Pozz curke...zna li neka od vas sto je uzrok florescentno zelenoj mokraci??? :-o
Može biti od neke vrste hrane, lijekova ili jednostavno problem sa žuči, proguglaj malo ;) ako nije neugodnog čudnog mirisa mislim da ne bo trebao biti problem, ali bolje provjeriti
Pepita21 nisam nista drugacije jela nego obicno...lijekove nikakve ne koristim tako da sam ostala paf kad sam to vidjela
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
a mene zanima od cura koje piju čajeve, da li imaju čudan okus u ustima, užasno mi smeta, kad operem zube opet je tu :O
Ja trenutno pijem vrkutu, marulju mislim da neću ni pokušavati - sto zbog okusa, sto zbog toga jer mislim da mi nije potrebna. Vrkuta mi je super, ima bas okus koji ocekujem od nekog herbal čaja :) i ne, nemam nikakav čudan okus iza, bar koliko sam do sada primijetila.
Mi ovaj vikend valjda pokrili plodne dane, od jutros me već bradavice živciraju natprosječno, pa ćemo vidjeti hice li se to i nastaviti :)
🙏👸👸🙏❤️
I meni je dok pijem super poslije taj okus koji ne mogu opisati, nije od antibiotika koji pijem jer mi traje već 5-6 dana i sad me već živcira.. Btw i ja pijem vrkutu sa malo stolisnika i okus je super.. :) prije nisam mogla popiti čaj bez šećera a sad uživam hehe..
Ja isto :) prije sam sve sa šećerom pila, i kavu i čaj. Zadnjih pola godine i vise, prešla sam i to naglo na vodu, kavu sa jako malo šećera i čaj bez šećera i mislim da se u životu nisam bolje osjećala. Pokušavam za početak (sad nam je 6. mjesec da pokušavamo) ići na sto je prirodnije moguće, pa ćemo vidjeti hoce li to uspjeti.
Išla u bio&bio po tinkturu konopljike, nisam je našla , pitam prodavačicu, ona počne o konoplji, ja već luda. Na kraju mi predloži maca prah ( čita se maka), e to je tek odvratno. Dakle, kupila sam to, pa sad, do trudnoće tako , ili dok ne potrošim to pakiranje. Btw. u drugom bio&bio sam prije par dana našla tinkturu konopljike, ali kad već imam taj prah, nisam htjela miješati. Uglavnom, ono, sto sam procitala o jednome i drugome, svi ih hvale ( OK, bar 99% žena). Inače nisam neki ludjacki zagovaratelj prirodnog, racionalist sam, ali isto vjerujem da ce mi prije pomoći nešto prirodno, nego neka kemija.
🙏👸👸🙏❤️
Btw dragi i ja pokušavamo 4 mj od toga samo 2 baš intenzivno :) danas mi je 32dc tj skoro će 33 hehe ciklusi su mi neredoviti 32-40, a zadnji čak 63 :/ sad sam u iščekivanju
🙏👸👸🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji