Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    31. Siječanj 2015. 22:23

Mene je moj dragi iznenadio tako da mi je naručio lh trakice :)

dita0108
    31. Siječanj 2015. 22:56

Pepita21

Super!!sad ces znati kakav ti je ciklus i kad ti je ovulacija.ja cekam da moje stignu.a 11dc mi je.nadam se da ce doc za dan dva da pocnem s mjerenjem

LuKi5
    01. Veljača 2015. 10:49

Pepita21

Bas lijepo od njega :) Prekrasan nacin da ti pokaze koliko zeli dijete :))) Nadam se da neces morat dugo cekat M pa da mozes krenuti u pracenje s trakicama. 

14.06.2014. L ♥

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pepita2109
    01. Veljača 2015. 13:28

Malo prije na wc-u mi je bio blijedo žućkasti iscjedak, skoro prozirni, ali gušći, mislila sam da je ostatak od sinoćnjeg odnosa, ali nikad nije bio takav :O jedino ako nije od antibiotika? Pijem sodu, zbog toga da mi gljivice ne dođu, ne peče me ništa, ni ne boli ni išta :/

viky96
    01. Veljača 2015. 15:32

Drage moje sigurno ce vama biti prije plusic nego meni...moj dragi je samo 3.mj kod kuce u godini tako da se trudimo,,al bas i ne uspjevamo...mada jos nisam otisla po test hehe

🙏👸👸🙏❤️

dita0108
    01. Veljača 2015. 18:02

Pepita21 reci mi kako pijes sodu?
    I jeli pomaze?

Pepita2109
    01. Veljača 2015. 18:09

dita0108

Pepita21 reci mi kako pijes sodu?
    I jeli pomaze?

soda svaki dan ili svaki drugi ujutro prije svega mala žličica u čašu vode, a kad pijem antibiotik onda svaki put iza antibiotika da izbjegnem gljivice i do sad je pomoglo :)

🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI