Dulcinela moja draga :) I ja dobila M jucer :) Eto, ako nista drugo, uskladili su nam se ciklusi :)
P.s. Po primjeru posljednja 2 ciklusa, sad definitivno znam da mi je lutealna faza (od O do M) 14 dana. Tako kad skuzim O, bar cu znati nakon koliko tocno dana mogu ocekivati M.
A da, mislim da se u ovom ciklusu ama bas nicemu ne nadam, osim sigurno M, jer necemo oko O uspjeti biti zajedno moj dragi i ja.
Hey curke imam jedno pitanje,ovaj mjesec sam mjerila bazalnu sa digitalnim topl.oralno,i jucer mi padne na pamet da izmjerim sa zivinim ispod ruke samo da vidim razliku u rezultatima i ostala paf pola stupnja je bila razilka,na digi.36.5 a na zivinom 37,sad sam totalna zbunjola kojem da vjerujem?
Oralna je kao najsigurnija! Imaš na internetu sve. Sad ne znam za bazalnu kako ide, pa vidi!
Zdravo svima kao prvo nakon što sam napisala kilometarski post umjesto pošalji stisnula sam očisti
ali nema veze
sve u svemu curke koje su ipak dobile M žao mi je,ali biti će + uskoro sigurna sam
one koje još iščekuju držim fige
Kod mene je sve po starom, nemam apsolutno nikakav feeling za ništa, niti da sam T niti da ću uskoro dobiti M
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
uf, suosjećam sa curama koje su dobile m., točno znam osjećam kad ju ugledaš...al samo hrabro cure, što bi rekla scarlet o'hara sutra je novi dan, pa je tako i nama novi ciklus!!
Meni je taman prošla glupa vještica pa se ja i dragi bacamo opet u akciju, a u utorak sam naručena kod ginekologa...vidit ćemo što će ona reći za pretrage i sve...
Sortiraj odgovore
Najstariji