013 <3
StellaMaris u pravu si, XY puta sam prije čitala o sličnosti simptoma etc., aliii eto hehe bolje je ostati hladne glave, barem meni jer se bojim da bih si analiziranjem i sličnim stvarima stvorila kaos kao i prošli ciklus.. koji je ujedno bio i najgori psihički za mene sada baš radimo sve laganini pa kad bude biti će, ima vremena
btw je li tko ima testove sa e baya??onestep pregnancy? nema uputa ni ništa
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita ja držim da je normalno vrijeme očitanja 3-5 min, 1 min je uistinu premalo.
Gdje nam je AlmS, ona biće uživa na vikendu sa svojim mužićem.
Mog Valentinova ko da nije ni bilo, MM ne pada na te 'komercijalne' blagdane. On kaže da se mi volimo cijelu godinu a ne jedan dan u godini. Ali isto je lijepo kad barem jedan dan imaš malo više pažnje
<3 2/2013 <3
StellaMaris i meni se učinilo premalo,ako ću raditi tj ako mi M ne dođe,onda ću svakako čekati 3-5min..
neka naša almS uživa meni je bilo lijepo, ali u principu nam je takav svaki vikend, večerica druženje sa društvom, šetnjica i onda sami nas dvoje kući
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
StellaMaris, drago mi je zbog tebe da si opustena, to je uistinu najvaznije. Vjerujem da ti je taj 15. dan kad te bolilo i bila ovulacija, sigurno nisi bila naspavana pa si drukcije vrijednosti izmjerila. Da bar, to bi znacilo da ti je 13.dan odnos mogao biti dobitan. Drzim fige!
Bojim se za sebe da se ne opteretim svim tim mjerenjima pa ne dozivim sto razocaranja, a opet s druge strane, u pravu si da je fora sve to znati. Odjednom shvatimo koliko ne znamo o sebi i svome tijelu prije nego sto pocnemo pratiti zbog silne zelje za bebicom.
Nadam se da cemo ovim medjusobnim razgovorima i savjetima, te razmjenom iskustava pomoci jedne drugima da sto prije docekamo plus. Meni bas puno znaci to sto sam se registrirala na ovaj forum i sto se medjusobno bodrimo.
Pepita, sretno! Javljaj nam i dalje sto se desava.
StellaMarís, u pravu si, predivna osoba, vrhunski stručnjak, puno nam je pomogao u svemu ovom. Iman novu soc.ginićku koja mi isto pari super.
Zapravo ni sama ne znam di cu, molim Boga da dobro prođu prvi pregledi kod oboje, pa cemo vidit...
Dulcinela, ja sam bila lijena mjerit bazalnu, al mislim ako imas volje, samo daj. Al cure nemojte da vam to postane sve na svijetu, veliki hug za sve!!
Sortiraj odgovore
Najstariji