Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    14. Veljača 2015. 08:56

Joj Luki ti si fakat fenomen!Nema što nema i što te ne muči! Stvarno se super držiš i to sve guglaš, divim ti se!

LuKi5
    14. Veljača 2015. 09:09

renata

Joj Luki ti si fakat fenomen!Nema što nema i što te ne muči! Stvarno se super držiš i to sve guglaš, divim ti se!

Dobra stvar sto je proizasla iz toga je da me natjeralo da iscitam brdo literature  

14.06.2014. L ♥

mare27
    14. Veljača 2015. 09:33

draga naša luki,je.. te na sve strane ( ispricavam se ,al tako je) no mislim da si ti takav borac za ne povjerovat i svaka ti cast

almS
    14. Veljača 2015. 09:44

Luki, nisam mogla da se ne javim i kazem ti da si moj idol! Svaka ti cast, na borbi, na pozitivi, na svemu.. Pravi si primjer svima nama, zelim ti doista puno srece.
    Ja sam pila Yasmin skoro 5 godina, ali cisto radi kontracepcije i prvi mjesec sam ih bas bas lose podnijela. Tada mi je receno da promjenim vrijeme uzimanja pilule (npr. ne vise uvecer, vec ujutro ili obrnuto) i da pokusam izdržati  mjesec dana pa ako i dalje budem lose kao promjenit ce mi ih.. Nakon prve kutijice, nisam više imala nikakvih nus pojava i nastavila sam ih piti. Tako da mozda se i tvoj organizam navikne na njih. 

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Arria
    14. Veljača 2015. 09:45

Dobro jutro curke i sretno vam Valentinovo!
    Sylwia, imaš Elevit ali on je skuplji, a imaš samo za mjesec dana. Ja već od prije trudnoće pijem Prenatal od Natural Wealtha, 100 kom 145kn. I super je. Isto ima folne unutra i drugih vitamina.

StellaMaris
    14. Veljača 2015. 11:04

Luki ne mogu vjerovat koja neodgovornost doktora, mislim, umjesto da si pod povećalom radi prijašnjih dijagnoza, oni su se tako nonšalantno odnosili prema tebi 
    I na meni su napravili milijun propusta i radi toga smo beba i ja skoro zaglavili...vjerojatno također radi mojih prijašnih dijagnoza na koje su odmahivali rukom. Isto sam rezana od rupe do rupe, i nakon dvije godine i dalje me šavovi bole. Al i ja govorim da što te ne ubije, ojača te, naučiš živjet s tim nekako i nije me strah ni nove trudnoće niti poroda, samo nek se desi 
    Ako se endo ne vidi na UZV sljedeći korak je laparoskopija, zato mi je dr i dao tablete, da me ne otvara bezveze, meni su pomogle, druga sam osoba tako da mi je postavio dijagnozu, što ne isključuje da se neće opet pojaviti.

E i Sretno vam Valentinovo, ljubite, mazite i pazite svoje voljene 

<3 2/2013 <3

• Tanchy
    14. Veljača 2015. 11:30

Pozdrav cure :-) evo i mene opet nakon 3 dana. Jos uvijek nisam dobila a strah me uraditi test :-S sada su me pocele bradavice boliti i imam problema sa probavom. Imam osjecaj za velikom nuzdom al kad dodjem u wc nista :-S

Tanchy

sylwia22
    14. Veljača 2015. 11:30

hvala aria i stellamaris, da i ja bi htjela pocet uzimat folnu prije trudnoce za svaki slucaj.

StellaMaris
    14. Veljača 2015. 11:32

Tanchy brzo po test 

Tanchy
    14. Veljača 2015. 11:34

Danas cu kupiti,pa cu sutra ujutru da ga uradim :-)

Tanchy

<3 2/2013 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI