Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malaribica85
    04. Veljača 2015. 12:23

Ja uzivam u cinu ljubavi svaki dani potajno se nadam +

bebinjo
    04. Veljača 2015. 13:24

Pozdrav curke/žene!! Nisam vas pratila neko vrijeme pa evo me opet malo!  
    Čestitam svim novim plusićima i nadam se da će ih biti sve više i više!! 😘😘
    ja sam trenutno u fazi čekanja M ako i dođe jer sam imala O kad sam imala odnose,bar pretpostavljam da je tad bila jer sam imala par znakova a ravnala sam se po kalendaru koji mi je krivo pokazivao...ali šta sad...ništa!! Svaki dan mi je drugačiji i samo ponekad pomislim na to da sam imala spontani. Dani su mi ispunjeni srećom i maženjem i okružena sam ljudima koje volim tako da mi dani lete!!😆😉😏

StellaMaris
    04. Veljača 2015. 14:15

malaribica85 dobrodošla...bit će plus, samo njegujte svoju ljubav, bez nje nema ničeg drugog.
    bebinjo lijepo da si pozitivna, a ako i bude plusić odmah, što ima veze, znam ja za primjer gdje je takva trudnoća iznesena do kraja bez posljedica.
    Pepita zab sam komentirati tvog dečka, oduševljena sam koliko je brižan i upućen 
    Dulcinela nema na čemu, želim ti sad da odbrojavanje brzo prođe

Ja sam odmah sumnjala da mi O šeta jer mi je prva trudnoća bila odmah u početku 2 dana manja a M uvijek bila redovna, pa tako da mi ništa nismo prepuštali slučaju ni ovaj put, uvijek smo u akciji (ako nas ne spriječi viša sila), malo pojačamo oko O i to je to, al eto još se ništa ne događa. Ali barem znam da imam O (uz pomoć trakica i mjerenja bazalne) pa će se valjda primiti uskoro.

<3 2/2013 <3

bebinjo
    04. Veljača 2015. 14:21

Ja nisam nikada pratila O i nisam se zamarala sa time. Jednostavno smo uživali u odnosima svaki dana ili svaki drugi dan...zavisi kako kada. I desilo se odmah od prve, bez planova i planiranja i razmišljanja hoće li šta biti i mogu reći da sam se tada osjećala bolje nego ikada, sve dok doktor nije potvrdio trudnoću jer su doslovno tada počeli lagani bolovi. I sada ne razmišljam o tome neho samo uživamo!! 😇

malaribica85
    04. Veljača 2015. 14:23

Hvala StellaMaris

Pepita2109
    04. Veljača 2015. 14:29

StellaMaris koliko je razmažen i lijen toliko zna biti i divan  jednom sam mu bila rekla da moram te trakice naručiti jer su kod nas skupe, raspitivao se čemu služe i tako i onda sam mu prije par dana rekla da sam ih trebala naručiti da mi stignu na vrijeme on je rekao da ih je već naručio i da će stići tokom ovog tjedna  e sad da li je dobro naručio vidjeti ćemo hehe.. meni je samo cilj provjeriti da li ima O iako ću mjeriti i bazalnu temp kad dođe 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

dillb
    04. Veljača 2015. 15:17

slažem se s vama, treba uživati. sve dođe u svoje vrijeme. možda je i bolje da ne uspije od prve. kad se malo potrudimo i kad se to ipak dogodi, onda je i iščekivanje veće i bebica (trunčicu više) voljenija. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.