Luki kako ti s tabletama? Jel su se smanjile nuspojave?
Dulcinela, znači u utorak navijamo za tebe, mislim da sutra test radi Kookoo, jel ima još netko?
Muma želim ti no stress vikend i naravno plus kroz desetak dana
Dillb šaljem poljubac bubanom
AlmS mi smo uvijek nekako zajedno u svemu
Sve smo tu negdje u tjedan dana, za mjesec-dva ćemo zajedno dobijati M (ono kao bliske prijateljice) jer se puno družimo, hahahaha U biti nadam se da ćemo sve ugledati plusiće odputa
<3 2/2013 <3
StellaMaris, bas sam jutros pisala, odustala sam od testa sutra, pokusavam se malo opustiti, jer sam skuzila sam se malo prenabrijala ovaj ciklus.
Od kad sam na vrkuti, ciklusi su mi se skratili na 24 dana, pa nekad 26, pa 28, uglavnom, setaju.
Danas mi je 24. dan. Jucer, od nekih 10 ujutro su poceli grcevi kao da sam procurila. Skoro sam poludila, jer nisam bila u situaciji da odem provjeriti. Uglavnom, od M jos nista, samo sam jucer skuzila jednu malu liniju iscjetka (mozda nekih 1,5 cm), ne smedje, nego vise tamno-zuto/smedje.
Tako da sam opet mislila evo , procurila, kad od onda nista. Ne mogu se pohvaliti ni nekim obilnim iscjetkom. Danas u par navrata, opet ti grcevi u donjem dijelu trbuha, pa samo provjeravam jeli krenulo curiti. A krizaaaa...sta me ubijaju.. Mislim da cu cekati bar tamo do utorka, pa cemo vidjeti sta dalje.
Kookoo mislim da je ovaj mjesec u modi implantacijski iscjedak, daj Bože da se ne varam, da je i kod tebe to slučaj. Želim ti da izdržiš do utorka i da se M ne pojavi u međuvremenu...strpljen spašen
Luki jesi li kontaktirala doktora? Ja sam prije trudnoće pila Jasmin pa Yazz i nisam imala nuspojava osim taj prvi mjesec (mučnina, glavoblja, trbobolja, smeđi iscjedak), nakon teškog poroda, imala sam užasne bolove i odljeve za vrijeme M, završila sam u bolnici dva puta. Dr m ije prepisao prvo Yazz pošto sam ih već prije pila, krvarila sam 20 dana bez prestanka, užas, skoro sam kolabirala od anemije, nakon njih dao mi je Belaru (kao lagane su) od kojih sam cijeli mjesec imala odvratne bolove u utrobi, izdržala sam 24 dana. Nakon toga svega prepisao mi je tablete visanne jer je sumnjao u endometriozu i ja sam se preporodila (pila sam ih 6 mjeseci). nije htio odmah dijagnosticirati endo jer sam bila friško rodila a na UZV nije ništa vidio. Zaključio je da se radi najvjerojatnije o točkastoj endo koja se teško primjeti. Uglavnom čudno kako nam se tijelo poslije poroda skroz izmjeni, ništa nije ko što je bilo
<3 2/2013 <3
vecer, vidim danas ste se raspisale sve koje ste u cekanju M nadam se da ju necete docekati cure pitanjce, dali ima koja folna kiselina da se moze uzeti bez recepta jer bas malo proucavam pa nezz dali se elevit uzima bez recepta posto mi ginic nije nista prepisao a htjela bi uzimati za svaki slucaj
Sylwia imas uzeti folnu bez recepta, samo ta sadrzi puno manje folne kis od folacina koji ide na recept. Mozes uzeti elevit i bilo koje prenatal tablete takoder bez recepta
<3 2/2013 <3
Joj Luki ti si fakat fenomen!Nema što nema i što te ne muči! Stvarno se super držiš i to sve guglaš, divim ti se!
draga naša luki,je.. te na sve strane ( ispricavam se ,al tako je) no mislim da si ti takav borac za ne povjerovat i svaka ti cast
Sortiraj odgovore
Najstariji