Meni ovaj tjedan trebaju stići lh trakice i testovi na trudnoću :) još samo da i M dođe bilo bi super hehe
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
napravila sam test evo prije deset minuta i pozitivan je:)
muci me je li to stvarno to,mogu li rezultati biti krivi?
nekako mi nije to to,nemam nikakve 'prave' (trenutno je sve kao da trebam dobiti menstruaciju) simptome,kada se oni zapravo pojavljuju? dakle po izracunu zadnje menstruacije to bi znacilo da sam trudna 4 tjedna i 4 dana danas. ponoviti cu test danas za svaki slucaj..
uff,kako sam uplasena trenutno,nista ne znam,nije bilo planirano,kupila sam sinoc test onako iz znatizelje jer kasni,poprilicno sam u stresu oko ispita zadnjih tjedan dana pa sam mislila da je to razlog,ovo mi je malo sok sada..
je li vrijeme da nazovem doktoricu? moze li ona to potvrditi vec sada?
To je to. Tesko da je krivi rezultat. Testovi su poprilicno pouzdani. Doktoricu svakako nazovi i dogovori pregled. I ja kad sam bila trudna imala sam osjecaj da cu dobiti m i nisam imala nikakve simptome. Cestitam i sretno!
Jutro drage klokanice, sva sreća ja sam zadnjih desetak dana bila u tolikoj gužvi, da nisam stigla mislit na ciklus, a na žalost ni javiti se ode. Sinoć sam sanjala da imam plus :( baš me nekako rastužio san, trebam dobit za 2 dana. Jedino što su mi grudi bolne i to je to.
Mihaela1507 čestitam na pozitivnom testu!
Koliko sam uspila pohvatat svim trudnicama je jedan od ranih simptoma bio gusti bijeli iscjedak, tako dok to ne vidim kod sebe, ne veselim se...
Mihaela1507 to je to, čestitam, želim ti jednu mirnu školsku trudnoću :)
Već sam pisala, u prvoj trudnoći mi je jedini simptom bio spavanje, i to nisam primjetila ja, nego prijateljica. Kasnije sam zapazila i tamni urin. I to je to. Nema mučnina, želje/gađenja na određenu hranu. Ma ništa. u trećem tromjesečju još i grčevi u nogama, i pred porod žgaravica. Milina.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Gdje nam je StellaMaris?
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Lela ja prošle dvije noći sanjala da sam trudna. velika je želja za bebicom, još smo i riješili stambeno pitanje i tako smo happy i htjeli bi bebicu
cure i ja prije neg sam vidjela plus na testu sam sanjala taj isti,tako da....
Sortiraj odgovore
Najstariji