Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kookoo30
    15. Veljača 2015. 11:04

Dulcinela moja draga :) I ja dobila M jucer :) Eto, ako nista drugo, uskladili su nam se ciklusi :)
    P.s. Po primjeru posljednja 2 ciklusa, sad definitivno znam da mi je lutealna faza (od O do M) 14 dana. Tako kad skuzim O, bar cu znati nakon koliko tocno dana mogu ocekivati M.
    A da, mislim da se u ovom ciklusu ama bas nicemu ne nadam, osim sigurno M, jer necemo oko O uspjeti biti zajedno moj dragi i ja.

malaribica85
    15. Veljača 2015. 11:14

Hey curke imam jedno pitanje,ovaj mjesec sam mjerila bazalnu sa digitalnim topl.oralno,i jucer mi padne na pamet da izmjerim sa zivinim ispod ruke samo da vidim razliku u rezultatima i ostala paf pola stupnja je bila razilka,na digi.36.5 a na zivinom 37,sad sam totalna zbunjola kojem da vjerujem?

Arria
    15. Veljača 2015. 13:31

Oralna je kao najsigurnija! Imaš na internetu sve. Sad ne znam za bazalnu kako ide, pa vidi! 

Pepita2109
    15. Veljača 2015. 18:56

Zdravo svima  kao prvo nakon što sam napisala kilometarski post umjesto pošalji stisnula sam očisti  ali nema veze  sve u svemu curke koje su ipak dobile M žao mi je,ali biti će + uskoro sigurna sam  one koje još iščekuju držim fige   

Kod mene je sve po starom, nemam apsolutno nikakav feeling za ništa, niti da sam T niti da ću uskoro dobiti M 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

katerina
    15. Veljača 2015. 21:06

uf, suosjećam sa curama koje su dobile m., točno znam osjećam kad ju ugledaš...al samo hrabro cure, što bi rekla scarlet o'hara sutra je novi dan, pa je tako i nama novi ciklus!!
    Meni je taman prošla glupa vještica pa se ja i dragi bacamo opet u akciju, a u utorak sam naručena kod ginekologa...vidit ćemo što će ona reći za pretrage i sve...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.