Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pile2
    31. Siječanj 2015. 16:03

i ja isto, taman popila sad zadnju turu tableta....baš sam se nadala ovaj mjesec, ono ništa 
    sad ćemo baš vidjeti hoće li mi bit redoviti ciklus...inače pila sam ih zbog neredovite M nakon kontracepcijskih

LuKi5
    31. Siječanj 2015. 18:17

Ja sam ih pila 5 mjeseci I nakon njih em sto su mi nastavili biti neredoviti ciklusi, ponekad jednom godisnje, jos su mi postale uzasno bolne menstruacije, prva nakon popijene ture je bila bas uzas zivi, sad kad dode M imam spremne brufene od 600, bar nesto smanje bol.

14.06.2014. L ♥

almS
    31. Siječanj 2015. 20:57

Almice, cestitam ti na trudnoći. I ja sa  pocela sa cajevima prije 7 dana, pa sam te htjela zamoliti da mi napises kako si ih ti tacno pila, jer sam citala da treba proci najmanje 3h izmedju ispijanja istih. Meni su ciklusi uredni, variraju u par dana ali trudimo se vec 6 mjeseci da dobijemo bebu pa sam odlučila da pokusam i sa njima,  ne mogu skoditi.
    Hvala ti unaprijed na odgovoru..

Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan treba ga stvarati i braniti, izvjesne osobine odbacivati, druge stvarati.

Pepita2109
    31. Siječanj 2015. 22:23

Mene je moj dragi iznenadio tako da mi je naručio lh trakice :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.