a mene zanima od cura koje piju čajeve, da li imaju čudan okus u ustima, užasno mi smeta, kad operem zube opet je tu :O
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
I meni je dok pijem super poslije taj okus koji ne mogu opisati, nije od antibiotika koji pijem jer mi traje već 5-6 dana i sad me već živcira.. Btw i ja pijem vrkutu sa malo stolisnika i okus je super.. :) prije nisam mogla popiti čaj bez šećera a sad uživam hehe..
🙏👸👸🙏❤️
Btw dragi i ja pokušavamo 4 mj od toga samo 2 baš intenzivno :) danas mi je 32dc tj skoro će 33 hehe ciklusi su mi neredoviti 32-40, a zadnji čak 63 :/ sad sam u iščekivanju
🙏👸👸🙏❤️
hej curke.. evo nam i ponedjeljka.. kako ste mi? moja je M stigla očekivano u subotu.. od ovog mjeseca u nove borbe!!! počela sam mjeriti bazalnu i mislim da ću i vrkutu uzeti.. pa bolje pokušati.. ne znam da pijem prenatal.. informacije su različite.. što vi o tome znate?
sretno svima koji su još u isčekivanju!!!!
snaga uma....
Jelena, ja sam pila Prenatal čim smo se odlučili za bebu. Pila sam tri mjeseca i ništa, na kraju mi je dosadilo piti i nakon sve ukupno 8 mjeseci ostala trudna i eto nas sada u 18. tjednu!
Sortiraj odgovore
Najstariji