StellaMaris hvala ti draga od Nadam se da ce I ostati tako da ne moras piti tablete.

14.06.2014. L ♥
Kod mene novo da ocekujem m svaki cas. Boli trbuh i sise i sve.
Ovaj mjesec me bas jako pogodilo tj ce me pogodit kad stigne. Previse sam se nadala.
I sve ono moje dobro raspolozenje oslo u kukuruz...
Ajme Luki ja se sad pored tebe osjećam ko stara baba!Pa nisam znala da su ti tek 22? Pa ti si još pravi curetak!
Mislim u dobrom smislu!!!Stvarno, po pričanju i savjetima ja sam mislila da si ti barem 28-30G OOO!!
Minchica, ošlo u kukuruz! Sad si me nasmijala!! da, da znam taj osjećaj! Nemoj još ništa govoriti, još nije došla, a ako i naiđe samo pozitiva, dočekat ćemo sve mi jedan veliki + samo strpljenja!!
Ajme Luki ja se sad pored tebe osjećam ko stara baba!Pa nisam znala da su ti tek 22? Pa ti si još pravi curetak!
Mislim u dobrom smislu!!!Stvarno, po pričanju i savjetima ja sam mislila da si ti barem 28-30G OOO!!
Minchica, ošlo u kukuruz! Sad si me nasmijala!! da, da znam taj osjećaj! Nemoj još ništa govoriti, još nije došla, a ako i naiđe samo pozitiva, dočekat ćemo sve mi jedan veliki + samo strpljenja!!
Hahahaha Muz me zove piletina

14.06.2014. L ♥
Minchica znam taj osjećaj, ali kod tebe još ništa nije gotovo, ja se nadam da ti ništa više neće pokvariti raspoloženje
renata u kojoj ste vi fazi?
Ja sam u fazi dođe mi da vrisnem!! Ne mogu ništa ovaj mjesec očekivati jer sam opet na vaginaletama zbog upale rodnice!
Moram to prvo riješiti jer mi papa nije valjao pa se onda pozabaviti plusićem! Držim figice trudilicama ovaj mjesec, ja nažalost moram pauzirati, ali onda vraćam jača nego ikada!
<3 2/2013 <3
Hej ženice!!
Koliko mladih cura ovdje!! Ja cu ubrzo 30, al moram priznat da sam u glavi ostala na 22-23, ne mogu vjerovat da cu bit mama!!
Kako ste provele valentinovo? Mi ostali doma uz junk food i tv, oboje smo užasno prehlađeni.
Hej ženice!!
Koliko mladih cura ovdje!! Ja cu ubrzo 30, al moram priznat da sam u glavi ostala na 22-23, ne mogu vjerovat da cu bit mama!!
Kako ste provele valentinovo? Mi ostali doma uz junk food i tv, oboje smo užasno prehlađeni.
Vec jesi mama, maloj tockici koja raste iz dana u dan I samo je pitanje vremena kada ce te iznenaditi svojim rodenjem I prvim placem
Joj prehlada, kud bas sada...Brzo nek prode.

14.06.2014. L ♥

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji