renata baš frustrirajuće...jedno riješiš drugo te stigne pa sve u krug. Ne daj se, navijam za uredan papu
<3 2/2013 <3
pozdrav svima, baš sam bila uzbuđena dok sam se logirala. mislila sam da ću pronaći neki + u postovima... nek bude uskoro pokoji.
vani je sunčan dan, pa neka nam razbudi organizme i poboljša šanse za začeće. a vama koje muku mučite s bakterijama, virusima i gljivicama - nek to sve skupa odnese k vrapcu!!!!
Što je danas lijep i sunčan dan tra la la la sad je nemoguće biti loše volje
Cijelu noć sam muku mučila sa vjetrovima hahaha jadan moj dragi sise osim što su mi do sada bile malo teže, dobile su i na punini
i to je zasad sve hehe
Sretnoooo svimaaaaa
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
kookoo30, zao mi je sto je i tebi stigla M umjesto plusica. Ali, kao sto ti kazes, sad smo se uskladile pa opet mozemo zajedno iscekivati. Kazes da ti je lutealna 14 dana, to je dobro, nije kratka nego idealna. Meni je ovaj mjesec kasnila O i menga dosla 2 dana prije, tak da mi je aplikacija oznacila lutealnu samo 10 dana...
To je bas malo, da ne kazem na knap. Nadam se boljem rezultatu sljedeci mjesec. Cekam narucene LH trakice i mjerim marljivo i dalje bazalnu.
Pepita22, cekamo sto ce tebi donijeti ovaj mjesec! Drzim palceve!
Lela, kako se osjecas, cekas li prvi pregled?
mala ribica, slazem se da je najbolje mjerit bazalnu digitalnim, oralno, pod jezikom. Sretno, zelim da ti bude uspjesan ovaj mjesec!
StellaMaris i dillb, drage nase pozitivke, sretno i vama!
renata, pobijedit ces ti gljivice i kao sto kazes, vratit se jos jaca!
Pepita nek se samo tako nastavi
Lela nam stavila ticker, super izgleda? Kad ti je prvi pregled?
Vani pravo proljeće, mi bili malo po gradu, baš smo se nadisali lipog zraka
<3 2/2013 <3
dulcinela hvala draga, još 8 dana pa ćemo vidjeti. Vjerujem da se tebi nešto pobrčkalo ovaj mjesec i da idući lutealna biti dovoljno duga da se pokaže plusić
Meni je prošli ciklus lutealnu fazu izračunalo na 12 dana, što mislite jel to kratko da se nešto desi?
A ovaj ciklus mi sve nešto bilo zbrčkano oko O, antibiotik, gljivice, prehlada, gosti...pisala sam već. Mislim da u svemu tome nisam ni dobro mjerila temperaturu jer mi je nejasna. LH trakica mi pokazuje pozitivno na 13 i 14dc, a graf mi označava O tek na 16 dc, bolove imala na 15 dc. Ja molim Boga da je bila ranije da nam se šanse povećaju (zadnji keksić prije gljivetina je bio na 13 dc)
<3 2/2013 <3
Lela jel te smijem pitati kod kojeg privatnika ideš? Sretno na pregledu, i da te utješim, jedan od mojih rijetkih simptoma prve trudnoće je bila prehlada i to u lipnju
<3 2/2013 <3
Dulcinela i StellaMaris mislim da je u pitanju PMS, počele su mi i akne izbijati.. danas je 47dc još 16dana M ima fore da dođe ono najbitnije jest da nema nervoze oko iščekivanja kao prošli ciklus
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji