Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    03. Veljača 2015. 12:48

Kookoo30 vjerojatno su ti zbog ovulacije bradavice osjetljive. Čajevi su moćni, možda su ti otkrili još jedan simptom po kojem možeš ulovit O (sorry, nisam u toku jel ti ovo prvi ciklus sa čajevima ili...?).

StellaMaris
    03. Veljača 2015. 13:12

Di ste prijateljice moje...ne javljam se ovih dana jer sam obavljala poslove s kojima sam kasnila zbog zabušavanja prošli mjesec 
    Kod mene nema ništa nova...M je gotova, krećemo u akciju po 4 put...mjerim bazalnu, LH trakice su spremne, kuham vrkutu svako jutro, hahaha naoružala sam se do zuba. Moram se pohvaliti da sam zasad malo opuštenija ii bezbrižnija nego prošli mjesec, neznam ni sama zašto. Ja sam dosad napravila sve što je bilo u mojoj moći pa sad šta bude bude 
    A sad krećem redom:

AlmS i ja imam sličan problem kao ti, s velikim i pravim problemima se uspješno suočavam i brzo nalazim rješenja ali ovi 'mali' koji se ne rješavaju odmah me izbacuju iz takta i teško mi se nosit s njima.
    A o onom famoznom kako se treba opustiti nemam ti nekih korisnih savjeta sve ih znaš i sama, u svakom slučaju lakše je reći nego ispraksirati. Imaš našu podršku i želim ti da ugledaš plus već ovaj mjesec koliko želim i sebi 

Pepita baš me zanima koliko će ti ovaj ciklus trajati uz vrkutu, iako ni to nije pravlio, možda ju treba piti malo dulje da pokaže rezultate. Za tebe bi bilo idealno mjerenje bazalne na fertility friend, tamo bi ti graf sam podcrtao O ako mjeriš redovito, tako da bi otprilike znala kad (ne)očekivati M. Čestitam na sestrični (ili rodici kako bi se kod nas u Dalmaciji reklo). Što se tiče iscjetka ne mora to biti ništa, ako ne smrdi i ne peče, može biti i simptom 

Lela navijam za plus, na tebi je red da se pokaže napokon 

dulcinela ja sam koristila Lh trakice prošli ciklus i ovaj ću opet. U dva navrata sam mislila da je pozitivna, ali tek kad je bila prava pozitivna crtica vidjela sam da drugačija od ostalih dana. Kad ti crtica počne tamniti ne moraš svako 12h piškiti (iako možeš, ovisi koliko trakica imaš), najsigurnije se bacit odmah u akciju. O nastupa 24h od najtamnije crtice.

mihaela nema sumnje test je pozitivan. Vjerujem da ti je zbrka u glavi, bit će ti još dugo dugo jer pitanja je milijun a odgovora jako malo, sve će to polako doći na svoje, mora šok prvo proći. Naruči se kod doktora za idući tjedan, prerano je da se sad išta vidi, srce se čuje tek sa 6-7 tj. Simptomi trudnoće variraju od žene do žene, jedan od najčešćih simptoma je taj što ti imaš, odnosno osjećaj da trebaš dobiti a M još nema...nek ti bude sretna trudnoća. I možeš odmah folnu početi uzimati, poželjno je

Arria sretno...javi nam doživljaje kasnije 
    BabyGirl hvala što misliš na mene, nadam se da će i tebi snovi postati java pogotovo sad kad ste se skučili
    Svim ostalim curama nek je plodan ovaj mjesec barem upola ko onaj prošli 

I oprostite na romanu nisam se dugo javljala pa sam morala nadoknaditi

<3 2/2013 <3

Arria
    03. Veljača 2015. 13:54

Curicaaaaaaa!!! 
    Neopisiva sreča, 40 najljepših minuta u mom životu. Vidjela sam ju kako se miće, zijeva, dira nosić, belji se... Isplatilo se svake kune, doktor je sve moguće izmjerio i vidio i napredniji smo za tjedan dana. Tko je u mogučnosti ići na 4D dajem preporuku, odlična stvar! Kod nas je 300kn i dobiješ slikice i DVD! 

StellaMaris
    03. Veljača 2015. 14:13

Juuuuuupi Arria čestitam na malenoj princezi 

<3 2/2013 <3

dillb
    03. Veljača 2015. 14:29

pozdrav svima koliko vas ima 

mene danas nekako čudno boli trbuh. na mahove me probode jajnik, ali cijeli dan tupa bol u maternici. sličan sam osjećaj imala kad se sinek "gnijezdio". vidjet ćemo uskoro.
    a možda čaj počinje djelovati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.