mihaela1507, cestitam na pozitivnom testu i zelim ti sve najbolje u trudnoci!
Arria, mogu misliti kako divno je bilo saznati spol bebe i vidjeti ju na 4D! Cestitam!
StellaMaris,hvala ti puno na savjetima oko lh trakica. Sinoc su se crte izjednacile po boji, smatram da je to pozitivan test, a danas mi je pocela i poznata ovulacijska bol. Mi smo pokrili i jos cemo, kao sto kazes, to je najsigurnije! Do sada mi je O uvijek bila 11./12.dan, a danas mi je 13. Temp. je jutros bila niska, ocekujem sutra skok. Trakice su se pokazale super dodatnim sredstvom potvrde O. Sad cemo vidjeti najvazniji znak, temperaturni skok. Hvala ti na svemu! Zelim ti plusic u ovom ciklusu!
Arria, čestitam na curici!
mihaela1507, čestitam na plusiću!
Ja sam u nedjelju naručila lh trakice i danas je stigao žuti papirić iz Pošte (stigle trakice), još samo moram otići podignuti ih. M je jučer završila i sad krećemo u akciju. Treći dan kako pijem marulju, a vrkutu pijem već dva tjedna. Bazalnu mjerim i dalje, ne uspijevam baš u određivanju O preko temperature jer mi je stalno promjenjiva, nadam se da će s trakicama biti uspješnije.
drage moje, meni je ovaj ciklus poludio od cajeva, imala sam obilan iscjedak za vrijeme ovulacije, jos par dana poslije neki velik osjecaj vlaznosti, bradavice su mi bile turbo osjetljive za vrijeme ovulacije sto nisu skoro nikad, no nisu nastavile tako da sumnjam da ce biti ista od svega ovoga, ali eto, onima koji razmisljaju o cajevima, nije lose da ih iskusate. Osjeti se promjena u tijelu.
Evo da se i ja javim. Malo sam se odmakla od svega. Jednostavno sam shvatila da pretjerujem sa svime i da se trebam ohladiti. Odbacila sam sve i više uopće neću gledati te plodne dane i forsirati odnose s MM. Pa kad se dogodi, dogodit će se. Neke stvari se ne mogu siliti, a ovo kako sam se ja "mučila" zadnjih mjeseci je upravo to. Treba uživati sada s onim što imam i nekako se osjećam slobodnije kada sam donijela tu odluku. Zadnji odnos s MM je bio ono "pravo" nakon tjedan pauze. Tko zna, možda je i u tome tajna. Odlučili smo više izlaziti i baviti se nama samima i uživati. Pratit ću vas tu i tamo i javiti se s vremena na vrijeme. SRETNO SVIMA!!!! Pozdrav cure!
Zaboravila sam vam reći da mi je danas doktor rekao da mi je trudnoća naprednija za tjedan dana, što znači da je ovulacija bila odmah poslje mjesečnice. Znači da ne mora biti ono od 14-17 dana ciklusa, ili kako već, po kalendaru! Tijelo nam je najveća tajna!
Sortiraj odgovore
Najstariji