Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Breskvica4
    14. Veljača 2015. 13:40

Dulcinela hvala što si se zabavila mojom bazalnom!
    Mi pokrivamo svaka dva dana, palo je tako da smo pokrili dan prije najniže temperature, i dan poslije, taj dan nismo. najniža mi je bila 13. dan, (36.3) poslije sam 4 dana imala 36.7 i sad zadnja 2 dana 37.0 a vidjet ćemo kako će biti. ne znam kada da očekujem da ću ili neću dobiti. inače imam svakih 28 dana, ali zadnji puta mi je kasnila 7 dana... e sad ne znam kada će doći ili ne doći ovaj mjesec :) na nekoj stranici sam pročitala da ako 21. dan ostane povišena, tj ne padne da je onda vjerovatna trudnoća... vidjet ćemo. Zanimljivo je ovo istraživanje vlastitog tijela!
    Tanchy držim palčeve za plus!!!

dillb
    14. Veljača 2015. 13:42

baš mi je neki dan uletio kolega u ured i zafrkava se kako žene koje se često druže imaju sinkronizirane cikluse... igleda da se mi puno družimo kad smo tako sinkronizirane. 

almaS mi ukrade misao, LuKi divim ti se. tako jako želim da ti se sve posloži i da napokon budeš zdrava i s urednim ciklusima. 

nadam se i novim + uskoro.

Pepita2109
    14. Veljača 2015. 14:07

Heeeej pozdrav svim curkama  nadam se da lijepo provodite današnji dan  malo sam svratila da vidim ima li šta novo kod vas..

Luki kad vidim tebe uopće me sram šta ponekad kukam zbog sitnica, ti si super žena 
    Ostale cure koje (ne)očekujete M držim vam fige da ne dođe 

Kod mene apsolutno ništa novo, tu i tamo me malo kao zaboli, tj više probode u jajnicima,ali to je tako rijetko da i zaboravim do kraja dana hehe danas je 45dc još 18 dana čekanja 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

LuKi5
    14. Veljača 2015. 15:37

Drage, hvala vam na lijepim rijecima.   Vecina bolesti je autoimuna ali kad se drze pod kontrolom dura se kroz zivot I s njima. :)) Uvijek kad si pomislim da ne moze gore se sjetim da ima ljudi kojima je teze, i kojima su moji problemi sitnica... :))

Cesto, jako cesto im se dogadaju propusti sto se tice zdravstva, a vjerojatno I sve skupa utjece, s obzirom da im je kvota 9000 pacijenata, uvijek su guzve, fale sredstva. 
    Evo, meni je doktor u TA na predzadnjoj kontroli prije poroda rekao da uopce ne zna zasto me nisu stavili na odjel cim sam presla termin, bas je pukao bio I sam rekao kako mu nije jasno sto rade...Eto, ja sam sa 20 zatrudnila, sad su mi 22, vjerojatno su se vodili i onom, jos sam mlada....Sad sam pametnija ako bog da za ubuduce  

14.06.2014. L ♥

StellaMaris
    14. Veljača 2015. 17:44

E da Luki, ti si jako mlada ali isto tako jako odrasla i zrela osoba, zrelija od nekih puuuuno strarijih mojih poznanika

<3 2/2013 <3

LuKi5
    14. Veljača 2015. 17:57

StellaMaris hvala ti draga od  Nadam se da ce I ostati tako da ne moras piti tablete. 

14.06.2014. L ♥

Minchica
    14. Veljača 2015. 19:12

Kod mene novo da ocekujem m svaki cas. Boli trbuh i sise i sve.

Ovaj mjesec me bas jako pogodilo tj ce me pogodit kad stigne. Previse sam se nadala. 

I sve ono moje dobro raspolozenje oslo u kukuruz...

renata6
    14. Veljača 2015. 19:58

Ajme Luki ja se sad pored tebe osjećam ko stara baba!Pa nisam znala da su ti tek 22? Pa ti si još pravi curetak!Mislim u dobrom smislu!!!Stvarno, po pričanju i savjetima ja sam mislila da si ti barem 28-30G   OOO!!

Minchica, ošlo u kukuruz! Sad si me nasmijala!! da, da znam taj osjećaj! Nemoj još ništa govoriti, još nije došla, a ako i naiđe samo pozitiva, dočekat ćemo sve mi jedan veliki + samo strpljenja!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.