Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    02. Veljača 2015. 10:29

viky96 ja bi to radije provjerila onda može biti svašta, a i ne mora

kookoo30 možda ga se i ja uhvatim uskoro, i ja sam čula samo pohvale za taj prah,ali mene njegov okus i miris tjeraju na povraćanje... hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

jelena21
    02. Veljača 2015. 10:31

da, možda su to sve farmaceutski trikovi... ako je sve u redu i zdravi smo, nema razloga da bude problema.. a na sve pomislim pa da vidim iskustva.. sretno s bebicom i hvala na savjetu...

snaga uma....

ninalo
    02. Veljača 2015. 10:34

Kookoo kod mene isto tako. Uvijek redoviti ciklusi, ono u minutu, zadnjih par mj obavezno ili 2-3 dana ranije ili kasnije!
    I ja sam narucila trakice s ebaya, ali najvjerojatnije ce stic tek za drugi ciklus. Moj muz je onako namrgodjeno komentirao da cu sad sigurno ostat trudna prije nego dodju, pa sam bezveze bacala pare. Ja mu kazem daj boze da je tako. 

almS
    02. Veljača 2015. 11:04

Arria, ja ti se divim na snazi uma, ja sam sposobna shvatiti druge, boriti se za pravdu, za beospravljene (kroz posao), prosla sam kroz jako teske periode u zivotu i sve razumno i velikom psihickom snagom, ali ovo iscekivanje i razocarenje iz mjeseca u mjesec me dokrajci. 
    Tako bih rado voljela da ne mislim na na ciklus, da nemam blage kad su plodni dani, da poravnim, sto se kaze u Bosni, ali ne mogu. 
    Doduse, mi nismo radili nikakve dodatne pretrage, pa ni ne znam jel sve ok. Ginekološki pregled koji sam ja imala u decembru je super prosao, papa bio odličan i posto sam citala da svi hvale marulju i vrkutu kupim i ja sebi. Inace sam imala oskudan "plodni iscjedak" pa rekoh da malo to pojacam i genrralno cajevi ne mogu skoditi, da bi mi 10 dana nakon ispijanja rodnica bila potpuno suha, nikakvog iscjetka,  ni onog predovulacijskog, ni ovulacijskog i citam prije par dana iskustva drugih zena i neke od njih se zale da su imale isti problem kao i ja nakon ispijanja vrkute. Naprosto sam luda, jer znam da bez plodne sluzi nema ni trudnoce.
    Citala sam o ulju nocurka, kao dobro je za plodnu sluz pa ako neka od vas zna vise o istom, tipkajte mi molim vas...
    Izvinite na dugom postu, morala sam se bar vama izjadati.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Pepita2109
    02. Veljača 2015. 11:52

AlmS jako mi je žao što je tako :( probaj zaista kombinirati vrkutu sa još nečim, ja je pijem sa stolisnikom pa mi je možda i to pomoglo, čula sam pohvale za ulje noćurka,ali eto zasad mi nije potreban, a i ne znam kako bih ga probavljala jedino da je u tableticama.. Vitamin C je isto tako kažu dobar, ma ima toga sigurno, čak je kažu marulja najbolja,ali je smiju piti samo one koje su sigurne u to kad im je O i plodni dani, guglat ću ja za tebe :*

🙏👸👸🙏❤️

almS
    02. Veljača 2015. 11:54

i ovdje je Maca jako poznata i popularna. Moj muz ju je naručio prije par dana ali je u kapsulama. Kada stigne nek je on pocne uzimati, ja neću da mijesam 10 različitih stvari, jer sada pijem cajeve od marulje 3x2dc do ovulacije, vrkutu sam smanjila pa pijem po jednu solju dnevno, ali mislim da cu je piti samo ovaj mjesec i sa suprugom po jednu malu solju crvenog zdravca ( 125ml). Uz to jos pijem folnu kiselinu. Najgore mi je sto se nemam s kim konsultovati, jer ovdje su svi ti cajevi totalno nepoznati. Kada sam pitala za Marulju rekli su mi da je dobra za kasalj hahaha.

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Pepita2109
    02. Veljača 2015. 11:58

za AlmS

Za poboljšanje plodne cervikalne sluzi:
    – Pet dana prije očekivane ovulacije oko (9. ili 10. dana ciklusa) napraviti kuru češnjakom, najbolje s kapsulama kod kojih je izoliran miris. Uzeti dva dana 3 puta dnevno po 3 kapsule, To je dobro za stvaranje zdrave plodne cervikalne sluzi i liječenje eventualnih upalica koje sami niste primijetili. Možete popiti i dva puta po 15-30 kapi Citrofita.
    – Dobro je da žena uz gore navedeno uzima od 5. do 15. dana ciklusa ulje noćurka, te od 7. do 21. dana ciklusa po žlicu aloe vere razrijeđene u vodi 3 puta dnevno.  Aloe veru nikako ne uzimati nakon 21. dana ciklusa jer može uzrokovati pobačaj ukoliko je slučajno došlo do trudnoće. Bolje je uzimati dan kraće, nego dan dulje. Aloe vera, osim na povećanje plodne sluzi, djeluje također na mnoge druge probleme s neplodnosti, a posebno pomaže ukoliko postoje neke izrasline, ranice, polipi ili slično u maternici. Zbog toga što „izbacuje“ sve suvišno iz maternice i jajovoda ne smije se uzimati u trudnoći jer može tako djelovati i na plod.

🙏👸👸🙏❤️

almS
    02. Veljača 2015. 11:58

Hvala ti Pepita, pravo si zlato. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.