Cao cure, evo mene opet. I ovaj mjesec u akciji , M bi trebala stici 17. pa vidjet cemo. Ne znam da li ste ranije spominjale Maybe Baby. Meni funkcionira. O mi je na 12dc, sto do sada nisam znala. Ako vec niste, onda pokusajte i vi s tim.
svim trudilicama želim puno sreće i da što prije ugledate svoje plusiće
jedino što znam da ginekolozi inače ne preporučuju odnose svaki dan jer se na taj način spermiji usporavaju...najbolje je početi malo prije ovulacije pa svaki drugi dan, naravno ako znate kad vam je ovulacija...imate i kalkulatore ovulacije na netu pa si možete pomoći i na taj način vam može biti lakše pratiti promjene na svom tijelu. ja sam tek tada skužila da se baš svaki dan nešto događa i eto ugledala sam svoj +
nadam se da sam vam bar maloooo pomogla...sretnoooo
Curke da li je koja imala simptom trudnoce povisenu temperaturu?
Zadnjih dana mi je bila 37.1 , 37.2 a danas mi je skocila do 37.7 i povracalo mi se ujutro. Sise su mi jako osjetljive vec 2 dana.
25.dan ciklusa mi je. Jos 5 dana do menstruacije. Nadam se plusicu :)
keettii temperatura nakon ovulacije se povisi i ostaje tako sve dok ne dođe M kad se dogodi nagli pad (govorim za bazalnu koja se mjeri svako jutro u isto vrijeme prije ustajanja), ako je T u pitanju temperatura onda ne pada. Ali u tvom slučaju je još rano prognozirati iako simptomi idu u prilog trudnoći, možda ti je O bila ranije, sve je moguće. Ako možeš strpi se još malo pa napravi test. Želim ti svu sreću
<3 2/2013 <3
Jutro curke!!
Dočekala ja 28. dc, vidit ćemo...
Bilo kako bilo, moram pohvalit Femisan A kapi. Pijem ih čitav ciklus, nema glupog PMS-a, samo malo osjetljive grudi, nema grčeva, bolova, nervoze, kao da sam na početku ciklusa. Divotica :)
Lela navijam da se ne pojavi, evo malo i vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~
<3 2/2013 <3
Lela navijam za plusić
meni je danas 36dc, nema ništa novo, još samo čekam i čekam,i dok čekam pijuckam čaj i pratim vas
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Evo izgleda da i u mene čaj djeluje...vidim sad na papiru sluzavi iscjedak, onaj pravi, lijepi, školski nisam ga davno vidjela. Tek mi je 10dc, al ko zna možda nagovještava plodne dane ili su već krenuli...vidjeti ćemo po bazalnoj i trakicama.
Pusa svima...
Lela javi novosti
<3 2/2013 <3
oho... evo pozitivnih vibri i od mene!!!!
ovaj mjesec se i ja nadam nekakvom plusiću... vidjet ćemo...
Sortiraj odgovore
Najstariji