Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sylwia22
    11. Veljača 2015. 14:40

Hello curke, ja sam nova na forumu, pa citam vec par dana postove i odlucila sam vam se pridruziti posto ja i dragi planiramo bebaca pa eto vec smo radili na bebi vise od sest mjeseci pa smo stali jer smo otisli radit u inozemstvo i sad kad smo se vradili radimo svadbu i bas  nesto bi opet isli probat napravit nase malo cudo

Pepita2109
    11. Veljača 2015. 14:44

sylwia22 dobro došla  i sretno 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

sylwia22
    11. Veljača 2015. 14:45

hvala vam puno 

sylwia22
    11. Veljača 2015. 14:50

sto se tice neprohodnosti jajovoda, to su meni rekli da imam kad sam imala 19 god i da ce mi biti teze zatrudnjeti zbog neprohodnosti, policisticnih jajnika i kronicne upale koju sam sa 17 prelezala kada sam radila preglede prije nego cemo pokusati sa bebom rekli su mi da je sada sve u redu da nebi smjela imati nikakvih problema i to su mi rekla 4  razlicita ginica tako da nisi ni oni bas uvjek u pravu, treba trazit vise misljenja i biti pozitivan jer kad su mi rekli da nikad necu moc imat djecu sve su mi lade potonule ali nakon  ekog vremena sve se vratilo u normalu i tjelo se oporavilo hvala bogu. tako da cure moje nemojte gubit nadu nego vjerujte :)

tonina28
    11. Veljača 2015. 15:27

Ja sam upravo prokrvarila. .
    Bez,ikakvih bolova niti simptoma svo ovo vrijeme. .
    Ipak je samo kasnila..

dulcinela
    11. Veljača 2015. 15:41

Minchica i sylwia22, dobrodosle!
    Minchica, nadam se da je kod tebe trudnoca u pitanju. Dobro je to sto se osjecas drukcije, vjerujem da ima to sve veze i da zena predosjeca da je trudna i prije izostanka M. Naravno, neke ne osjecaju nista, poput mene!  A ti, kookoo30 i ja (ne)ocekujemo M u isto vrijeme, pon/uto.
    kookoo30, zao mi je sto su nestali neki tvoji simptomi, naravno da to ne mora nista znaciti. Kod mene sam malo bolne grudi na dodir, kao i u svim prethodnim ciklusima otkad pratim i nestalna temperatura, na koju se ne mogu osloniti. Vidjet cemo sto ce biti u utorak.
    Tonina28, zao mi je sto je dosla M... Nista, ides dalje u nove pokusaje! Sretno!
    Tanchy i Pepita22, drzimo fige za vas dvije!

dillb
    11. Veljača 2015. 15:48

dobrodošle nove cure. 

slažem se sa sylwia22, ne gubimo nadu, od sljedećeg ciklusa ćemo se opet truditi dok ne zatrudnimo. pa mora se jednom primit!!! 

tonina28
    11. Veljača 2015. 15:50

Bas sam žalosna 😞. Stvarno sam se ponadala.  A nista... 13dc sam dogovorila s dr da cu doci na ultrazvuk da vidi ovuliram li,a 21dc,idem vaditi progesteron. Ako je,kod mene sve ok,onda dragi,ide na spermiogram.pa cemo vidjeti sto,i,kako,dalje...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.