Mihaela1507, čestitam draga! Meni je jedini simptom bio grčevi kao pred mjesečnicu i trajalo je dva mjeseca. Ostalo ništa pa ni danas dan nakon četiri mjeseca. Trudnoću možeš sad utvrditi kod doktorice preko bete Hcg, za ultrazvuk je još rano, ja sam išla tek sa 6 tjedana. I znam za taj osjećaj šoka. Sretno!
Curke, ja za dva sata idem na 4D kod privatnika i toliko sam uzbuđena da sam od jutros išla 3 puta na wc. Plakala bi od nekog uzbuđenja, kao da idem na porod. Nemam pojma koji mi je vrag, kao da ću prvi puta vidjeti bebu…
Mihaela1507 čestitaaaam na plusu javi se ginekologu/ci pa će te ona naručiti
Arria sretnooooo, normalno je da si uzbuđena kako ne bi bila
Ja sam dobila dugo očekivanu sestričnu
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hvala vam curke :)
Sretno na ultrazvuku,uživaj :))
Pepita čestitam na sestricni:))
Ja jos uvijek ne znam gdje sam,sto i kako dalje,u krevetu sam od jutros i razmišljam i guglam po internetu..
Sve mi se čini jos nestvarno,sutra zovem doktoricu a danas jos jedan ili dva testa da budem sigurna..
Je li pametno da folnu kiselinu kupim odmah danas,na svoje ruke? Ili da pričekam termin kod doktorice?
Čitala sam da je vazno ju piti cak i prije začeća a ja ovo stvarno nisam planirala pa me strah da nesto ne bude u redu..vidim da se moze dobiti bez recepta
cure i ja prije neg sam vidjela plus na testu sam sanjala taj isti,tako da….
onda smo ja i babygirl sigurne! uf, danas me lagano počelo dolje boluckat, kao da ću procurit svaki tren. Ovaj mjesec nisam optimistična, previše sam se prošli mjesec razočarala.
Mihaela folna ti ne može naškodit, meni ju je dr. preporučio prije trudnoće. Ja uzimam prenatal.
Hvala vam curke
Slobodno ti sebi folnu kupi
meni je danas malo bolje nego jučer, bar za sada šta se tiče bolova hehe, bradavice mi postaju opet osjetljive, ali pomalo samo..
Jučer sam nakon odnosa, prvo ležala kao i uvijek pola sata da dođem k sebi i onda sam sjela da iscuri šta ima, pa išla piškiti i tamo je još nešto malo iscurilo, e sad nije to ni bitno, nego danas ujutro kad sam išla piškiti opet je bio onaj iscjedak žućkasto blijedi, bilo ga je puno, da li je to još uvijek ostatak sperme ili? do sad mi se znalo dogoditi da ostane naravno,ali puno manje i nikad takve boje
zato sam i namjerno sinoć nakon odnosa, sjedila da iscuri, pa još piškila, i naprezala se da izađe što više baš da vidim ujutro, i sad opet to
🙏👸👸🙏❤️
čak sam pomislila da je od antibiotika,ma vidjet ću neću se zamarati sad time jer me ne svrbi, ne peče i ne boli tokom odnosa
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji