Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    almS
    02. Veljača 2015. 11:54

i ovdje je Maca jako poznata i popularna. Moj muz ju je naručio prije par dana ali je u kapsulama. Kada stigne nek je on pocne uzimati, ja neću da mijesam 10 različitih stvari, jer sada pijem cajeve od marulje 3x2dc do ovulacije, vrkutu sam smanjila pa pijem po jednu solju dnevno, ali mislim da cu je piti samo ovaj mjesec i sa suprugom po jednu malu solju crvenog zdravca ( 125ml). Uz to jos pijem folnu kiselinu. Najgore mi je sto se nemam s kim konsultovati, jer ovdje su svi ti cajevi totalno nepoznati. Kada sam pitala za Marulju rekli su mi da je dobra za kasalj hahaha.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Pepita2109
    02. Veljača 2015. 11:58

za AlmS

Za poboljšanje plodne cervikalne sluzi:
    – Pet dana prije očekivane ovulacije oko (9. ili 10. dana ciklusa) napraviti kuru češnjakom, najbolje s kapsulama kod kojih je izoliran miris. Uzeti dva dana 3 puta dnevno po 3 kapsule, To je dobro za stvaranje zdrave plodne cervikalne sluzi i liječenje eventualnih upalica koje sami niste primijetili. Možete popiti i dva puta po 15-30 kapi Citrofita.
    – Dobro je da žena uz gore navedeno uzima od 5. do 15. dana ciklusa ulje noćurka, te od 7. do 21. dana ciklusa po žlicu aloe vere razrijeđene u vodi 3 puta dnevno.  Aloe veru nikako ne uzimati nakon 21. dana ciklusa jer može uzrokovati pobačaj ukoliko je slučajno došlo do trudnoće. Bolje je uzimati dan kraće, nego dan dulje. Aloe vera, osim na povećanje plodne sluzi, djeluje također na mnoge druge probleme s neplodnosti, a posebno pomaže ukoliko postoje neke izrasline, ranice, polipi ili slično u maternici. Zbog toga što „izbacuje“ sve suvišno iz maternice i jajovoda ne smije se uzimati u trudnoći jer može tako djelovati i na plod.

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

almS
    02. Veljača 2015. 11:58

Hvala ti Pepita, pravo si zlato. 

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Pepita2109
    02. Veljača 2015. 12:05

I da AlmS svugdje gdje sam čitala spominju Vitamin C šumeće tablete svaki dan po jedna :) i da moram reći da ja pijem već duže vrijeme taj vitamin zbog imuniteta pa možda mi je i to pomoglo, vidiš sad sam i ja nešto naučila :)

🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    02. Veljača 2015. 12:07

i nema na čemu šta god te zanima pitaj :)

🙏👸👸🙏❤️

dulcinela
    02. Veljača 2015. 13:39

Pepita21, ja nemam nikakav cudan okus od cajeva, bas mi pasu, pogotovo vrkuta. Marulja je malo gadna dok se ne naviknes, a od njene gorcine znam biti zedna poslije, pa pijem jos vodu...
    Kookoo30, ti i ja smo u slicnoj situaciji, samo sto je tebi 6., a meni 5. ciklus pokusavanja. Isto M ne/ocekujem 15.ili 16. 2.
    E sad, ovaj mjesec pocela sam mjeriti bazalnu i koristiti lh trakice. Bazalna mi uzasno skokovita, od 36.6 do 36.1, a trakice mi nista ne pokazuju, a danas 12. dan. Nisam valjda takav baksuz da sad kad sam se naoruzala svim i svacim za pracenje, nemam ovulaciju? Inace sam ju osjetila po sluzi i boli. Sad nista...

Pepita2109
    02. Veljača 2015. 14:20

dulcinela ma meni je čaj kao čaj zaista fin i nema gorak okus ma super je, samo eto taj okus je u ustima čudan, da li je od čaja ili čega ne znam pijem vrkutu i stolisnik zajedno.. 

Meni je danas 33dc i ne znam kad ću dobiti računam od 32-40, samo se nadam da se neće odužiti ko prošli 63. Bole me leđa, trbuh, sise su malo teže, ništa neuobičajeno za mene hehe samo me još sise ne bole nimalo

dulcinela
    02. Veljača 2015. 15:36

Vjerojatno ti je od caja, ipak je to novi okus, a jos ga ne pijes dugo, ali s vremenom ce sigurno i taj okus nestati. Zao mi je sto imas tako nepravilne  i duze cikluse...to je sigurno patnja od iscekivanja. Mogu ti samo reci da otkad sve to pratim, mene sise bole nakon ovulacije, ali 2-3 dana prije menge, prestanu me boljeti i onda znam da cu dobiti... Zelim ti da sto prije dobijes i udjes u novi ciklus pracenja i pokusavanja!

🙏👸👸🙏❤️

dillb
    02. Veljača 2015. 15:35

Pepita21, ja pijem istu kombinaciju trava kao i ti, ali nisam primijetila nikakav čudan okus u ustima poslije ispijanja čaja. 

dulcinela
    02. Veljača 2015. 15:41

Prijavljujem da mi je pocela tamniti testna crta na lh trakici. Netko je tu pisao da kad pocne tamniti, bilo bi dobro mjeriti svakih 12 sati da se ulovi "pik". Ima li koja cura slicnih iskustava?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI