Hello curke, ja sam nova na forumu, pa citam vec par dana postove i odlucila sam vam se pridruziti posto ja i dragi planiramo bebaca pa eto vec smo radili na bebi vise od sest mjeseci pa smo stali jer smo otisli radit u inozemstvo i sad kad smo se vradili radimo svadbu i bas nesto bi opet isli probat napravit nase malo cudo
sylwia22 dobro došla i sretno
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
sto se tice neprohodnosti jajovoda, to su meni rekli da imam kad sam imala 19 god i da ce mi biti teze zatrudnjeti zbog neprohodnosti, policisticnih jajnika i kronicne upale koju sam sa 17 prelezala kada sam radila preglede prije nego cemo pokusati sa bebom rekli su mi da je sada sve u redu da nebi smjela imati nikakvih problema i to su mi rekla 4 razlicita ginica tako da nisi ni oni bas uvjek u pravu, treba trazit vise misljenja i biti pozitivan jer kad su mi rekli da nikad necu moc imat djecu sve su mi lade potonule ali nakon ekog vremena sve se vratilo u normalu i tjelo se oporavilo hvala bogu. tako da cure moje nemojte gubit nadu nego vjerujte :)
Ja sam upravo prokrvarila. .
Bez,ikakvih bolova niti simptoma svo ovo vrijeme. .
Ipak je samo kasnila..
Minchica i sylwia22, dobrodosle!
Minchica, nadam se da je kod tebe trudnoca u pitanju. Dobro je to sto se osjecas drukcije, vjerujem da ima to sve veze i da zena predosjeca da je trudna i prije izostanka M. Naravno, neke ne osjecaju nista, poput mene! A ti, kookoo30 i ja (ne)ocekujemo M u isto vrijeme, pon/uto.
kookoo30, zao mi je sto su nestali neki tvoji simptomi, naravno da to ne mora nista znaciti. Kod mene sam malo bolne grudi na dodir, kao i u svim prethodnim ciklusima otkad pratim i nestalna temperatura, na koju se ne mogu osloniti. Vidjet cemo sto ce biti u utorak.
Tonina28, zao mi je sto je dosla M... Nista, ides dalje u nove pokusaje! Sretno!
Tanchy i Pepita22, drzimo fige za vas dvije!
dobrodošle nove cure.
slažem se sa sylwia22, ne gubimo nadu, od sljedećeg ciklusa ćemo se opet truditi dok ne zatrudnimo. pa mora se jednom primit!!!
Bas sam žalosna 😞. Stvarno sam se ponadala. A nista... 13dc sam dogovorila s dr da cu doci na ultrazvuk da vidi ovuliram li,a 21dc,idem vaditi progesteron. Ako je,kod mene sve ok,onda dragi,ide na spermiogram.pa cemo vidjeti sto,i,kako,dalje...
Sortiraj odgovore
Najstariji